İçeriğe Yönlendir

2012 Kartepe Toplantısı Fotoğrafları Ve Yorumları

Fatih Uzun

Recommended Posts

Mustafa Tüfekçi
Mustafa' yı ayrıca yılın kulüp üyesi ilan ediyorum, duyurulmuş bütün MArmara bölgesi toplantılarına katıldığı için..Tebrikler kardeşim, süpersin... :bravo: :bravo: :bravo:

:thank_you2::blush:

Toplantı var dediler geldik abi :p

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Fotoğraf yükleyen arkadaşların dikkatine;

Fotoğrafları 1024'ten büyük yüklemeyin arkadaşlar, boyutları büyük olduğu için sayfanın kilitlendiği ve resimlerin açılmadığı yönünde şikayetler alıyorum..

Bir de arkadaşlar;

Alıntı yaparken fotoğrafları silerseniz daha hoş olur, aynı fotoğrafları tekrar yüklemek durumunda kalıyoruz..

Yorum bağlantısı
Fatih Ada
(düzenlendi)

Honda ?? :biggrin:

Arkadaşım aradı bugün Kartepe'de bir Honda'yı kardan kurtarmak için 40 kişi itiyordu dedi..

Ulan bizdik onlar dedim..Şimdi bana Ali baba ve kırkharamiler diyor.. :p

Çok teşekkür ederim Servet abi karizmamız tavan yaptı :D

tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi
  • Beğen 4
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Birazdan Emmi tarafından tamamen taraflı olarak hazırlanmış komplo yüklü video için erken savunmamı yapayım.

Siz eğlenin diye çıkarmadım aracı :p

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur
Şimdi eve girdim, yorgunum, mutluyum, umutluyum..Fotoları bir haftaya atarım...Emeği geçenlerin eline sağlık, ben, ailem ve misafirlerim çok eğlendiler yine...Matur hoca alacağın olsun tatlıdan yiyemedim...Seninle görüşeceğiz..:p

Nedir bu yahu. Rüşvet sanıp hiçbir yönetici yememiş tatlıdan. :)

aynen abi ya yiyemedik tatlıdan :D :D

Erkenden kaçtınız 2 adımlık yol. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

şu video yükleme olayını anlatında karizma honda ne varsa görelim hep beraber ben burada tek başıma karizmanın nerelere düştüğünü biliyorum ama sizlerlede paylaşmak istiyorum

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu
(düzenlendi)

bu toplantı için emek ve zaman harcayan başta Servet olmak üzere bütün arkadaşlarıma kardeşlerime çok teşekkürler.

harika bir güzel gün geçirdik, bol bol eğlendik, güldük,hatta kaydık :) günün sonunda Servetlere uğradık, sağolsun bizi süper ağırladılar, yengemin de ellerine sağlık, en kısa zamanda bizde bekliyoruz.

20.00 da evimize ulaştık.

Fatih Arda resimler için çok teşekkürler abim. Mehmet bir ara sende kızın resimlerini bir yere yükler link verirsen çok memnun olurum abim. ;)

tarihinde Lokman Ceritlioğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Hiç güzel olmamış hemde şu kara saplananlara oh olsun diyesim var ama olmuyor işte.Bugün işyerinde can sıkıntısından sıyırmak üzereydim ama benim gibi nöbeti olan Bursa'dan Diyarbakır'dan da arkadaşları görünce biraz rahatladım.

Herkesin gönlüne sağlık :bravo: hepiniz belli ki çok eğlenmişsiniz (tabii bizi düşünen yok).Fotolar çok :good1: Kara saplananlar daha çok eğlenmiş belli

Haftaya da siz nöbete kalacaksınız biz gidemeyenlerle birlikte gideceğiz oyun bozanlık yok :D;):nazar: Allah keyfinizi keyfimizi bozmasın.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
(düzenlendi)

Herzamanki gibi kardeşlik, dostluk kazandı bu kadar güzel insanı biraraya toplayan bir grup görmek herkese nasip olmaz o yüzden bunun kıymetini bilin. bazı akrabalarımdan çok daha öte dostluklar kurdum burada...

Bugünki Aklımda kalan dipnotlar :

Pekbiçekerlerin tamamen kolpa olduğunu gördük.. guya biz kalırsak onlar bizi çekecekti :D

Yolda gelirken 2.0cc Toyata RAV 4 (Fatih Keskin) Honda 2.0 İvtec CRV (Servet Aydın) 90ps. STrend Focusumla aldım hepsini aşağı hatta sonrasında nemi oldu Servet Abinin arabasında isyan başladı sat bu arabayı Baaabaaa Baaabaaa diye..

Fatih Keskin'in Motorunada hararet yaptırdım buharlar yükselmeye başladı :) zaten kardada performanslarını gördük ne kadar başarılı olduklarını :) tamam çok iyi insanlar ama arabaları kötü ben ne yapayım :D inşallah doğru yolu bulup alırlar Focus :)

zaten yoldan geçen bütün Jepp'ler güldü rezil olduk millete :)

tarihinde İ.G&#246ksel Yaman tarafından düzenlendi
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Erdinç Sefer

Ha bu arada araya kimse girmeden ilk ben ricada bulunayım.Bir BÜYÜK toplantı sonrasında kulüp üyeliğine kabulümü istiyorum :blush:

Yorum bağlantısı
Fatih Ada

ha bu arada araya kımse gırmeden ılk ben rıcada bulunım.bı BÜYÜK toplantı sonrasında kulüp üyeline kabulümü istiyorum :blush:

Nöbete mi kalmak istiyosun yani?

aidat yatmamış diye arayan mod larda cabası :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Ya şu hemen üstte görülen 3 tane Jip 1 Tane Mitsubishi etmedi mi yani :shok::fiuw:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

Ya şu hemen üstte görülen 3 tane Jip 1 Tane Mitsubishi etmedi mi yani :shok::fiuw:

jip mi?

jip ne arar abi forumda :D:D

EXPLORER--> OUT

FOCUS-->IN :D:tongue:

tarihinde Çağlar Aymelek tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Adnan abi mitsu'nun önündeki vinçte şu yazıyı gördüm. 13.000Kg ;) Tüm sahte 4x4 leri arka arkaya bağlar çekerdi :D Seneye buraya gelirken zevkine 5000TL ye lada niva alacam :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
(düzenlendi)

pekbiçeker görmek isteyen varmı

tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 4
Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Ha bu arada araya kimse girmeden ilk ben ricada bulunayım.Bir BÜYÜK toplantı sonrasında kulüp üyeliğine kabulümü istiyorum :blush:

Gözlüklü avatar olsun, sonra. :p

Adnan abi mitsu'nun önündeki vinçte şu yazıyı gördüm. 13.000Kg ;) Tüm sahte 4x4 leri arka arkaya bağlar çekerdi :D Seneye buraya gelirken zevkine 5000TL ye lada niva alacam :D

Tüm gün bunu mırıldanıp durdum sorma.. :)

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

:bravo: :bravo: :bravo:

Hüseyin hocam siz başka tarafa gittiniz :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...