Çağrı Kalyon 2 Şubat 2012 Paylaş 2 Şubat 2012 Merhaba. 1- 2 gün önce frene bastığım zaman bi hava sesi duydum. tekrar tekrar kontrol ettiğimde hava sesini ve rolanti düşmesini farkettim. Bunun sebebi nedir acaba ? 2- Araç düşük devirde tekleme yapıyor. Akünün değişmesi lazım aküden yapar mı bu teklemeyi. yoksa Bobin, buji kablosu mu değişmeli ve ne marka alınmalı önerileriniz nelerdir? 3- Birde baskı balata değişmesi lazım. Hangi marka takılmalı ve bilya da değişmeli mi ? Tahmini ne kadar tutar bunlar ? Teşekkürler şimdiden... Yorum bağlantısı
Savaş Değişli 2 Şubat 2012 Paylaş 2 Şubat 2012 Merhaba. 1- 2 gün önce frene bastığım zaman bi hava sesi duydum. tekrar tekrar kontrol ettiğimde hava sesini ve rolanti düşmesini farkettim. Bunun sebebi nedir acaba ? 2- Araç düşük devirde tekleme yapıyor. Akünün değişmesi lazım aküden yapar mı bu teklemeyi. yoksa Bobin, buji kablosu mu değişmeli ve ne marka alınmalı önerileriniz nelerdir? 3- Birde baskı balata değişmesi lazım. Hangi marka takılmalı ve bilya da değişmeli mi ? Tahmini ne kadar tutar bunlar ? Teşekkürler şimdiden... Selamlar Çağrı bey 1-Frene basınca rolanti dalgalanması yapar,fren merkezi çalıştığı için rolantiyi etkiler ama çok fazla olmaması gerekir 2-Değiştirecekseniz orjinal motorcraft ile değiştirin.Başınız ağrımasın. 3-bence set olarak değiştirin,ileride bilya sorunu çıkarsa komple şanzuman bir daha inmesi gerekir Yorum bağlantısı
Ali Toprak 2 Şubat 2012 Paylaş 2 Şubat 2012 (düzenlendi) 1 frene basınca hava sesi vesting house hava kaçırdığına delalettir.bununla birlikte rolanti de dalgalanma olması beklenir.Ancak aşırı dalgalanma oluyorsa bu yazdıklarım geçerlidir. 2 düşük devirde tekleme yapması sırası ile buji buji kablosu ve bobin kaynaklı olabilir. 3 baskı balatada luk iyi markadır.baskı ile birlikte mutlada bilyeninde değişmesi gerekir çünki bilye sorun çıkarırsa aynı işçilik parasını tekrar ödemek zorunda kalırsınız. inşallah en kısa zamanda problemleriniz çözülür. 2 Şubat 2012 tarihinde Ali Toprak tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağrı Kalyon 4 Şubat 2012 Yazar Paylaş 4 Şubat 2012 1- Frenden gelen ses bugün itibarı ile gitti. Vesting house körüğünden olabilir. Soğuktan yapmıştır dedi usta. Frenlerde sıkıntı yokmuş. Şimdilik dursun dedi. 2- Buji, buji kablosu, bobin orjinal motorcraftla değişti. Tekleme kesildi. 3- Baskı balata 15 - 20 bin daha gidermiş. Değişmedi. 4- İncinin 60 ah aküsü alındı yüksek tip kapakta az bi değişiklikle oturdu. Sıkıntının bi kısmını çözdük bi kısmını erteledik diyebilir Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 4 Şubat 2012 Paylaş 4 Şubat 2012 Soğuklarda westinghouse'da böyle sorunlar su yüzüne çıkıyor. Normal değildir,vakum hortumlarının kontrolü gerekir. Yorum bağlantısı
Recommended Posts