Süha Demirtaş 30 Ocak 2012 Paylaş 30 Ocak 2012 geregi derken arkadaşın adres telefon bilgilerini eklermisin madem bu kadar açık yazabiliyorsun gereğini yapın diye olabilir neden olmasın hem onlar gelir kendileri yapar haberini kulakdan dolma yazı yazmazlar abi Bulvar gazetesinden de tanıdıklar olabilir Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 30 Ocak 2012 Paylaş 30 Ocak 2012 abi Bulvar gazetesinden de tanıdıklar olabilir yok canım orada olması iyi olmaz gibi geliyor bana 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Ocak 2012 Paylaş 30 Ocak 2012 Kuzey, emeklerine sağlık kardeşim.. güzel olmuş.. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 30 Ocak 2012 Paylaş 30 Ocak 2012 5 adet aldım... İsteyen olur diye. Servet abi istedi Hoca sen istiyorsun 3 kişiye daha verebilirim kalan gazeteleri. Bir sonraki buluşmada... Görüştüğümüzde alırım İnşallah. 1 Yorum bağlantısı
Kuzey Kaya 30 Ocak 2012 Paylaş 30 Ocak 2012 abi Bulvar gazetesinden de tanıdıklar olabilir Şok da da adam bulabilirim =) Tüm Türkiye deki askerler okuyabilir mehmet kazancıoğlu ve sühacım =) Emmi aceleye geldi tel konuşmasını da biliyorsun çok iyi olmasa da Reklamın İyisi Kötüsü Olmaz derler Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 30 Ocak 2012 Paylaş 30 Ocak 2012 Kuzey ev sahibiymişsin biz para verdik nasıl olacak bu iş ? Paraları evsahibi Kuzey geri iade edecek herkesin banka hesap numaralarını istiyor. :bravo: yalan haberler yaptırıyor nasıl olocak ne isterse onu yazdırıyor. ben bunun acısını çıkarmam lazım gazeteye baskın yaptırmam lazım Ara beni plan yapalım. Bu basına hiç güven olmuyor işte. İstersen HaberTürk te çalışan üyelerimiz var bir haber yaptıralım kendilerine Sen hala duruyor musun? Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 30 Ocak 2012 Paylaş 30 Ocak 2012 Ara beni plan yapalım. abi pazar günü toplantıda geniş kapsamlı konuşur planımızı hazırlar yol haritamızı çizeriz Yorum bağlantısı
Kuzey Kaya 30 Ocak 2012 Paylaş 30 Ocak 2012 abi pazar günü toplantıda geniş kapsamlı konuşur planımızı hazırlar yol haritamızı çizeriz Toplantı nerde bende geleceğim... Rahat bırakmam sizi ne planı Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 30 Ocak 2012 Paylaş 30 Ocak 2012 (düzenlendi) abi pazar günü toplantıda geniş kapsamlı konuşur planımızı hazırlar yol haritamızı çizeriz Kesinlikle kardeşim. Sen planı hazırla bende birşeyler yapayım alternatifli olsun. Toplantı nerde bende geleceğim... Rahat bırakmam sizi ne planı Garibimin toplantıdan da haberi yok. Vah vah Kuzey yazık sana. 30 Ocak 2012 tarihinde Murat Ersel Çevik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Kuzey Kaya 30 Ocak 2012 Paylaş 30 Ocak 2012 Biliyorum Biliyorum Şaka yaptım ben denedim sizi .... Kambersiz düğün misali gelmeden olurmu Kahvaltıdan bahsediyorsunuz hayret birşey... Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 30 Ocak 2012 Paylaş 30 Ocak 2012 Biliyorum Biliyorum Şaka yaptım ben denedim sizi .... Kambersiz düğün misali gelmeden olurmu Kahvaltıdan bahsediyorsunuz hayret birşey... Kuzey bak zorlama beni. Yorum bağlantısı
Kuzey Kaya 30 Ocak 2012 Paylaş 30 Ocak 2012 Adamsın murat abi :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 30 Ocak 2012 Paylaş 30 Ocak 2012 murat abi uğraşma onunla kendi ipini kendi çekti o az önce telefon açtı bana pazar günü hava karlı sen arabanı çıkarmazsın ben seni alayım dedi eh güzel söze ne denir bende tamam dedim, bakalım daha ne malzemeler çıkarıcam bu araçtan pazar günü Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 30 Ocak 2012 Paylaş 30 Ocak 2012 murat abi uğraşma onunla kendi ipini kendi çekti o az önce telefon açtı bana pazar günü hava karlı sen arabanı çıkarmazsın ben seni alayım dedi eh güzel söze ne denir bende tamam dedim, bakalım daha ne malzemeler çıkarıcam bu araçtan pazar günü Tek başına olmaz benide alsanıza. Daha çok malzeme çıkarırız. Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 30 Ocak 2012 Paylaş 30 Ocak 2012 Kuzey Sağol.. Sedef istif makinelerinin müdürü ile toplantı müdürü İltaber sizlerde sağolun canım.. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 30 Ocak 2012 Paylaş 30 Ocak 2012 Ersel ve Mehmet. Kuzey'in yerinde olsam sizi arabaya alır, FSM'nin ortasında araçtan indirirdim Kuzey Sağol.. Sedef istif makinelerinin müdürü ile toplantı müdürü İltaber sizlerde sağolun canım.. Ne yaptıkki abi Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 30 Ocak 2012 Paylaş 30 Ocak 2012 (düzenlendi) Ersel ve Mehmet. Kuzey'in yerinde olsam sizi arabaya alır, FSM'nin ortasında araçtan indirirdim Ne yaptıkki abi eee sonra ne olur abi sence biz bir şekilde oradan geliriz de onun okula varması biraz zor olur gibi hani bazı gazetelere yazılar yazdırmış ya oralarda 3 ncü sayfa haberi olur sen böyle bir şey yaparmısın aklından geçtiğine göre seni biraz yanlışmı tanımışım ne "dervişin fikri ne ise zikri odur" diye bir atasözü var 30 Ocak 2012 tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 30 Ocak 2012 Paylaş 30 Ocak 2012 servet abi dününü fotoları videoları varmı nerelerde battı seniz az, çeker kara batar Yorum bağlantısı
Servet Aydın 30 Ocak 2012 Paylaş 30 Ocak 2012 Yok size malzeme kardeşim. Başka kapıya... Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 30 Ocak 2012 Paylaş 30 Ocak 2012 Ersel ve Mehmet. Kuzey'in yerinde olsam sizi arabaya alır, FSM'nin ortasında araçtan indirirdim Kıyabileceksin yani. Peki öyle olsun. Yok size malzeme kardeşim. Başka kapıya... Kardan çıkamadın galiba. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 30 Ocak 2012 Paylaş 30 Ocak 2012 bir önceki mesajıma cevap vermedin abi Yok size malzeme kardeşim. Başka kapıya... bana bir kaç duyum geldi ama Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 30 Ocak 2012 Paylaş 30 Ocak 2012 ooo biz uludağa gidiyoruz siz halen kartepe de kalmışsınız yahu Yorum bağlantısı
Recommended Posts