İçeriğe Yönlendir

2012 Kartepe Toplantısı Fotoğrafları Ve Yorumları

Fatih Uzun

Recommended Posts

Süha Demirtaş

geregi derken arkadaşın adres telefon bilgilerini eklermisin madem bu kadar açık yazabiliyorsun gereğini yapın diye

olabilir neden olmasın hem onlar gelir kendileri yapar haberini kulakdan dolma yazı yazmazlar

abi Bulvar gazetesinden de tanıdıklar olabilir :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

yok canım orada olması iyi olmaz gibi geliyor bana

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Kuzey, emeklerine sağlık kardeşim.. güzel olmuş..

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

5 adet aldım... İsteyen olur diye. Servet abi istedi Hoca sen istiyorsun 3 kişiye daha verebilirim kalan gazeteleri. Bir sonraki buluşmada...

Görüştüğümüzde alırım İnşallah.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Kuzey Kaya

Şok da da adam bulabilirim =) Tüm Türkiye deki askerler okuyabilir mehmet kazancıoğlu ve sühacım =)

Emmi aceleye geldi tel konuşmasını da biliyorsun çok iyi olmasa da Reklamın İyisi Kötüsü Olmaz derler :bravo:

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Kuzey ev sahibiymişsin biz para verdik nasıl olacak bu iş ? :D

Paraları evsahibi Kuzey geri iade edecek herkesin banka hesap numaralarını istiyor. :D:bravo: :bravo: :bravo:

yalan haberler yaptırıyor nasıl olocak ne isterse onu yazdırıyor. ben bunun acısını çıkarmam lazım gazeteye baskın yaptırmam lazım

Ara beni plan yapalım. :p

:D Bu basına hiç güven olmuyor işte. İstersen HaberTürk te çalışan üyelerimiz var bir haber yaptıralım kendilerine :D

Sen hala duruyor musun?

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

Ara beni plan yapalım. :p

abi pazar günü toplantıda geniş kapsamlı konuşur planımızı hazırlar yol haritamızı çizeriz

Yorum bağlantısı
Kuzey Kaya

abi pazar günü toplantıda geniş kapsamlı konuşur planımızı hazırlar yol haritamızı çizeriz

Toplantı nerde bende geleceğim... Rahat bırakmam sizi ne planı :unsure2:

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik
(düzenlendi)

Kesinlikle kardeşim.

Sen planı hazırla bende birşeyler yapayım alternatifli olsun.

Toplantı nerde bende geleceğim... Rahat bırakmam sizi ne planı :unsure2:

Garibimin toplantıdan da haberi yok. Vah vah Kuzey yazık sana.

tarihinde Murat Ersel Çevik tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Kuzey Kaya

Biliyorum Biliyorum Şaka yaptım ben denedim sizi :fiuw: .... Kambersiz düğün misali gelmeden olurmu :flowers: Kahvaltıdan bahsediyorsunuz hayret birşey...

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Biliyorum Biliyorum Şaka yaptım ben denedim sizi :fiuw: .... Kambersiz düğün misali gelmeden olurmu :flowers: Kahvaltıdan bahsediyorsunuz hayret birşey...

Kuzey bak zorlama beni. :elisopali:

Yorum bağlantısı
Kuzey Kaya

Adamsın murat abi :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers:

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Birşey derdim ama neyse. :clapping:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

murat abi uğraşma onunla kendi ipini kendi çekti o az önce telefon açtı bana pazar günü hava karlı sen arabanı çıkarmazsın ben seni alayım dedi eh güzel söze ne denir bende tamam dedim, bakalım daha ne malzemeler çıkarıcam bu araçtan pazar günü

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

murat abi uğraşma onunla kendi ipini kendi çekti o az önce telefon açtı bana pazar günü hava karlı sen arabanı çıkarmazsın ben seni alayım dedi eh güzel söze ne denir bende tamam dedim, bakalım daha ne malzemeler çıkarıcam bu araçtan pazar günü

Tek başına olmaz benide alsanıza.

Daha çok malzeme çıkarırız.

Yorum bağlantısı
Cavit Doğan

Kuzey Sağol.. Sedef istif makinelerinin müdürü ile toplantı müdürü İltaber sizlerde sağolun canım.. :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Ersel ve Mehmet. Kuzey'in yerinde olsam sizi arabaya alır, FSM'nin ortasında araçtan indirirdim :biggrin:

Kuzey Sağol.. Sedef istif makinelerinin müdürü ile toplantı müdürü İltaber sizlerde sağolun canım.. :rolleyes:

Ne yaptıkki abi :flowers:

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
(düzenlendi)

Ersel ve Mehmet. Kuzey'in yerinde olsam sizi arabaya alır, FSM'nin ortasında araçtan indirirdim :biggrin:

Ne yaptıkki abi :flowers:

eee sonra ne olur abi sence biz bir şekilde oradan geliriz de onun okula varması biraz zor olur gibi hani bazı gazetelere yazılar yazdırmış ya oralarda 3 ncü sayfa haberi olur

sen böyle bir şey yaparmısın aklından geçtiğine göre seni biraz yanlışmı tanımışım ne :elisopali:

"dervişin fikri ne ise zikri odur" diye bir atasözü var

tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

servet abi dününü fotoları videoları varmı nerelerde battı seniz az, çeker kara batar

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Yok size malzeme kardeşim. Başka kapıya...

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Kıyabileceksin yani.

Peki öyle olsun.

Kardan çıkamadın galiba.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

bir önceki mesajıma cevap vermedin abi

bana bir kaç duyum geldi ama

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

ooo biz uludağa gidiyoruz siz halen kartepe de kalmışsınız yahu :D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...