Mehmet Kazancıoğlu 22 Ocak 2012 Paylaş 22 Ocak 2012 Teker teker gelin deseydin Mehmet Göktürk hoca gelmedi mi? O oyalardı yok zafer hepsi birden geldi mehmet hocam vardı sonra ayrıldı onlarda onun ayrıldığını gördükten sonra saldırdılar zaten yarım elmecılar Mehmet abi nasılız Oraya kadar gelipte kayamayanlar düşünsün Bir ara bir baktım Lokman abi almış kızağı kayıyor süper haklısın ne diyeyim Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 22 Ocak 2012 Paylaş 22 Ocak 2012 İlteber aidat işini de söyleyin abi. Sonra üye olmadan söylemediniz diyorlar ... He Pardon Zafercim unutmuşum... Meblayı söylemiyelim sonra Klüp üyesi olmak istemiyorlar Mesela Serkan Dalgıç adlı üyemiz Aidat vermek yerine forumun çorap ihtiyacını karşılıyor, yani Mesleğine görede kıyak yaparız... matbaacı ise FORDCLUBTR imsakiyesi, takvimi gibi Yorum bağlantısı
Fatih Ada 22 Ocak 2012 Paylaş 22 Ocak 2012 Bugün 03:00-05:00 nöbetini sana yazıyorum Erdinç bu saatlerde forumda olman gerekiyor. Eğerki forumda olmassan Klup üyeliğin silenecek bide bunun geyik olduğunu düşünüp inanmıyolar ama sonra hallerine çok gülüyorum bi 3-5 nöbeti yapıp sabah işe gidinde görücem ben sizi 2 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 22 Ocak 2012 Paylaş 22 Ocak 2012 yok zafer hepsi birden geldi mehmet hocam vardı sonra ayrıldı onlarda onun ayrıldığını gördükten sonra saldırdılar zaten yarım elmecılar haklısın ne diyeyim Ah be abi. Kötü olmuş, sen muhatap olmasaydın Ben daha elitim, sizinki tiki işi falan deseydin Ne bileyim çamur falan yapsaydın Yorum bağlantısı
Fatih Ada 22 Ocak 2012 Paylaş 22 Ocak 2012 Klüp üyesi olacak kişiler ; Mehmet Göktürk Kuzey Kaya Erdinç Sefer Özkan Matur İrem Eser Ogün Çetinkaya Murat Yılmaz Mert Erçetin Listede eksik var M.Alper Ekinci'de toplantıya katıldı.. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Ocak 2012 Paylaş 22 Ocak 2012 pekbiçeker görmek isteyen varmı Önüme kedi atlayan kimdi ? Pekbiçekerler pek bi çekememiş hatta pek bi çekilmiş gibi gördüm. Bana bak görmeden etmeden konuşma 1400 km öteden. 1metre yumuşak kara girdim. Ne olacaktı ki ? İkinci video da daha başarılı idim. Bekle ve gör taammı Neredeyse ezer geçerus olacakmış. Senin nefesin işe yaramıyor, konuşma boşuna Onu biliyoruz zaten. Kapının önündeki bir karış karda bile kaldığını duymuştuk. Sahibi de ehtiyar ya, onun da etkisi var tabi. Yok anam yok. Sen başına bela arıyon.. Servet abi anlattılar inanmamıştım taki görene kadar Gör ama inanma sen Videoya bakılırsa pek biçeker değilde olsa olsa pek bi ezer olur bu. Senin mercek işi yatar. Başka kapıya hade.. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 22 Ocak 2012 Paylaş 22 Ocak 2012 He Pardon Zafercim unutmuşum... Meblayı söylemiyelim sonra Klüp üyesi olmak istemiyorlar Mesela Serkan Dalgıç adlı üyemiz Aidat vermek yerine forumun çorap ihtiyacını karşılıyor, yani Mesleğine görede kıyak yaparız... matbaacı ise FORDCLUBTR imsakiyesi, takvimi gibi Bu mesleğe göre aidat iptali yapabiliriz tabi. Ama mesleki yardım olmayacaksa, aidat da ödemeyecekse kulüp üyesi olmasın kimse. Biliyorsun sonra ben uğraşıyorum icra işleriyle... Kırılmasın kimse ama öyle yani... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Ocak 2012 Paylaş 22 Ocak 2012 ZAten Serkan diyince kimse tanımıyor, çorapçı de, herkes tanır 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Ocak 2012 Paylaş 22 Ocak 2012 Mehmet hocaya nöbet'i ehtiyar heyeti versin. Yaşımız kurtarmıyor Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 22 Ocak 2012 Paylaş 22 Ocak 2012 Listede eksik var M.Alper Ekinci'de toplantıya katıldı.. Yav Moderatör ve Kulüp üyesi olarak tanıdık hep Alper Abiyi ben ne yapayım 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 22 Ocak 2012 Paylaş 22 Ocak 2012 bide bunun geyik olduğunu düşünüp inanmıyolar ama sonra hallerine çok gülüyorum bi 3-5 nöbeti yapıp sabah işe gidinde görücem ben sizi Hatırlıyormusun Fatihcim sende inanmamıştın, aynı böyle pazar gecesi 03:00-05.00 nöbeti kitlemiştik sana ahh be eski günler ne zorluk çekmiştin... Mehmet hocaya nöbet'i ehtiyar heyeti versin. Yaşımız kurtarmıyor Abi bu kadar Genç varken Mehmet Hoca'yı kayıralım bence yaa Heyet olarak böyle bir karar almanız yönünde ricada bulunuyorum... