Hasan Yılmaz Konya 13 Şubat 2012 Paylaş 13 Şubat 2012 aracıma uzun süredir park sensörü taktırmak istiyorum, park için pek değil ama Allah korusun arkada bir çocuk filan olur göremeyiz kaza bela olmasın diye, neden ford bukadarı araçtan kıskanmış onuda anlamadım ama neyse, piyasadaki park sensörleri genelde ucuz ve çin malı. özellikler kötü, bende bira araştırdım. orjinal bosch marka park senseörleri 25 cm den algılayabiliyor. ve görsel olarakta güzel. ancak bosch servsini aradığımda ellerinde olmadığını söylediler. bu ürünün mudaili olabilecek kaliteli bir sensör bilen varmı? yada bu ürünü ucuz nereden bulabilirz. (aslında ilerde birde zenec ZE-NC3811D 2din ile gizli arka plaka kamerası takmayı planlıyorum ama biraz para bulmama lazım ) http://aa.bosch.de/boaa-tr/Product.jsp?prod_id=58&ccat_id=23&language=tr-TR&publication=1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Şubat 2012 Paylaş 13 Şubat 2012 Vazgeçilmezimdir.. Her zaman ilk modifiyem olmuştur.. yine öyle olacak... Şunu önereblirim... Yorum bağlantısı
Hasan Yılmaz Konya 13 Şubat 2012 Yazar Paylaş 13 Şubat 2012 (düzenlendi) sanırsam bu ürün 20 cm ye kadar aralıklı öterken (bip bip) 20 cm den az mesafe kalınca sürekli ötmeye başlıyor. ancka bu üründe bosch dekinden fark oalrka buzzerda led gösterge yok galiba. ama fiyatıda gayet iyi. bosch marka sensör 25 cmden algılıyor en az. piyasadaki diğer ürünler 40cm. ancak 40 cm park ederken çok büyük bi aralık bence. 13 Şubat 2012 tarihinde Hasan Yılmaz Konya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Şubat 2012 Paylaş 13 Şubat 2012 Size önerdiğim kit, 30 santime kadar okur, 30 santimden sonra sürekli öter.. Ben ekranlılara gerek görmediğim için bunu önermiştim.. 30 santim de bence yeterli bir mesafe, Bunu bildiğimiz için 1 karış daha gider dururuz, ben öyle yapıyorum.. Sizin bahsettiğiniz de 30 santim değil 25 santimmiş.. Yani 25 santimden aşağısını o da okumayacak ve dur diyecek.. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 13 Şubat 2012 Paylaş 13 Şubat 2012 Sırf Arka tampondaki görüntüsü hoşuma gitmediğimden bu uygulamayı yaptırmadım.. Geri Görüş Kamerası daha Teknolojik ve Mantıklı geliyor bana Yorum bağlantısı
Savaş Kocaacar 13 Şubat 2012 Paylaş 13 Şubat 2012 Arkadaşım bu park sensörü şuan benim aracımda mevcut. yüzde yüz hiç tereddüt etmeden alın. istanbul olcayto bosch car servisten aldım ben orda yedek parçada hamdi bey var çok ilgili alakalı bir arkadaş. ben montajı kendim yaptım. montajdan sonra birde kalibrasyon yapıyorsunuz. çok kolay. bütün montaj dökümanları kutuda geliyor. kalite 1. sınıf. 2 tane çin malı sensörden sonra uzun araştırmalar sonucunda bosch park sensörünü aldım. iyi mal herzaman iyi para. cin mallarını aracıma yaklaştırmam bundan sonra. fiyatı 260 tl. Yorum bağlantısı
Akan Belen 13 Şubat 2012 Paylaş 13 Şubat 2012 Park sensörü kesinlikle olmalı bencede.O kadar çok alışmışım ki ben şu an zorlanıyorum resmen. Park ederken nerdeyse arkama bakmıyordum bile sürekli ötmeye başladı zaman az daha gider bırakırdım tam kararında olurdu.Ucuz yollu bişi taktırsam mı diye düşünüyorum bende Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 13 Şubat 2012 Paylaş 13 Şubat 2012 Bende hiç olmasa farketmez diyenlerdenim, şimdiye dek hiç ihtiyacım olmadı, 6. hissim iyidir, 10 cm. e kadar hatasız yanaşırım Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Şubat 2012 Paylaş 13 Şubat 2012 Bende hiç olmasa farketmez diyenlerdenim, şimdiye dek hiç ihtiyacım olmadı, 6. hissim iyidir, 10 cm. e kadar hatasız yanaşırım 60 santim boyundaki çocuğu görebilir misin.. ? Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 13 Şubat 2012 Paylaş 13 Şubat 2012 Yeni mondeonun park sensörünün sesi çok hoşuma gidiyor. Bizimkiler gibi 4 kademeli değil. Tam bilmiyrm ama 2-3 cm de bir sesin sıklığı değişiyor 10-15 kademe var sanırım. Çok hassas çalışıyor. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 13 Şubat 2012 Paylaş 13 Şubat 2012 (düzenlendi) 60 santim boyundaki çocuğu görebilir misin.. ? Görürüm, hatta 30 cm. liğide, arka camda park için cama yapışan mercek var Bu arada şoförlükle ilgisi yok evet, hissetmeyle ilgisi var, cansız nesneler için bu hissim çok iyidir, canlılar içinse camdaki geniş açı mercekten yararlanırım. Ha park sensörü gereksiz asla demiyorum, şerit manyetik bant şeklinde olan, daha hassas ve delmeden takılan sensörden bulursam anında alırım, ek güvenlik her zaman iyidir elbette. 13 Şubat 2012 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 13 Şubat 2012 Paylaş 13 Şubat 2012 İlla bir yardımcı lazım yani, değil mi abi? Olmadan görülmüyor. Canlılar herket ediyor, algılama sensörlerim onları atlıyor , o yüzden destek iyi, yalnız şuda var, en baba sensör bile çocuğu algılamada gecikme yapıyor, asla güvenmemek lazım, sabit dursalar yanaşmadan görsem sorun olmayacak ama keratalar durmuyorki :D Yorum bağlantısı
Murat Dere 14 Şubat 2012 Paylaş 14 Şubat 2012 Park sensörü veya kamera. İkisinden biri, hatta ikisi birden olmalı bence. Şoförlükle ilgisi yok. Öhöm, benimkini tarif etmişsin canim. Yorum bağlantısı
Akan Belen 14 Şubat 2012 Paylaş 14 Şubat 2012 Valla benim bir keresinde işime çok yaramıştı.Apartmanın bahçesinden çıkıyordum geri geri yaklaşık 5-6 metre gelmem gerekiyor sonra manevra yapıp çıkabilmek için.Tamamen düz geldiğim için araç trafiğide olmadığı için geriye fazla bakmaya gerek olmuyor.Yanımda eşimde var başladım geri geri gelmeye sadece dikizden bakıyorum bir anda sensör öttü.Ne oluyor derken hemen durdum.Bİr baktım komşulardan birinin çocuğu kenardan biranda aracın arkasına gelmiş.O zaman da demiştim iyiki varmış diye. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 14 Şubat 2012 Paylaş 14 Şubat 2012 Bu ürünü neredeyse 3 senedir kullanıyorum. Çok güzel, ekranlı olacaksa cenmax olmalı.. Sırf Arka tampondaki görüntüsü hoşuma gitmediğimden bu uygulamayı yaptırmadım.. Geri Görüş Kamerası daha Teknolojik ve Mantıklı geliyor bana Senin araç koyu renk. Fena durmaz aslında.. Görürüm, hatta 30 cm. liğide, arka camda park için cama yapışan mercek var elbette. D1s mi-d2s mi. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 14 Şubat 2012 Paylaş 14 Şubat 2012 Bu ürünü neredeyse 3 senedir kullanıyorum. Çok güzel, ekranlı olacaksa cenmax olmalı.. Senin araç koyu renk. Fena durmaz aslında.. D1s mi-d2s mi. Retina1S-Ultrazoom model mercek kullanırım Yorum bağlantısı
Savaş Kocaacar 14 Şubat 2012 Paylaş 14 Şubat 2012 Arkadaşlar aracımda geri görüş kamerasıda mevcut iki cihazın kullanım amacı ve yeri farklı. boş çok hızlı tepki veren ve sensör açıları geniş bir sensör. dediğiniz çin malı cihazlar aynı işi yapsaydı bmw mercedes ford audi bu sensörlere bu kadar masraf etmez takar 20 tl lik sensörü arabanın maliyetini düşürür daha çok para kazanırdı. çin mallarının tepki süreleri çok kötü malesef. ve küçük engelleri atlıyorlar. kaç defa tam geri gelecekken baktığım halde arkaya kafamı çevirince arabanın arkasından birilerinin geçtiğini bu sensör sayesinde fark ettim. o yüzden kullanımı kesinlikle güvenlik açısından tartışılmaz. dediğim gibi çin malı sensörleri aracıma yaklaştırmam bundan sonra. fazla para veriyorsunuz ama aldığınız ürün buna değiyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts