İçeriğe Yönlendir

2012 Kartepe Toplantısı Fotoğrafları Ve Yorumları

Fatih Uzun

Recommended Posts

Kuzey Kaya

Murat abi + Mehmet kazancıoğlu size yeni üye geldi karıştırıcı Fatih =) yahu sempatik tabiki karıştırmayalım ortalığı lütfen :flowers: :flowers: :flowers::fiuw:

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Herkes aynı şeyi söylüyorsa vardır bir bildikleri. :D

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Kuzey tebrikler abim, aslında bu haberlerin basında çoktan yer alması lazımdı ;)

4 ehtiyardan ne beklenirki zati :) Sağ olsun Lokman abini kızı hiç durmadı, bi içeri servis bi dışarı

sende çok sağol abim. çocuklarda okadar alıştıki sizlere, yabancılık çekmiyorlar artık.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

kuzey şu arkadaşının telefonunu ve ya mail edresini versene magazin sayfası için bir kaç video bir kaç resim göndereyim

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Bence bekleme numara falan at cd ye gönder gazeteye.

Hem esrarengiz olduğundan daha etkili olur. :D

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Toplantının Kartepe'de olması fikri benden çıktı, esas beni yazması lazım, Kartepe bitti benim için artık, Keşke Uludağ deseydim yada Kartalkaya :D

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Güzel olmuş.Daha fazla olması lazım forumun basında.Reklamın iyisi kötüsü olmaz derler :D Ali yaptığı resimleri basına sızdırmak lazım. :D:biggrin:

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Şu an bir kar yağıyor belli değil. Geçen saplandığım yer iki misli yükselmiş. Bir daha girip denesemmi acep :p

Yorum bağlantısı
Fatih Ada

Murat abi + Mehmet kazancıoğlu size yeni üye geldi karıştırıcı Fatih =) yahu sempatik tabiki karıştırmayalım ortalığı lütfen :flowers: :flowers: :flowers::fiuw:

:bravo: :bravo:

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Servet,

Giremezsin... Sende o cesaret yok. :)))

Bu soğukta gaz yemem çok yakar :biggrin:

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

Bu soğukta gaz yemem çok yakar :biggrin:

abi benzine al öyle dene ozaman

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Kuzey Kaya

Bir sonraki hafta sonu kanal24 TIKIRTI GAZETESİNE görsel ve videolu çıkacağız inşallah İl isimlerine takılmayın arkadaşlar. Tüm Türkiye geneli işte :bravo::flowers:

Kazancıoğlu dikkat et de sen çıkma o magazin sayfalarına murat abi ve en son ki üyeleri fatih le :tongue: :tongue: :tongue:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Kuzey Kaya

Toplantının Kartepe'de olması fikri benden çıktı, esas beni yazması lazım, Kartepe bitti benim için artık, Keşke Uludağ deseydim yada Kartalkaya :D

Özür dilerim İlteber :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers:

0Vnem.jpg

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

Bir sonraki hafta sonu kanal24 TIKIRTI GAZETESİNE görsel ve videolu çıkacağız inşallah İl isimlerine takılmayın arkadaşlar. Tüm Türkiye geneli işte :bravo::flowers:

Kazancıoğlu dikkat et de sen çıkma o magazin sayfalarına murat abi ve en son ki üyeleri fatih le :tongue: :tongue: :tongue:

canım benim dava açıcam gazeteye kişiye özel yayın yapılıyor diye gerçekler saptırılıyor kendileri görmeden tek kare foto çekmeden kulakdan dolma bilgilerle yazı yazıyorlar diye oda tv gibi bir gece sabaha karşı ani bir baskın yiyebilirsiniz karışmam

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

canım benim dava açıcam gazeteye kişiye özel yayın yapılıyor diye gerçekler saptırılıyor kendileri görmeden tek kare foto çekmeden kulakdan dolma bilgilerle yazı yazıyorlar diye oda tv gibi bir gece sabaha karşı ani bir baskın yiyebilirsiniz karışmam

Beni de şahit yazdır. :D

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Beyler,

Bizi yandaş medyaya çıkarıyorlar.

?zınısım adnıkraf ninekilheT

Forum da gidiyor elden... :)

:p

..mıyadnıkraf neB

:)

Yorum bağlantısı
Kuzey Kaya

5 adet aldım... İsteyen olur diye. Servet abi istedi Hoca sen istiyorsun 3 kişiye daha verebilirim kalan gazeteleri. Bir sonraki buluşmada...

Buyrun Mehmet Kazancıoğlu Gereğini yapın lütfen :elisopali:

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

5 adet aldım... İsteyen olur diye. Servet abi istedi Hoca sen istiyorsun 3 kişiye daha verebilirim kalan gazeteleri. Bir sonraki buluşmada...

Kuzey ev sahibiymişsin biz para verdik nasıl olacak bu iş ? :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

Kuzey ev sahibiymişsin biz para verdik nasıl olacak bu iş ? :D

yalan haberler yaptırıyor nasıl olocak ne isterse onu yazdırıyor. ben bunun acısını çıkarmam lazım gazeteye baskın yaptırmam lazım

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

yalan haberler yaptırıyor nasıl olocak ne isterse onu yazdırıyor. ben bunun acısını çıkarmam lazım gazeteye baskın yaptırmam lazım

:D Bu basına hiç güven olmuyor işte. İstersen HaberTürk te çalışan üyelerimiz var bir haber yaptıralım kendilerine :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

geregi derken arkadaşın adres telefon bilgilerini eklermisin madem bu kadar açık yazabiliyorsun gereğini yapın diye

:D Bu basına hiç güven olmuyor işte. İstersen HaberTürk te çalışan üyelerimiz var bir haber yaptıralım kendilerine :D

olabilir neden olmasın hem onlar gelir kendileri yapar haberini kulakdan dolma yazı yazmazlar

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...