İçeriğe Yönlendir

Anahtar Immobilizer Okumuyor Dendi Yardım !

Şahin Sarı

Recommended Posts

Tahir İlter

1 Beyin değişekek

2 Gösterge değişecek

3 İmmo halkası mı öyle bir şey var koıntakta o da değişecek

Size servisin söylediği

Yapılacak olan beyin değişecek veya tamir olacak anahtar kodlanacak araba çalışacak.

Nereden biliyorsun diyorsanız 3000 liraya yetkili servisten aracıma yeni beyin aldım da beni sağlam öptüler sizi öpmesinler dikkat edin.

Yorum bağlantısı
Şahin Sarı

sırf o yüzden zaten direk kamyona yükletip Ankaraya gönderdim. kendim Ankaralıyım zaten. Ostim İvedik araştırıyoruz bakalım. uygun yollu buluruz umarım. yoksa servisten yaptırmam kesinlikle...

Yorum bağlantısı
Şahin Sarı

İmmo modülü yok ki :s beyin komplesi var, ayrıca rakamı yüksek bir karar vermeden önce 40 kere kontrol etmeli, 10 farklı yere bakmalı, kontak anahtarının gürdüğü yerdeki en ufak bir arıza bile buna sebebp olabilir, yani 50 TL lik parça da var aynı belirtiyi gösterebilecek.

hocam bilgisayarda hata kodları modülü işaret ediyor. bir de anahtarı kodlayıp araba çalıştı 3 saniye ondan sonra gazdan ayağımızı çekince direk stop etti. ondan sonra tekrar denedik çalıştı tekrar stop etti. sonra da hiç çalışmadı :D olay bundan ibaret :)

Yorum bağlantısı
Şahin Sarı

hocam bilgisayarda hata kodları modülü işaret ediyor. bir de anahtarı kodlayıp araba çalıştı 3 saniye ondan sonra gazdan ayağımızı çekince direk stop etti. ondan sonra tekrar denedik çalıştı tekrar stop etti. sonra da hiç çalışmadı. olay bundan ibaret :)

şimdi düşündüm de bunları denerken arabanın akü kutup başlarından biri tam oturmamştı. sonra da zaten akü bitti sonra farkettim ben bunu. acaba ondan dolayı oalbilir mi stop etme sorunu ? sonuçta akü kutup başı sökülünce ya da temassızlık olduğunda kod sıfırlanıyor değil mi ? eğer öyleyse sorun akü kutup başının tam oturmamasından da olabilir ? biz ona bakmamıştık. sonra farkettim arabayı ankaraya gönderdikten sonra ?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

hocam bilgisayarda hata kodları modülü işaret ediyor. bir de anahtarı kodlayıp araba çalıştı 3 saniye ondan sonra gazdan ayağımızı çekince direk stop etti. ondan sonra tekrar denedik çalıştı tekrar stop etti. sonra da hiç çalışmadı :D olay bundan ibaret :)

anlatılanın, immo ile ilgili parçada arızası yok, benzin pompası / beyin bile olabilir tabii

Yorum bağlantısı
Şahin Sarı

modül Ankarada bugün 400 ytl ye tamir edildi. şimdilik sorun yok. herkese çok teşekkürler yardımları için.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...