İçeriğe Yönlendir

Araçta Neden Kamera Olmalı :)


İbrahim Akkaya

Recommended Posts

Melih Bozkurt

Bende var, 29 dolar'a almıştım. Kullanıyorum sürekli:D Ne olur, ne olmaz :D

Yorum bağlantısı
Serdal Soysal

Bence paydalı bir cihaz fakat ön camda navigasyon ve bu biraz çok olacak. ön panjura koysak nasıl olur.

Yorum bağlantısı
Melih Bozkurt

Bence paydalı bir cihaz fakat ön camda navigasyon ve bu biraz çok olacak. ön panjura koysak nasıl olur.

O zaman bi tane go pro hd alacaksınız :) Dış etkenlere dayanıklı bi kamera. Ama çok gerek yok, bu araç içi kameraların yanında öyle bi şarj kablosu gönderiyolar ki ( çok uzun ) :D camın istediğiniz yerine yapıştırırsınız, ve görüşünüzü engellemez :)

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Servet abi kasko yaptıracağız full olacak arkadan vurduk diye zıplayacak var mı böyle bir olay ? ALLAH a şükür olmaz olamazda kaskonun kimin nasıl yaptığı önemli,ben 2 teker 1 jant 1 de jantıma boya yaptırdım hiç sıkıntı yok,tavan halımda ufak bir sigara yanığı var var yada yok onuda değiştireceğim,hatta camın arasına ufak bir kül düştü ufak bir yanık var gözle görülmez oda değişecek sıkıntı çıkartsalar bunları çıkartırlar abi .

İbrahim yukarıdaki olay diyelimki oldu. Belge yok, görüntü yok. Senin kaskon hem senin hasarı hemde karşı tarafın hasarını karşıladı. Kaskon delinecek öndekinin hatasından ötürü. Primin artacak.

Yorum bağlantısı
İbrahim Akkaya

Hazine dairesi tamtakır şu aralar. Biraz toparlıyayım alacağım kesin. Gittigidiyor da falan 80-90 civarına var. Çift lens, HD, hareket algılama, dizayn vs. işin içine girerse 600 lü rakamlara kadar çıkıyor. Ama iyi bir araştırma ile teknik özellikleri yeterli ve uygun fiyatlı bulunulabilir.

Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar
(düzenlendi)

Her ihtimale karşı olmalı. Kaza olmasa bile önünde bir olay cereyan eder, biri yolunu keser, ne biliyim silah çeker kaçmak zorunda kalırsın en azından delil olur.

http://urun.gittigid...-ucuzz-51369939

sensörlü ve gece görüşlü.Ayrıca hafıza dolunca baştan üzerine yazıyor. http://urun.gittigid...nsorlu-51529329

tarihinde Yiğitcan Coşar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün

Özellikle yaralamalı veya (Allah korusun) ölümlü bir trafik kazasında insanın kendini ispat edebilmesi çok önemli.

Yeni ceza kanunu cezaları çok arttırdı. Mahkemeler tutuklama eğilimindeler. Yalnız yolculuk edenler için kamera iyi bir şahit olur. Yoksa haklı bile olsanız, karşı taraf kalabalıksa, birbirine şahitlik edip, sizi haklıyken suçlu duruma düşürebilirler.

Biraz araştırıp, ilk fırsatta iyi bir tane almayı düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Bir arkadaşım sağnak yağışlı bir zamanda otoban a girerken bağlantı yolunda virajı alıyor ve karşısına bir mobilet çıkıyor ( ters yönden geliyor) ve çarpıyor..

Motor biryana çocuk bir yana ( sürücü ehliyetsiz ve 15- 16 yaşlarında ) fırıyor.. neyse gelenler duruyor ambulanstı polisti derken ; arkadaş kendini karakolda buluyor.. Çocuk ters yönden geldiğini itiraf ediyor..

Polisin dediği verilmiş sadakan varmış çocuğa birşey olmadı ; yoksa kimseyi onun ters yönden geldiğine inandıramazdın demiş.. Kamera bu durumlarda kendimizi ispat etmenin en güzel yolu olur bence ;)

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...