İçeriğe Yönlendir

İki Farklı Tipte Titanium Far Arasındaki Farklar

Oğuzhan Deniz

Recommended Posts

Görkem Öçal

Ek krom parça yeni farlara takıldı diye biliorum çünkü bazı farlar park lambasından dolayı beyazlama yapıor benim aracımda sol far yapmıştı ve garantiden 2 farımda krom parça eklenmiş olanıyla değişmişti sanırım ordaki parçada ısınmayı engellemesi için...

Yorum bağlantısı
Buğrahan Korkut

farklı kalsın diğer arabalardan farkı olur :D

değişik bi yaklaşım :D

Ben siyah zemin krom ek parçalı daha iyi olur düşüncesindeyim. Her şeyden önce daha şık duruyor.

araç siyah olduğu için krom ekli olan daha iyi bence, detay katıyor.

bende bu fikirdeyim, mercekli far fiyatları nerelerde acaba, takmışken mercekli mi taksam

takan adam bunu hiç mi fark etmemiş yahu. eski sahibide pek aldırış etmemiş demekki.

hiç dikkat etmemiş adam ben deyince şaşırdı :)

Ek krom parça yeni farlara takıldı diye biliorum çünkü bazı farlar park lambasından dolayı beyazlama yapıor benim aracımda sol far yapmıştı ve garantiden 2 farımda krom parça eklenmiş olanıyla değişmişti sanırım ordaki parçada ısınmayı engellemesi için...

evet olabilir.çünkü park ampullerini turuncu ile değiştirmiştim sürekli yanık geziyordum sağ tarafta hafiften solma gibi bişe oldu amerikan park yapınca söktüm park ampullerini bende.

Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı

Bence krom olanı tercih et çünkü aracının rengi koyu renk böylelikle kontrast yakalamış olur ve daha geniş görünmesini sağlamış olursun..

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...