İçeriğe Yönlendir

2012 Kartepe Toplantısı Fotoğrafları Ve Yorumları

Fatih Uzun

Recommended Posts

Fatih Ada

Toplantıya katılmayı çok isterdim.

Önce Fatih Ada'nın kafasını karlara gömer, sonra Mehmet Göktürk hocayı kar topu yağmuruna tutar stress atardım. :tongue::flowers:

Nihahohaho. :crazy:

Ha bir de Uzunefe ile ben oradan laylonlan kaysaydık çığ düşürürdük kesin. :tongue:

Ya da karları kazıya kazıya gittiğimiz için toprak ortaya çıkardı. :p

Ehtiyarların elini öper harçlık da alırdım. :biggrin:

Sen gelseydin biz kara gömülmeye hazırdık :) elbet bizide kardan çıkaracak bi pajero bulurduk :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Abi

Gerek yok. Ciddi söylüyorum.

Adama göre yasa yapa yapa ülke bu hale geldi. :)

Bu konuda bir boşluk var... O boşluk bir şekilde dolmalı... Kişiye özel bir arayış olmayacak bu, senin durumunda olan başkaları da var..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger

Değerlerim var benim, çıkarım için ödün veremem.

Aklı başında, dürüst, saygılı, sevgili, değerlerine her daima inanan insanlarla çalışmak seninde prensibinse eğer; ben varım, ara bir gün gelip şu işi halledelim. :)

Heh Hocam, bu kriteler sen, ben ve Servet Abi'me birebir uyuyor. Servet Abi, sana hangi pazar gelelim? :D

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Mustafa harika fotoğraflar yakalamışşın benden taraf. Bayıldık :bravo:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger
(düzenlendi)

Toplantıya katılmayı çok isterdim.

Önce Fatih Ada'nın kafasını karlara gömer, sonra Mehmet Göktürk hocayı kar topu yağmuruna tutar stress atardım. :tongue::flowers:

Nihahohaho. :crazy:

Ha bir de Uzunefe ile ben oradan laylonlan kaysaydık çığ düşürürdük kesin. :tongue:

Ya da karları kazıya kazıya gittiğimiz için toprak ortaya çıkardı. :p

Ehtiyarların elini öper harçlık da alırdım. :biggrin:

Çok canisin Ahmet Abi... :D

tarihinde Mert Can Üzger tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Heh Hocam, bu kriteler sen, ben ve Servet Abi'me birebir uyuyor. Servet Abi, sana hangi pazar gelelim? :D

Senin far beni aşar :)

Yorum bağlantısı
Fatih Ada

Mertcim senlede ben aynı olduğumuza göre hiç sorun yok.

Yolunun üstü geçerken bi alo de motorla bende takılayım peşine :p

Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger

Senin far beni aşar :)

Abi sen de her lafımı farlara yoruyorsun heee... Belki sana çay içmeye gelicez. Belki senin pek bi çekemeyeni satın alıcaz, hollywood filmlerinde kara saplanan ama çıkamayan araç rolünde kullanmak için... :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Tamamdır. Dürüst insanlarla her zaman varım. Pazar günleri yoğunum ama olsun napalım. :p

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

Mustafa harika fotoğraflar yakalamışşın benden taraf. Bayıldık :bravo:

hade süper ötesi karizmayı sarstı keşke sen ayakda kalabilseydin kurtarırdın belki karizmayı ama o da gitti ya mustafa abi ne yaptın ya

Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger

Mertcim senlede ben aynı olduğumuza göre hiç sorun yok.

Yolunun üstü geçerken bi alo de motorla bende takılayım peşine :p

Gel abicim yaaa... Servet abim bir bardak fazladan çay ikram etse ne olur ki?

Tamamdır. Dürüst insanlarla her zaman varım. Pazar günleri yoğunum ama olsun napalım. :p

Hocam, sende bu TranSiT olduktan sonra pazar sabahı, sabah namazından sonra çıkar, öğle namazına Yalova'ya geri yetişiriz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Çayla filan korkmam ben. Açılamayan fardan korkarım :biggrin:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger

Çayla filan korkmam ben. Açılamayan fardan korkarım :biggrin:

Hocam fara okur üfler, biz de iman powerimizi kullanırsak eğer açarız o farı evelallah...

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Balata gitti far geldi. Dağıtmayın konuyu :biggrin:

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Anca bitirdim yahu okumayı biraz yavaş yazın kardeşim :D

Çok eğlendiğiniz kesin acayip kıskandım bu bir gerçek.

Forumu ne zamandır altüst eden yok efendim pekbiçeker,yok efendim süperötesi falanıydı filanıydı denen araçların düştüğü hezimeti görmek içimi burktu :tongue: .ilk resimleri görünce Can'ın aracı çekildi sanmıştım ama :shok:

En azından gerçek bir JİP varmış oralarda :biggrin:

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Emmi Şu Kulup üyeliği Aidatı için bilgilendirici bir mesaj yaz...

Sanki ben para kazanıyormuşum gibi Bana özel mesajlar geliyor, Arkadaşlar benden bilgi istiyorlar..

Forum Kuralları gereği ben bilgi veremem dedim...

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Hocanın nefeside yetmemiş anlaşılan aracı çıkarmaya :biggrin:

Süha siz ne yapıyorsun lemm öyle :shok::fiuw:

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Hocam, sende bu TranSiT olduktan sonra pazar sabahı, sabah namazından sonra çıkar, öğle namazına Yalova'ya geri yetişiriz.

Doğru söze ne denir. :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Emmi Şu Kulup üyeliği Aidatı için bilgilendirici bir mesaj yaz...

Sanki ben para kazanıyormuşum gibi Bana özel mesajlar geliyor, Arkadaşlar benden bilgi istiyorlar..

Forum Kuralları gereği ben bilgi veremem dedim...

Gerekli yerde yaparız kardeşim.. Burada konu dağılmasın..

Ayrıca şimdi Zafer uyardı beni de, senin de ocak aidatı hesaplarda görünmüyormuş, yatırdıysan dekontu Zafer'e gönderiver ve bu uyarıyı dikkate alma lütfen..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Akan Belen

Cep telefonu operatörü gibi olmuş emmi.Onlarda öyle mesaj atıyorlarya.Efendim bu ay bu kadar borcunuz var ödeme yaptıysan dikkate almayıver.Yapmadıysan da biran önce yatır parayı demek istiyor :)

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Hocanın nefeside yetmemiş anlaşılan aracı çıkarmaya :biggrin:

Süha siz ne yapıyorsun lemm öyle :shok::fiuw:

Resimde okuduğumuzdaki araba ile kara tek seferde girdik çıktık, varsa yalanım sahibine sorun. :)

Ama günde 1 hakkımız var. Kuzey'in expılırır'a hak kalmadı napalım. :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Husky çok şirindi, karları buzları görünce kendini evinde hissetti, çok mutluydu ki, Can Uzunefe ile tanıştı :rofl: hayatı boyunca almadığı eğitimi 10 dak da alınca, gözleri karardı, hayata küstü havhav

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Gerekli yerde yaparız kardeşim.. Burada konu dağılmasın..

Ayrıca şimdi Zafer uyardı beni de, senin de ocak aidatı hesaplarda görünmüyormuş, yatırdıysan dekontu Zafer'e gönderiver ve bu uyarıyı dikkate alma lütfen..

Tamam Abicim bu konuyu buraya http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/227333-nobet-yeni-uyelere-yeni-konu/ taşıdım...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...