İçeriğe Yönlendir

Focus 1,Açık Hava Filtresi Tavsiyesi...

Serkan Yakut

Recommended Posts

M.Ali Baş

bizzat kendi aracımda denedim ses bakımında gercekten cok memnundum ancak arac lpg lı oldugu ıcın ve hava fıltresını dırek bagladıgım ıcın(boru uzatma kullanmadım o nedenle orjınal yerınde kaldı ve hava alısı lpg de teklemeye neden oluyordu) soktum. burada bır aracta gordum ve bızzat aracı kullandım oda lpg lıydı ancak krom boruyla on radyatorun oraya kadar uzatmıs ve hava alabılen yere sabıtlemıstı..lpg de gıderken tekleme ve ufak patlamalar yapmıyrodu bilgi...

Yorum bağlantısı
  • 11 ay sonra...

Selamlar,

Atmosferik 1.6 benzinli araç için uygun fiyatlı güzel ses veren açık hava filtresi öneriniz var mı?

Mantar filtreler nasıldır kullanan varsa yorumunu almak isterim ses ve toz geçirgenliği konusunda nasıllar?

Ayrıca açık filtrenin geçirdiğini düşündüğüm eser miktarda tozun motora ne gibi zararı olur? Yanma odasından tez zamanda ayrılır mı yoksa yüzeyde tahribat yapar mı? Bu konuda o kadar çeşitli yorum var ki arada kaldım. Kimi zararı olur, kimi toz girerse de yanma odasından direk atılır diyor.

Teşekkürler.

Yorum bağlantısı

benim bildiğim atmosferik motorlarda çok işe yaramadığı :unsure2:

Amacım sadece ses. :)

O konuda baya işe yarıyorlar.

Yorum bağlantısı
Mehmet Gürcüoglu

Amacım sadece ses. :)

O konuda baya işe yarıyorlar.

ses te bir yere kadar. yüksek devirlere çıkınca benim fiestadan güzel sesler çıkıyor geçen de hanımın yanında hava atayım dedim. sonra demez mi ses var ama icraat yok yerin dibine girdim çıktım on kere :blush::biggrin:

• Beğen 5
Yorum bağlantısı

ses te bir yere kadar. yüksek devirlere çıkınca benim fiestadan güzel sesler çıkıyor geçen de hanımın yanında hava atayım dedim. sonra demez mi ses var ama icraat yok yerin dibine girdim çıktım on kere :blush::biggrin:

Fena kapak olmuş :biggrin:

Yorum bağlantısı

Apaçi seni :p

Filtre iyi oluyor ama ses istediğinde ses istemediğinde ise tık ses yok. Apaçi olanlar soba borusu gibi eksoz takıyor :D

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Ben 1 yıldır simota air carbon kullanıyorum.Başka da bişey demiyorum. :)

Ben de diyordum bu gürültü nereden geliyor... :)

Yorum bağlantısı

Filtre iyi oluyor ama ses istediğinde ses istemediğinde ise tık ses yok. Apaçi olanlar soba borusu gibi eksoz takıyor :D

Vallaha kardeşim bilmiyorum, hiç de anlamıyorum gerçekten bu işten. Hiç hevesim olmadı niye bilmiyorum. Tuhaflık bende mi dersin :p

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Sana demiştim ben 1.25 ile olacak iş değil bunlar diye :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

:) :) Benim kız mahalleyi inletiyor vallahi.Abi sen erkanın kokoreçci açılışındaydın.Ben giderken sen ve mahalle duymuşdur. :)

Benim araba da çok fena ötüyor. Bilen bilir bunları. Fakat bu işin tatmini yok daha çok ötsün istiyorsun hep. :) Ama yüklenmeyince hiç ses yok o güzel filtre olayında. Kimseye rahatsızlık vermiyor.

Yorum bağlantısı
Mehmet Gürcüoglu

Sana demiştim ben 1.25 ile olacak iş değil bunlar diye :D

abi girme kanıma gözümü karartıp borcun altına girecem :)

Yorum bağlantısı
Şükrü Abay

Focuslarda 3-5 bg artış gözükür mü bu açık hava filtresiyle ?

Birde olumsuzları nedir :D

Yorum bağlantısı
  • 5 ay sonra...
Furkan Egemen Akın

Açık Hava Filtresi almak mantıklımı arabaya zararı varmı

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Açık Hava Filtresi almak mantıklımı arabaya zararı varmı

Konunuzu birleştirdim.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...