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Ocak 2012 Paylaş 22 Ocak 2012 Klüp üyesi olacak kişiler ; Mehmet Göktürk M.Alper Ekinci Kuzey Kaya Erdinç Sefer Özkan Matur İrem Eser Ogün Çetinkaya Murat Yılmaz Mert Erçetin Şartları uyanlar tamamdır... Yeni kulüp üyelerinden avatarları uygun olmayanlar lütfen yeni avatar yüklesin.. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 22 Ocak 2012 Paylaş 22 Ocak 2012 Yok Fatih gerek yok... Böyle iyi... Sonra yine iptal olur filan... alper abi sen al sonra gidecek bir şeylerin olması iyidir. kulüp üyeliği olsun ki gidecekse o gitsin yoksa komple üyelik gider +1 olsun her zaman iyidir. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Ocak 2012 Paylaş 22 Ocak 2012 Üzerinde sorunsuz ve çok çok çok iyi olan malzeme hangisi idi? Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 22 Ocak 2012 Paylaş 22 Ocak 2012 Bu mesleğe göre aidat iptali yapabiliriz tabi. Ama mesleki yardım olmayacaksa, aidat da ödemeyecekse kulüp üyesi olmasın kimse. Biliyorsun sonra ben uğraşıyorum icra işleriyle... Kırılmasın kimse ama öyle yani... bunun için şöyle bir önerim var Zafer eğer ki uygun görünürse TEMA vakfına FORDLUBTR olarak bir ağaç bağışlasınlar :good1: 1 Yorum bağlantısı
Fatih Ada 22 Ocak 2012 Paylaş 22 Ocak 2012 arkadaşlar konu kartepe fotoğrafları ve yorumları.. disk konusu teknik bölümde 4 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 22 Ocak 2012 Paylaş 22 Ocak 2012 bunun için şöyle bir önerim var Zafer eğer ki uygun görünürse TEMA vakfına FORDLUBTR olarak bir ağaç bağışlasınlar :good1: Ben bilmem, Emmi bilir. Fikir güzel arkadaşlar konu kartepe fotoğrafları ve yorumları.. disk konusu teknik bölümde Şimdi bunu yazsam mı diyordum. İyi oldu. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Ocak 2012 Paylaş 22 Ocak 2012 Listede eksik var M.Alper Ekinci'de toplantıya katıldı.. Alper için kurallarda tadilat gerekiyor... Halledeceğim.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Ocak 2012 Paylaş 22 Ocak 2012 Ben bilmem, Emmi bilir. Fikir güzel Temaya ağaç bağışlamak isteyen gitsin bağışlasın.. Forumun aidata ihtiyacı var, yoksa kilit vururuz 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Ocak 2012 Paylaş 22 Ocak 2012 Hatırlıyormusun Fatihcim sende inanmamıştın, aynı böyle pazar gecesi 03:00-05.00 nöbeti kitlemiştik sana ahh be eski günler ne zorluk çekmiştin... Abi bu kadar Genç varken Mehmet Hoca'yı kayıralım bence yaa Heyet olarak böyle bir karar almanız yönünde ricada bulunuyorum... Nübet kutsaldır, ayrıca Mehmet hocam gayet atak, çevik ve zeki. ATATÜRK'ümüzün beğendiği kriterlerde Ben daha fotoları gördüğümde anlamıştım, olanları anlamak pek zor değil hani. Sizden gelsin de isterse bela olsun be abi. Canımsın Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 22 Ocak 2012 Paylaş 22 Ocak 2012 Temaya ağaç bağışlamak isteyen gitsin bağışlasın.. Forumun aidata ihtiyacı var, yoksa kilit vururuz İlteber kabul edilmedi. Emmi de haklı, su yakmıyo bu forum 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 22 Ocak 2012 Paylaş 22 Ocak 2012 Temaya ağaç bağışlamak isteyen gitsin bağışlasın.. Forumun aidata ihtiyacı var, yoksa kilit vururuz Valla Yeni Kulüp üyesi Arkadaşlar yapacağım hiçbirşey kalmadı benden bu kadar. Bu bıyıklı Abimiz para istiyor, paragöz bu adam paragöz Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 22 Ocak 2012 Paylaş 22 Ocak 2012 Güzel şeyler olmuş kartepede. Emeği geçenlerin emeklerine, katılan arkadaşların yüreklerine sağlık. pekbiçeker görmek isteyen varmı Görmek istedim ama göremedim neresi çekiyor bu arabanın . Yanlızca yerçekimi var bir de mitsubishi çekimi İyi ki yollar falan güzelmiş yoksa bu hiçbiçekerlere güvenip de yola çıkılmazmış. bir de yolda kalanları çekeriz falan diyordu hiçbiçeker kullanıcısı . Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 22 Ocak 2012 Paylaş 22 Ocak 2012 Mustafa bunu harika yakalamışsınız teşekkürler. bendede baya video var, yarın bakarız çaresine. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 22 Ocak 2012 Paylaş 22 Ocak 2012 Senin nefesin işe yaramıyor, konuşma boşuna Senin mercek işi yatar. Başka kapıya hade.. Değerlerim var benim, çıkarım için ödün veremem. Aklı başında, dürüst, saygılı, sevgili, değerlerine her daima inanan insanlarla çalışmak seninde prensibinse eğer; ben varım, ara bir gün gelip şu işi halledelim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts