İçeriğe Yönlendir

Sarı Tepe Lambası Hakkında ?

Yiğitcan Coşar

Recommended Posts

Zafer Ayvacı

Bu tepe lambaları yalnızca uyarıcı maksatlı kullanılır, herhangi bir üstünlük sağlamaz.

İzinsiz ve gereksiz kullanım, kötü sonuçlar doğurur.

Yiğitcan, heves ettiysen gel Diyarbakır'a tepe lambalı araçlar ile gezdireyim seni. :tongue:

Sireni de kullandırırım söz. :crazy::tongue:

Gitme Yiğitcan.. 2 siren sesi için yakma gençliğini :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Berk Karatan

Sarı tepe lambası uyarı anlamında kullanılır. Polis sizi durdurup neden bu lambayla geziyorsunuz dediğinde verecek bir cevabınız olmalı. Benim aracımda da var. Taşınması özel izine tabii olan yüklerin nakli esnasında öncü görevi yaparken kullanıyorum. Aynı zamanda sulama tankerinde, Beko - Loderde, Greyderde bulundurmak ve trafiğe çıktığı zamanlarda sarı tepe lambalarını kullanmak zorundayız. Fakat normal bir araca takarak gezerseniz hem mantığı yok hemde cezai işlem uygulanır.

Bende heralde normal zamanda takıp gezmiyorum malumunuz...

benim bulundurmamım sebebi ben gönüllü itfaiyeci ve sivil savunmacı olarak karşılaşabileceğim afet ve acil durum olaylarında ilk yardımı yaparken veya bir kazaya karıştığınızda veya karşılaştığınızda çevre güvenliği alma açısından bagajımda bulunduruyorum.

Hee bu güne kadar kullandınızmı diye sorarsanız trafikte hiç kullanmadım (Yalancı çıkmıyım fordclubtr klip çekimde kullanmıştım bir kez oda koruda zaten)

Bu arada inşaat firmamız olması sebebiyle ben kullanmasamda o lamba öncü görevlerindede kullanılıyor...

Kendi kanatimce lüzumsuz şehir içinde kullanılmadığı sürece bagajta taşımanın ve bulundurmanın bir mahsuru olacağını zannetmiyorum...

Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik

Bu tepe lambaları yalnızca uyarıcı maksatlı kullanılır, herhangi bir üstünlük sağlamaz.

Yiğitcan, heves ettiysen gel Diyarbakır'a tepe lambalı araçlar ile gezdireyim seni. :tongue:

Ben 10 dk gezdim öyle bir araçla. Sivil ancak gerçek sivil polis(polis de sayılmaz belki ama) aracıydı. Pek eğlenceli oluyor ve görevli memur da eğleniyormuş. Onu gördüm. :)

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

O ledler var ya, yanınca mavi/kırmızı olan, onları radyatör ızgarası arasından yanmasa da görürler, hatta 200mt. mesfeden bile fark ediyorlar, bilginize. Oracıkta sökebiliyorsanız ne ala, yoksa yeddi emin otopark parası cabası

Yorum bağlantısı
Erkut Uysal

O ledler var ya, yanınca mavi/kırmızı olan, onları radyatör ızgarası arasından yanmasa da görürler, hatta 200mt. mesfeden bile fark ediyorlar, bilginize. Oracıkta sökebiliyorsanız ne ala, yoksa yeddi emin otopark parası cabası

İşin şakası Çağlar abi yoksa Muhasebecinin ne işi olur böyle şeylerle... ama megafon lazım olabilir gün gelir durum kötüleşirse domatez satarız... :D

:D
Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar
(düzenlendi)

Yani illa takıp gezecek halimiz yok :D Olurda acil bir durumda reflektör niyetine falan da kullanabiliriz uyarı amaçlı :)

tarihinde Yiğitcan Coşar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Yani illa takıp gezecek halimiz yok :D Olurda acil bir durumda reflektör niyetine falan da kullanabiliriz uyarı amaçlı :)

Bak valla bişey olmaz yiğit can, gel diyarbakırda tepe lambasıyla gezelim.... :D

Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar

Bak valla bişey olmaz yiğit can, gel diyarbakırda tepe lambasıyla gezelim.... :D

Korkmaya başladım :D

Yorum bağlantısı
Berk Karatan

Aslında şu araçtaki sarı tepe lambası fena değilmiş böylesi olsa güzel olur...

Yorum bağlantısı
Baran Ekici

megafon siren led hepsini taktım hevesimi alınca söktüm,el atmadığım bir tepe lambaları kalmıştı,hatırlattığınız iyi oldu :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Akan Belen

Huh birde Hakan'a apaçi derler.Forumda ne meraklar varmış yahu :D Benim araba zaten tam apaçilik bende mi çakar yapsam acaba. :tongue:

Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar

Aslında şu araçtaki sarı tepe lambası fena değilmiş böylesi olsa güzel olur...

Yok o benim bahsettiğimden baya baya büyük :) Ben geçici olarak kaputa yapışan, şu sivillerin camdan çıkarıp tepeye koydukları gibi birşeyden bahsediyorum :) Aslında içerdeki de fena değilmiş sürekli gereken birşey olsa ondan isterdim :)

Huh birde Hakan'a apaçi derler.Forumda ne meraklar varmış yahu :D Benim araba zaten tam apaçilik bende mi çakar yapsam acaba. :tongue:

Sen komple egzoz sistemine el at abi ordan gazlayınca ben burdan duyayım o kadar yani :D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...