İçeriğe Yönlendir

İki Farklı Tipte Titanium Far Arasındaki Farklar

Oğuzhan Deniz

Recommended Posts

Oğuzhan Deniz

Focusumuzun Titanium modellerindeki siyah tabanlı farın iki çeşidi bulunuyor galiba piyasadan gördüğüm kadarıyla. Birinin içindeki park lambasının altındaki parça metalik renkte digerinde ise farla bütün olarak siyah.

Örneğin bu aracın iki farıda farklı birbirinden

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2010-ford-focus-1-6-titanium-otomatik-hecbek-72001841/detay

bunun sebebi nedir model yılı vs mi ve hoş olan sizce hangisi?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Lİnkteki farların ikisi de aynı? Trend modelinde içi komple nikelajlı gibidir, titaniumlarda, aydınlatma ile ilgisi olmayan bölümler siyahtır, 2 farklı tipi vardır.

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Normal şartlarda farklı farla yoktur.Sadece sonradan far karartma yapılmış olabilir ancak.Belki resimler aldatıyor olabilir yada far değişmiştir ama o şekilde de satmak akıl karı değil.Kaldıki adam sallamış zaten 6 lı cd çalar nerdeymiş acaba bildiğin sony var üstünde.

Yorum bağlantısı
Baran Ekici

Evet 2 farklı far olduğu doğru ek parçasının renginden dolayı ama neden öyle ben de bilmiyorum.

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Deniz

Çağlar abi bu iki araç üzerindeki farlar aynı degil dikkat ederseniz park ampulunun hemen altındaki kısım metalik renk comfort trendlerdeki far rengi gibi diğerindeki far ise komple siyah tabanlı.

komple siyah tabanlı olan far tipi 3.fotoya dikkat

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-ilk-sahibinden-ful-orjinal-focus-diesel-73343297/detay

diğer far tipi araç 5. fotografa dikkat

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-iste-34-bin-km-2008-1-6-titanium-otomatik-esp-li-boyasiz-73315799/detay

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Deniz

Tam olarak bahsettiğim bu. Sizce hangisi gümüş gri araca daha hoş olur? Farlarımın içini boyamayı düşünüyorum yarın

Yorum bağlantısı
Mahmut Türkmen

Benim aracımdaki de orjinalinden komple siyah. Diğerinden hiç dikkatimi çekmemişti. Acaba X paketteki adaptif farlarda öyle olabilir mi?

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Deniz

Benim aracımdaki de orjinalinden komple siyah. Diğerinden hiç dikkatimi çekmemişti. Acaba X paketteki adaptif farlarda öyle olabilir mi?

Adaptif farlarda komple siyah değil hepsine dikkat ettim komple siyah olan adaptif veya mercekli olarak hiç yok. Insallah yarın bir terslik olmazsa amerikan park coming home ve far karartma yapicam forumda resimleriyle paylasıcam

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Deniz

büyük ihtimalle kazalı ön iki farları farklı cünkü

Yorum bağlantısı
Gökhan Meydan

büyük ihtimalle kazalı ön iki farları farklı cünkü

katılıyorum evet pert kaydı yada komple boyalı olabilir

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
(düzenlendi)

http://www.sahibinde...-72001841/detay

Kazancıoğlu bu adam senin piyasayı dağıtmış :D

abi feyk bu araç gibi geldi bana hem aracın özeliklerini bile bilmiyor nerede 6 lı cd onu merak ettim yoksa ben mi bilmiyorum aracımda bir yerlerde saklamışlar galiba. esp de varmış bunun aracında ne güzel ne güzel. araçı yolda bulsalar bu fiyata vermemezler

tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Selim Yılmaz

Makyajlı focuslarda 4 farklı far var.Arkadaşlar 1-komple içi parlak krom olan trent comfort collection farı.2-adaptiflerdeki gibi park lambasının orası parlak olanlar var (bunlar ilk gelen titanıum farları 2009-2010 itibaren gelmedi) 3- normal komple siyah titanıum farları var son olarak mercekli adaptif farlar var.Yukarıdaki aracın farının biri değişmiş servis öyle değiştirmez dışarıda değişmiş o farlar arkadaşlar.

Yorum bağlantısı
  • 11 ay sonra...
Buğrahan Korkut

konusu varken yeni konu açmak istemedim

2008 model titanium aracımın sağ ve sol farı farklı sol far serviste değişmişmiş ancak park kısmı parlak olanından takılmış..eski sahibine durumu ilettim ve far için gerekli olan ücreti karşılayacak..

şimdi size sorum komple siyah tabanlı mı alıyım yoksa park kısmı parlak olandan mı ?

gerçekten fikirlerinize ihtiyacım var

sağ far

322531_10200140491811258_184218903_o.jpg

sol far

325130_10200140491891260_2012417948_o.jpg

Yorum bağlantısı
Özgür Turhan

Göz var nizam var takan adam bunu nasıl fark etmemiş ??

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Deniz

Komple siyah olandan alın o daha güzel.

Yorum bağlantısı
Onur Urhan
(düzenlendi)

Farların farklı 4 çeşidi var.

Biri Trend comfort ve collectionlarda kullanılan krom zemin krom ek parça.

Titanyumlarda 3 ayrı far var.

Siyah zemin siyah ek parçalı. (xenon değil)

Siyah zemin krom ek parçalı. (xenon değil)

Mercekli adaptif xenon far. Üst donanım seviyesindeki araçlardadır. (Bunun da zemini siyah ek parçası krom renklidir.)

Piyasada en az olanı siyah zemin krom ek parçalı olanı. O yüzden forumdaki kişiler de dahil piyasada pek bilinmiyor.

Benim yorumum adaptif far efekti verilmiş bu fara.

Kesinlikle çakma falan değildir. Eski sponsorumuz bu farların tamamını satıyordu. Farklarını açıklamıştı satış sayfalarında.

tarihinde Onur Urhan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Buğrahan Korkut

Göz var nizam var takan adam bunu nasıl fark etmemiş ??

servis hatası üstelik

Komple siyah olandan alın o daha güzel.

halen kararsızım :)

Farların farklı 4 çeşidi var.

Biri Trend comfort ve collectionlarda kullanılan krom zemin krom ek parça.

Titanyumlarda 3 ayrı far var.

Siyah zemin siyah ek parçalı. (xenon değil)

Siyah zemin krom ek parçalı. (xenon değil)

Mercekli adaptif xenon far. Üst donanım seviyesindeki araçlardadır. (Bunun da zemini siyah ek parçası krom renklidir.)

Piyasada en az olanı siyah zemin krom ek parçalı olanı. O yüzden forumdaki kişiler de dahil piyasada pek bilinmiyor.

Benim yorumum adaptif far efekti verilmiş bu fara.

Kesinlikle çakma falan değildir. Eski sponsorumuz bu farların tamamını satıyordu. Farklarını açıklamıştı satış sayfalarında.

aracın üzerindeki 2 far da orjinal. servise gittim parça numarasından baktılar , sol far değişirken yanlış far takılmış kaydı mevcut sistemde. ancak izmirde değiştiği için ve bayağı süre geçtiği için orayla iletişim kurma şansım yok gibi bişe. aldığım kişi değişim masrafını karşılayacak. 2008 modellerde genelde komple siyah zemin kullanılmış fakat krom ek parçalı olan araçlarda var sahibinden de.

benim karasız kaldığım nokta karartılmış far gibi komple siyah zeminli olarak mı kalması yoksa araçtaki krom parçalara uygun olarak krom ek parçalı mi kalması..

Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal

farklı kalsın diğer arabalardan farkı olur :D

Yorum bağlantısı
Onur Urhan

halen kararsızım :)

Ben siyah zemin krom ek parçalı daha iyi olur düşüncesindeyim. Her şeyden önce daha şık duruyor.

Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan

takan adam bunu hiç mi fark etmemiş yahu. eski sahibide pek aldırış etmemiş demekki.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...