Ercan Mürtezaoğlu 10 Şubat 2012 Paylaş 10 Şubat 2012 Nihayet alarmın kendi kendine devreye girmesi sayesinde bu sabah araba aküyü bitirmiş. Alarmın sirenini iptal etmiştim sadece 4 lüler durup dururken devreye giriyor ve bu 4lüleri bir türlü iptal edemedim üstelik sanayide kimse 4lüleri iptal etmedi servise götürün orjinal olduğundan sorun cıkartır diyorlar gidecem de bulundugum yere uzak Alarm beyni galiba ön sag koltuğun ve torpidonun altında kalıyor. 4lü devreye girdiğinde tık tık atıyor bu 4 lüler burdan bir soket kablo vs cıkartılıp iptal edilmiyor mu? O bölgede ve paspasın altında bir ıslaklık var yagmur yagdında alıyor nasıl alıyor anlamıs degılım ya bu ıslaklık sanırım 4 lüyü devreye sokuyor şu 4 lüleri iptal etmemin bir yolunu söyleyin yahu Yada alarm beynini komple iptal ettirip başka alarm taktırsam sorun yeni sorunlar çıkarır mı? Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 10 Şubat 2012 Paylaş 10 Şubat 2012 Sıkıntı alarm ile ilgili.. Alarmı değiştirin. Yada hassasiyeti varsa onu düşürün. Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 10 Şubat 2012 Paylaş 10 Şubat 2012 Benim de aklıma ilk hassasiyet geldi Yorum bağlantısı
Önder Özcan 10 Şubat 2012 Paylaş 10 Şubat 2012 düzgün çalışan bir alarmı devreye sokan etkenler nelerdir?kapıların,bagajın veya kaputun açılması mı?peki alarm kapıların açıldığını nerden anlıyor,sanırım tavan lambasını yakan mekanizmadan(herhalde öyledir)peki mondeoda bu mekanizma nerde(tempram vardı,bu sistem direk kapı kilidinin kendisindeydi,kapıyı açmak için dışardan kapı kolunun düğmesine bastığınız an sistem devreye giriyordu.sağ arka kapı kilidi bozulmuş,yolda giderken tüm kapılar kapalıyken tavan lambam yanıyor,gecenin bi vakti alarm ciyak ciyak ötüyordu,kilit değişti olay bitti) mondeoda bu sistem ister kapının kilit mekanızmasında ister kapı menteşelerinin orda veya eşikte olsun,bozulmuş olabilir.ıslaklık var diyorsunuz sudan nemden temas olabilir.aynı şekilde bagajı kapattığınız halde bagajdaki veya kaputtaki anahtar kapanmıyor ve alarmı çalıştırıyor olabilir.bakmakta fayda var.aklımıza gelmeyen ne olaylar başımıza geliyor Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Şubat 2012 Paylaş 10 Şubat 2012 http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/186297-kilit-ve-switch-kontrol/ bu testi yapın, ayrıca sağ ön yolcu ayağı altından geçen kablolara su gelirse zamanla korozyona/ kırılmalara yol açara, saçma sapan arızalar çıkmaya başlar, bu kablolar elden geçmeli, basit gözüken ağır işçilik gerektiren işlemdir, alarm orcinalse ayarı yoktur Yorum bağlantısı
Ercan Mürtezaoğlu 10 Şubat 2012 Yazar Paylaş 10 Şubat 2012 Sorunun ön kapı switchden oldugunu varsayarsak bunu arkadaki ile yer değiştirip arızalı olanı arkaya taksak ve takmıs oldugumuzu iptal etsek işe yarar mı ayrıca iptal etme işlemi soket filan çıkararak mı yapılır. Yorum bağlantısı
İlker Selimoğlu 11 Şubat 2012 Paylaş 11 Şubat 2012 (düzenlendi) Önce hangi kapıdaki switchin bozuk olduğunu tespit edin bence arka kapılardaki switclerde bozulabiliyor.Benim aracımda sol arka kapı switchi bozulmuştu, yenisiyle değiştirince sorun düzeldi. 11 Şubat 2012 tarihinde İlker Selimoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Celal Uluyurek 24 Eylül 2012 Paylaş 24 Eylül 2012 Nihayet alarmın kendi kendine devreye girmesi sayesinde bu sabah araba aküyü bitirmiş. Alarmın sirenini iptal etmiştim sadece 4 lüler durup dururken devreye giriyor ve bu 4lüleri bir türlü iptal edemedim üstelik sanayide kimse 4lüleri iptal etmedi servise götürün orjinal olduğundan sorun cıkartır diyorlar gidecem de bulundugum yere uzak Alarm beyni galiba ön sag koltuğun ve torpidonun altında kalıyor. 4lü devreye girdiğinde tık tık atıyor bu 4 lüler burdan bir soket kablo vs cıkartılıp iptal edilmiyor mu? O bölgede ve paspasın altında bir ıslaklık var yagmur yagdında alıyor nasıl alıyor anlamıs degılım ya bu ıslaklık sanırım 4 lüyü devreye sokuyor şu 4 lüleri iptal etmemin bir yolunu söyleyin yahu Yada alarm beynini komple iptal ettirip başka alarm taktırsam sorun yeni sorunlar çıkarır mı? alarm nerden iptal ediliyor acaba tam olarak yerini tarif edebilirmisiniz. Yorum bağlantısı
Celal Uluyurek 24 Eylül 2012 Paylaş 24 Eylül 2012 (düzenlendi) fatih bey sigortası nerdedır arabayı yeni aldım tam anlamıyla hakim deilim hala yardımcı olurmusunuz 24 Eylül 2012 tarihinde Celal Uluyurek tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts