İçeriğe Yönlendir

Fiestaya Tavan Üstü Bagaj

Osman Demirbaş

Recommended Posts

Osman Demirbaş

Arkadaşlar fiestaya tavan üsüt bagaj düşünüyorum.Hem görüntü hemde kullanmak amacıyla.Dün sanayide sordum

tanesi 100tl den olur dediler.Yalnız deldirilmesi lazımmış.delmeyide tavsiye etmiyorlar.Su kaçma problemi olur dedile.

Yapıştırabileceklerinide söylediler.

Sizlerinde fikirlerini bekliyorum.Değişik fikri ,yorumu,model öreneği herşey?

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Yapıştırısanız kullanamazsınız, sadece görüntü olur.

Kullanmak istiyorsanız estetik olmayan araca dikey olan port bagaj çitaları kullanmanız gerekir.

Yorum bağlantısı
Osman Demirbaş

deldirmek sorun olurmu?kugaların tavan üstleri çok hoş.

son sürat giderken düşermi endişesi yaşamak istemiyorum.

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
(düzenlendi)

Orijinalini alın. Orijinali bulamazsanız THULE bakın. delmeden olması lazım. Ben passat için orijinalini aldım çok memnunum. çok şey taşıdım kendini çoktan amorti etti.

Görüntü için takmayın çünkü biraz rüzgar sesi artıyor.

http://www.roof-racks-uk.co.uk/cgi-bin/select-roof-bars-racks.cgi?man=Ford&model=Fiesta

tarihinde Mehmet G&#246ktürk tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
(düzenlendi)

Mehmet bey teşekkürler.Thule nedir?

O hooooo. siz daha yolun başındasınnız..

http://www.thule-tr.com/

birkaç marka daha var ama thule iyidir. Ama orijinali tavsiye ederim çünkü yanlardan çıkıntı yapmaz. mesela şu da yapmaz:

Ford_Fiesta_5door_2009on_Roofracks_Rhino_MFRS_650pix.jpg

tarihinde Mehmet G&#246ktürk tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Mehmet Bey, Osman Bey'in bahsettiği araca dikey olan estetik görünümlü port bagaj çıtaları, yani araca paralel olanlardani sşzşn bahsetttiğinğz olan araca dikey olanlar galba.

Yorum bağlantısı
Osman Demirbaş

evet Hüseyin Bey doğru söylüyorsunuz.tavana dikey olanları söylemiştim.sağlam olursa bu taşıma sistmlerinide düşüne bilirm.

yük taşınacağı zaman tabii.

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

bu kadar çakma kore jipi varken ben olsam uzunlamasına birşey takmazdım fonksiyonel olmayan..

Yorum bağlantısı
Recep Mura
(düzenlendi)
Arkadaşlar fiestaya tavan üsüt bagaj düşünüyorum.Hem görüntü hemde kullanmak amacıyla.Dün sanayide sordum tanesi 100tl den olur dediler.Yalnız deldirilmesi lazımmış.delmeyide tavsiye etmiyorlar.Su kaçma problemi olur dedile. Yapıştırabileceklerinide söylediler. Sizlerinde fikirlerini bekliyorum.Değişik fikri ,yorumu,model öreneği herşey?

Osman Bey, sanırım sanayideki ustalara taktırmak istediniz port bagajı bende çok istiyorum zaten dışarıda delme ve vidalama yapamıyorlar diye biliyorum serviste sanırım tavandaki siyah şerit içinde orjinal vidalama yerleri varmış sadece servistekiler biliyormuş onlar oraya montaj yapıyorlarmış tabii benim sorduğum servis bunun için 250 tl istedi su kaçırma işi bu orjinallerde de olur mu acaba?

tarihinde Recep Mura tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Osman Demirbaş

Recep Bey.servis olayını bilmiyorum.

2 sene önce sormuştum ama fiestalara yapılmıyor demişti Konya Otokoç.

Fitil içinde delik varkı onuda bilmiyorum.

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Erkan Kalkan

GÜnaydın,

araç üstünde kapalı bagaj-bisiklet-sörf-kayak v.b. taşıma olmayacaksa aksesuar nitelikli olanlar tercih edilmeli derim.Ben Bursa'da denizcilik alanında faaliyet gösterirken,bir süredirde araç üstü taşıma sistemleri alanında faaliyet göstermekteyim.Taşıma nitelikli ise düşünceniz yardımcı olabilir,öneri ve tavsiyede bulunabilriim dilerseniz.saygılar.

Yorum bağlantısı
  • 4 yıl sonra...
Mehmet Atalay

1 ay önce satın alıp monte ettim. Elimde foto var ama mobilden yükleme nasıl yapılır bilmiyorum. Yerel bir firmadan satın aldım. Kargo dahil peşin 474 lira tuttu. Montajı da gayet basit. Altan takımı ve anahtar seti ile montaj yapılabilir. Montajdan sonra da uzun yolda (İzmir-Taşucu) gerek olmasa da bagaj lastiği ile sağlamlaştırdım. Gayet mutlu mesut geldim.

İçine ne mi aldı? Bir tane orta boy valiz, bir tane maxi sırt çantası (60 lt), iki tane şort çantası (normal boy), iki tane plaj sandalyesi, muhtelif poşet vs (araları doldurmak için)...

Sonuç olarak işimi gördü. Aldığım ürünü yukarıda gösterilen Thule çıtalara da monte edebilirsiniz. Yani sorun çıkartmaz diye düşünüyorum.

Saygılar...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selim Kaya

1 ay önce satın alıp monte ettim. Elimde foto var ama mobilden yükleme nasıl yapılır bilmiyorum. Yerel bir firmadan satın aldım. Kargo dahil peşin 474 lira tuttu. Montajı da gayet basit. Altan takımı ve anahtar seti ile montaj yapılabilir. Montajdan sonra da uzun yolda (İzmir-Taşucu) gerek olmasa da bagaj lastiği ile sağlamlaştırdım. Gayet mutlu mesut geldim.

İçine ne mi aldı? Bir tane orta boy valiz, bir tane maxi sırt çantası (60 lt), iki tane şort çantası (normal boy), iki tane plaj sandalyesi, muhtelif poşet vs (araları doldurmak için)...

Sonuç olarak işimi gördü. Aldığım ürünü yukarıda gösterilen Thule çıtalara da monte edebilirsiniz. Yani sorun çıkartmaz diye düşünüyorum.

Saygılar...

Fotoğrafları merakla bekliyorum  :yes:  :good1:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...