Yasin Karataş 9 Şubat 2012 Paylaş 9 Şubat 2012 10 hava yastıgı olan 2010 Model Aracımız 4-5 aylık iken kaza yapıyor 24 metre boyunca takla atmasına ragmen 10 hava yastıgından 1 tanesi bile acılmıyor... Hyundai Assan Yetkilileri ile görüsmemiz neticesinde aldıgımız cevabı aynen yazıyorum.. ARAC KAZA ESNASINDA ALTTAN DARBE ALACAK VE HAVA YASTIKLARI AÇILACAK... Simdi size soruyorum Kaza yaparken aracının önünü kaldırıp alttan darbe almasını sağlayan kaç baba yiğit var... O halde söyle bir sonuç çıkıyor... 2011 model hava yastıklı bir araca binmekle 89 model hava yastıksız bir araca binmek aynı sey deilmi.... BU ARAC HYUNDAİ İ 30 İŞTE HYUNDAİ KALİTESİ İŞTE HYUNDAİ MODELİ AİLENİZİ CANINIZI TAŞIDIĞINIZ ARACI ALIRKEN SEÇERKEN DİKKAT EDİN... PAYLAŞINKİ HERKES GÖRSÜN... HYUNDAİ KALİTESİNİ..... diye belirtmiş arkadaş.Elçiye zeval olmaz 1 Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 9 Şubat 2012 Paylaş 9 Şubat 2012 Her yerde görüyorum bunu paylaşıyor millet. Aracın durumu kötü, gerçekten böyle bir kazada hiç hava yastığı açılmaması nasıl açıklanır ben de merak ediyorum. Yorum bağlantısı
Yasin Karataş 9 Şubat 2012 Yazar Paylaş 9 Şubat 2012 Araç kimin Yasin Hocam.? Hyundai'nin kaportası ve sağlamlığı diğer bilindik araçların yanında çerez gibi kalıyor zaten .. Bence şikayet edilsin ,24 metre takla atılmasına rağmen hiçbirinin açılmaması ilginç ,böyle bir saçmalık olmaz.. Face'te bir arkadaşım paylaşmış ama araç kimin bilmiyorum Erkan.Bana da Enterasan geldi biraz.Malum iki buçuk sene Hyundai'ye bindik Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan 9 Şubat 2012 Paylaş 9 Şubat 2012 vay arkadaş araba kaza yapıyor takla hava yastığı açılmıyor babamların ekip arabası getz çukura girdiler hava yastıkları açıldı :D Yorum bağlantısı
Yasin Karataş 9 Şubat 2012 Yazar Paylaş 9 Şubat 2012 Muhtemelen darbe sensörü meselesi. Çok alakasız kazalarda alakasız hava yastıkları da açılabiliyor. Bu darbe sensörleri aracın neresinde peki Hakan? İşte burada bilgisizliğimiz çıkıyor ortaya. Bu epeydir geziniyor facebookta. Ben de paylaşmıştım hatta. Hep bahsettiğim konu bu aslında. Bizim milletimiz kağıt üzerinde yazanlara çok kaptırıyor kendini. Benim arabada 10 havayastığı var demek çok havalı geliyor. Ama havayastıklarının nasıl çalıştığını, ne işe yaradığını da bilmiyor. 24 değil, 124 m takla atsa ne olur? Hava yastığının çalışma prensibi belli, ne işe yaradığı da belli. Böyle bir durumda açılmaması normal. Ha diyelim ki açıldı, ne işe yarayacak? Hava yastığı dediğimiz şey, bir anda açılıp, bir anda sönen bir şey. 24 m boyunca takla attığını iddia etmişler. O kadar süre işe yaramayacak ki bu. Ama açılmaması da garip değil mi? Yorum bağlantısı
Yasin Karataş 9 Şubat 2012 Yazar Paylaş 9 Şubat 2012 Kemerler takılı değilken Airbag'lerin açılmadığını ilk defa duyuyorum.Emin misin Erkan? Kaza yapan bu aracın darbe sensörlerinde bir sıkıntı vardı sanırım. Yaada elektronik aksamında.Belkide kim bilir aracın hava yastık kilidi kapalıydı Sanırım hava yastık kilidi sadece yolcu hava yastığı için sürücüyü iptal edemiyorsun. Yorum bağlantısı
Yasin Karataş 9 Şubat 2012 Yazar Paylaş 9 Şubat 2012 Evet eminim.. BMW olsun yine açılmaz ,ama toka takanlarınki açılır.. Bu vesile ile bunu öğrenmiş olduk.Sağol Erkan dediğim gibi ben bilmiyordum I ıh. Arabasına göre değişir. Bu da kullanım kılavuzlarında yazar Özetle, mabaddan sallama Erkan :p :D Yorum bağlantısı
Yasin Karataş 9 Şubat 2012 Yazar Paylaş 9 Şubat 2012 2 yorum daha... 1-Erkan, yukarıda ben koymuşum videoyu. Videoyu gömüp de artizlik yapma Döverim 2-Bu araçta havayastığı açtıracak bir darbe gözükmüyor. Ne önden ne de yandan. Hava yastığı açılınca içerde bulunanlara az ya da çok bir zarar verir (gaz yanığı, darbe ya da yüksek sesin getirdiği yan etkiler gibi). Bu nedenle açılmaması gerektiği zaman açılmamalıdır da. Bu araba yandan darbe almış zaten Hakan.Ncap videosunda da araç alttan darbe almıyor kapılara darbe gelir gelmez hava yastıkları açılıyor. Yorum bağlantısı
Ali Eren 9 Şubat 2012 Paylaş 9 Şubat 2012 Konuyu eski bir hyundai sahibi Yasin'in paylaştığını görünce tedirginliğini hissettim bir an. Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 9 Şubat 2012 Paylaş 9 Şubat 2012 (düzenlendi) Hızı kaçtı acaba? 24 takla demek en az 50 metre demek. Önce bunun cevabı bulunmalı. 90-120 km. hız arasında bu kadar takla atılabilir mi? 9 Şubat 2012 tarihinde Osman Yücel Çetin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Yasin Karataş 10 Şubat 2012 Yazar Paylaş 10 Şubat 2012 24 metre takla atıyor 24 takla değil Bu da aracın hızına göre 3-4 takla gibi geliyor bana Ahmetin arabası yeni mi O da sallıyor senin gibi Ben yarın bir bakayım bakalım kitapçığa ne diyor? Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 10 Şubat 2012 Paylaş 10 Şubat 2012 24 metre takla atıyor 24 takla değil Bu da aracın hızına göre 3-4 takla gibi geliyor bana 24 takla değil de, 24 m boyunca takla atmış. Kaza anında ne olduğunu bilip öyle karar vermek lazım. Pek çok değişken var çünkü. Düşmeyegör hemen vuruyorlar adama Yorum bağlantısı
Ali Eren 10 Şubat 2012 Paylaş 10 Şubat 2012 Yahu Hakan abi.. Yeni araçlarda emniyet kemeri bağlı değilse hava yastıkları da açılmıyor. zira kemer bağlı değilse hava yastığı açılana kadar vücut çok ileri gitmiş oluyor ve hava yastığı kişiyi kurtarmak yerine daha çok yaralıyor. o nedenle emniyet kemeri bağlı değilse hava yastığı artık açılmıyor.. İşte bu yüzden emniyet kemeri yerine toka takanlar bir kez daha düşünmeli. ;) Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 10 Şubat 2012 Paylaş 10 Şubat 2012 Bilirim,bilirim hem de çok iyi bilirim. Yorum bağlantısı
Yasin Karataş 10 Şubat 2012 Yazar Paylaş 10 Şubat 2012 İşte bu yüzden emniyet kemeri yerine toka takanlar bir kez daha düşünmeli. ;) Sen sus.Fazla Gonuşma 1 Yorum bağlantısı
Sedat Oral 10 Şubat 2012 Paylaş 10 Şubat 2012 hava yastığıyla aranızda en az 25cm olması gerekir kemer yoksa bu mesafenin garantisi yok hava yastığı 300 km civarı hızla gelen bir yumruk olabilir Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 10 Şubat 2012 Paylaş 10 Şubat 2012 Arkadaşlar 24 metrede kaç takla atmış. O taklayı nasıl atmış. Daha önce bu araçta sorun varmıymış ona bakılmalı. Ben ne araçlar gördüm airbag yok ancak lamba yanmayan (istisnadır). Arkadaşlar forumda bir arkadaşımızın babası 3 takla atmıştı focusla ve ön hava yastıkları açılmamıştı ve babası vefat etmişti. Hatta emniyet kemeri takılı değilmiydi tam olarak hatırlamadım. Orada bu konu çok konuşuldu. Darbe sensörlerine denk gelmemiştir diye karar verilmişti. Ancak bu araçtaki durum bana garip geldi. Gariplik nedeni ne onu da çözemedim. İnternette sanki marka karalama olarak görüyorum. Ncaplarda nasıl 5 yıldız almış peki. Yani hiç açılmayan hava yastığı olan araca nasıl verilmiş 5 yıldız. O yüzden bu araçta başka bir durumdan dolayı açılmamışta olabilir. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 10 Şubat 2012 Paylaş 10 Şubat 2012 Bizde kıvırma olmaz. Zaten şu anki fiziki görüntümle kıvırmam hiç de estetik olmaz. Yemek yiyordum, ters gitti Yine avatar değişmiş Pembeli, ne iş Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 10 Şubat 2012 Paylaş 10 Şubat 2012 Kemer takılı değilse hava yastığı açılır, tokasında sensör olan araçlr, yani kemer uyarısı olan araçlarda kemer takılı değilse 1. seviyede, takılıysa 2. seviyede tam güç açılır, arabada kemer uyarısı kapalı yada yoksa, airbag tam güç açılır, açılmayan araçlarda 1- kemer uyarı sistemi 2- kol tukta sensör var, bunlardan birisi yoksa yastık her şekilde açılır, sakın takılı değil rahatım demeyin yani. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Şubat 2012 Paylaş 10 Şubat 2012 Umarım insanı zarar yoktur bu kazada 1. fotoda görüldüğü gibi ön koltuğa tişört geçirilmez, koltukta airbag var 2. airbaglar önden 30 derece açı içinde ve belirli bir yavaşlama ivmesi varsa ve tekerlerlerde hız okunuyorsa açılır 3. rögar kapağına travers çarpınca açılabilir, havada taklalar atarsa açılmaz, aslında açılmaması da gerekri, takla atarken el kol istem dışı her yere uznarı çarpar, o sırada direksiyon kolonu içinde de gelebilir kol, bu sırada açarsa, sağlam kırar kolu, hatta ufak çocuk önde oturuyorsa boynunu kırabilir de.... 4. vesile ile elektronik yardımcılar, pasif güvenlik de bir yere kadar, ncap yıldızları bunlara çok değer verir ama gerçek yaşamda kaza başkadır, şahsen komple şase sağlamlığına bakanlardanım Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 10 Şubat 2012 Paylaş 10 Şubat 2012 İşte burada bilgisizliğimiz çıkıyor ortaya. Bu epeydir geziniyor facebookta. Ben de paylaşmıştım hatta. Hep bahsettiğim konu bu aslında. Bizim milletimiz kağıt üzerinde yazanlara çok kaptırıyor kendini. Benim arabada 10 havayastığı var demek çok havalı geliyor. Ama havayastıklarının nasıl çalıştığını, ne işe yaradığını da bilmiyor. 24 değil, 124 m takla atsa ne olur? Hava yastığının çalışma prensibi belli, ne işe yaradığı da belli. Böyle bir durumda açılmaması normal. Ha diyelim ki açıldı, ne işe yarayacak? Hava yastığı dediğimiz şey, bir anda açılıp, bir anda sönen bir şey. 24 m boyunca takla attığını iddia etmişler. O kadar süre işe yaramayacak ki bu. Esp gibi çalışıyormuş aslında İ-otuz'un yastıkları. Darbeye göre bir sağdan şişiyor bir soldan. Bu hava yastığı meselesi siyasi mesele gibi bir şey. Herkes bişey yazar ama ortası bir türlü bulunamaz. Bence klavyenize yazık. Yorum bağlantısı
Misafir 10 Şubat 2012 Paylaş 10 Şubat 2012 Arkadaşlar böyle konular eğer gerçek değilse başımızı ağrıtabilir. Birisi hyundai markasına çamur atmak için böyle bişey uydurduysa hukuki olarak kötü sonuçlar çıkabilir. Yanlış olmasın Danone ve LCW bu konuda çok kişinin canını yakmış diye duymuştum. Danone bilmem ne besin maddesi koyuyomuş, LCW leyla zana nın diye bi ara iddialar atılmıştı hatırlarsanız... Ama Sivas taraflarında bu şekilde takla atan megan 2 'nin de hiç hava yastığının açılmadığını görevdeyken jandarmalardan duymuştum (8 hava yastıklı)... Yorum bağlantısı
İbrahim Akkaya 10 Şubat 2012 Paylaş 10 Şubat 2012 Abiler/kardeşler demiş ama laf olsun bende diyeyim. 1-Aracak önden direk darbe almış gibi durmuyor, motor kaputu çamurluklar falan sağlam duruyor. 2-Kapılardaki darbeler takla sırasındaki ezilmeler, yan yastıkların açılması için yandan bir darbe gelmesi lazım. Fotolarda gördüğüm kadarıyla kapılar içeri doğru ezilmemiş, kapıların ortasındaki direk düz duruyor. Yandan darbe alsa tavan yukardan bakıldığında ")(" şeklinde içe doğru ezilirdi gibime geliyor. 3-Sanki araba sağrulmuş ve takla atmaya başlamış. Yani önden veya yandan hava yastıklarını tetikleyecek bir darbeye maruz kalmamış gibi. (bence) Ama yinede bu kazaya firmanın verdiği cevap saçma. Aracın ve kazanın iyice incelenmesi, eksiklik varsa güvenlik sisteminde iyileştirmeler/düzeltmeler yapılmalı. Bunlarıda firma yapmalı. Bir yerde yanlış mı yapmışız acaba demeli. Sonra açıklayıcı cevaplarla durumu anlatmalı. Sonra böyle kötülenir çok saygın markası. Yorum bağlantısı
Recommended Posts