Uğur Kamil 5 Şubat 2012 Paylaş 5 Şubat 2012 Bunlarda bendeki resimler. Rize'ye çarşamba günü döndüm ama hastalık vs derken ancak fırsat buldum... Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Şubat 2012 Paylaş 5 Şubat 2012 06 ev'in yanındaki Servet Abi'mi? Abi o ne sinir öyle Yorum bağlantısı
Akan Belen 5 Şubat 2012 Paylaş 5 Şubat 2012 Güzel resimler.EV'in yanındaki ehtiyar o nasıl bir fotodur öyle.Sanki ne işin var burda çek git dergibi olmuş 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Şubat 2012 Paylaş 5 Şubat 2012 Güzel resimler.EV'in yanındaki ehtiyar o nasıl bir fotodur öyle.Sanki ne işin var burda çek git dergibi olmuş Ben de onu dedim. Ama İrem hanım arabada da değil. Kime kızıyor anlamadım Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 5 Şubat 2012 Paylaş 5 Şubat 2012 06 ev'in yanındaki Servet Abi'mi? Abi o ne sinir öyle Güzel resimler.EV'in yanındaki ehtiyar o nasıl bir fotodur öyle.Sanki ne işin var burda çek git dergibi olmuş Ben de onu dedim. Ama İrem hanım arabada da değil. Kime kızıyor anlamadım resime dikkatli bakarsanız neye kızdığını ve ya neden korktuğunu daha iyi anlarsınız. arabanın öbür tarafında bulunan kırmızı halka içine aldığım dünya tatlısına laf yetiştiriyor araba arada ya kendisine gelemez sannediyor. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 5 Şubat 2012 Paylaş 5 Şubat 2012 Servet abi orda Mehmet kaya'nın söyledigi gibi arka tarafta yer var araçları oraya çekelim diyordu ankaradan gelen arkadaşlara. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 5 Şubat 2012 Paylaş 5 Şubat 2012 Servet abi orda Mehmet kaya'nın söyledigi gibi arka tarafta yer var araçları oraya çekelim diyordu ankaradan gelen arkadaşlara. yok uğur öyle değildir Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 5 Şubat 2012 Paylaş 5 Şubat 2012 Belediyenin, halka yaptığı tatlı dağıtımı'nın fotoları çıkmamış. Yetişen alıyooor. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 5 Şubat 2012 Paylaş 5 Şubat 2012 Belediyenin, halka yaptığı tatlı dağıtımı'nın fotoları çıkmamış. Yetişen alıyooor. O kadar kalabalıgın içinde fırsat buluptatlının resimini çekemedim. herkes dagıldıgında tepsi bom boştu yok uğur öyle değildir Öyleydi öyle hatta öndeki focus'uda servet abi alıp park etmişti Uğur ellerine sağlık. Rica ederim Lokman abi. Dahaçok resim vardıda hoşuma giden bunlardı... 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Şubat 2012 Paylaş 5 Şubat 2012 06 ev'in yanındaki Servet Abi'mi? Abi o ne sinir öyle Güzel resimler.EV'in yanındaki ehtiyar o nasıl bir fotodur öyle.Sanki ne işin var burda çek git dergibi olmuş Çıktı adımız ona inmez dokuza Uğur gerekli izahatı yapmış.. Servet abi orda Mehmet kaya'nın söyledigi gibi arka tarafta yer var araçları oraya çekelim diyordu ankaradan gelen arkadaşlara. Kardeşim benim 1200 km uzaktan beni nasılda savunuyorsun yok uğur öyle değildir Tam sopalıksın biliyon demi Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 5 Şubat 2012 Paylaş 5 Şubat 2012 servet abi nerde bu istanbul tayfası otomatik bir fiesta buldum kimseden ses seda yok.. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 5 Şubat 2012 Paylaş 5 Şubat 2012 Çıktı adımız ona inmez dokuza Uğur gerekli izahatı yapmış.. Kardeşim benim 1200 km uzaktan beni nasılda savunuyorsun Tam sopalıksın biliyon demi yok abi ne demek sen bana kıyamazsın Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Şubat 2012 Paylaş 5 Şubat 2012 servet abi nerde bu istanbul tayfası otomatik bir fiesta buldum kimseden ses seda yok.. mevzuu nedir Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Şubat 2012 Paylaş 5 Şubat 2012 servet abi nerde bu istanbul tayfası otomatik bir fiesta buldum kimseden ses seda yok.. Bu akaşam hayır yok kadrodan . BJK- FB maçını mütalaa ediyorlardır biryerlerde .. ups. Futbol konusumu açtım ne yok abi ne demek sen bana kıyamazsın Sınırdasın... Tenhada kıstırırım seni... Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 5 Şubat 2012 Paylaş 5 Şubat 2012 Bu akaşam hayır yok kadrodan . BJK- FB maçını mütalaa ediyorlardır biryerlerde .. ups. Futbol konusumu açtım ne Sınırdasın... Tenhada kıstırırım seni... yok yok yapmazsın sen Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 11 Şubat 2012 Paylaş 11 Şubat 2012 Ben yokken yiyin, için eğlenin, gözümüz yok. Sıra bana da gelir elbet. (Bu lafım geleceğim deyip de satış yapanlara, İsmi lazım değil Servet Aydın) Yorum bağlantısı
Barış Kalkan 22 Şubat 2012 Paylaş 22 Şubat 2012 süper bir gün gecirmissiniz bir dahaki buluşma istanbul civarında ve pazar günü olursa aranızda olmayı çok istiyorum Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Şubat 2012 Paylaş 22 Şubat 2012 Ne gündü be Ne ESP işe yaramıştı, ne VSA işe yaramıştı.. Honda karda çakılıp kalmıştı... Ama, Fiat da olsa çıkamazdı oradan, İnsignia da olsa çıkamazdı.. (Sihirli kelimelerin hepsini kullandım, birazdan geyiklerin hepsi toplanır buraya ) 2 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 22 Şubat 2012 Paylaş 22 Şubat 2012 ne iş ne oldu abi merakettim..... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Şubat 2012 Paylaş 22 Şubat 2012 Bir de iPhone dersen tamamdır... "Fun" neyse de Iphohe'u nasıl unuttum ben ya Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Şubat 2012 Paylaş 22 Şubat 2012 Öğretmen maaşları, kavanozdaki kurbağaa... Yorum bağlantısı
Ali Elöver 22 Şubat 2012 Paylaş 22 Şubat 2012 Ne gündü be Ne ESP işe yaramıştı, ne VSA işe yaramıştı.. Honda karda çakılıp kalmıştı... Ama, Fiat da olsa çıkamazdı oradan, İnsignia da olsa çıkamazdı.. (Sihirli kelimelerin hepsini kullandım, birazdan geyiklerin hepsi toplanır buraya ) Mehmet Abi, 18 Şubat Cumartesi sabahı 10-11.00 saatleri arası Tuzla Dergahında çekmiş olduğum video ve resimleri hangi konu başlığı altında yayınlamamı istersi ? Unutmadan YOUTUBE'da Mehmet Özyürek FCTR olarak konuları yükleyeceğim ki FCTR yazan Mehmet Özyürek yazan video arayan kardeşlerimiz bu video ve resim slaytlarını kaçırmasın.... Bir de iPhone dersen tamamdır... Yok eskik olur, Android de, Fiesta 68 Bg traktör motor da de 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts