Ali Eren 17 Şubat 2012 Paylaş 17 Şubat 2012 Güle güle kullanın. :nazar: Benimde ilk göz ağrımdır Fiesta. Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 18 Şubat 2012 Paylaş 18 Şubat 2012 Hayırlı olsun Allah hata kaza vermesin.. Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 18 Şubat 2012 Paylaş 18 Şubat 2012 Allah kaza bela göstermesin. Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle. Yorum bağlantısı
Melih Özlem 18 Şubat 2012 Paylaş 18 Şubat 2012 (düzenlendi) Al sana jant. Hemde Melih'den. http://www.fordclubt...um-jant-lastik/ Hacım yazmamışım oraya jantları satmaktan vazgeçti arkadaş. Daha doğrusu bir jant bulmuştuk onu almak için satıyorduk o jant satılınca vazgeçtik Buda benim eski araç 18 Şubat 2012 tarihinde Melih Özlem tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 18 Şubat 2012 Paylaş 18 Şubat 2012 Hacım yazmamışım oraya jantları satmaktan vazgeçti arkadaş. Daha doğrusu bir jant bulmuştuk onu almak için satıyorduk o jant satılınca vazgeçtik Hacım titanyum jantını tek geçerim. Yorum bağlantısı
Melih Özlem 18 Şubat 2012 Paylaş 18 Şubat 2012 Takcağım jant daha fena olcaktıda kısmet Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 19 Şubat 2012 Paylaş 19 Şubat 2012 Hayırlı olsun.Sevimli bir araçtır fiesta.Performans ise beklenenin üstündedir.Keyifle kullanın işallah. Yorum bağlantısı
Engin Özarı 19 Şubat 2012 Paylaş 19 Şubat 2012 Hayırlı olsun. Tesisat aküyü ne kadar sürede boşaltıyor. Yorum bağlantısı
Emre Tosun 20 Şubat 2012 Yazar Paylaş 20 Şubat 2012 Maşallah araban çok güzel. Sana tavsiyem plakayı kesik fransız yapma hem başın ağrır polisler kesik plakalara çok daha fazla takıyor hemde normal app daha şık duruyor. Amerikan park yapmayıda unutma. Buda benim arabam. evet senın aracın cok tatlı duruyor amerikan park değilde park lambalarını sarı takmayı düşünüyorum bakalım nasıl olacak valla bugün itibari ile arabayı park haline bıraktım bütçeyi biraz sarstım birden yüklenince ay başında periyodik bakımını yaptırdıktan sonra tekrar başlayacağım inş. buluşmalarınıza bende katılırım herkese tesekkürler çok sağolın darısı başınıza :nazar: Yorum bağlantısı
Emre Tosun 23 Şubat 2012 Yazar Paylaş 23 Şubat 2012 spoyler fiyatı araştırıyorum hep uçuk fiyatlar varmı acaba bilgisi olan.? Yorum bağlantısı
Melih Özlem 24 Şubat 2012 Paylaş 24 Şubat 2012 spoyler fiyatı araştırıyorum hep uçuk fiyatlar varmı acaba bilgisi olan.? Fiesta modifiye kısmında bir arkadaşımız sipraiş verdi benim arkadaşımdan boyalı 120 tl. 1 Yorum bağlantısı
Ramazan Akkaya 2 Mart 2012 Paylaş 2 Mart 2012 Maşallah güzel arac, spoileri size tavsiyem orjinal takmanız fiberle zaten arasında fiyat olarak bariz fark yok, orjinal spoyler şişme plastik olduğundan fibere göre bariz hafif ve dayanıklıdır. Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 2 Mart 2012 Paylaş 2 Mart 2012 Hayırlı olsun hoş geldiniz. Güle güle kullanın. :nazar: Benimde ilk göz ağrımdır Fiesta. Hocam içinde bir fiesta aşkı duruyor hala. 1 Yorum bağlantısı
Emre Tosun 5 Mart 2012 Yazar Paylaş 5 Mart 2012 Melih arkadaşın tavsiyesiyle kasımpaşada eng tuning'den fiyat aldım 120tl montaj dahil inşallah cumartesi onu taktırıp sonrada lastik jant olayına giricem. Yorum bağlantısı
Fatih Ada 15 Mart 2012 Paylaş 15 Mart 2012 Güle güle kullanın.. Allah kaza bela vermesin.. Fransız app yerine,trafikte de sorun yaşatmayacak olan kenar siyah boyaları temizlenmiş orjinal plakaların plakalıksız olarak kullanılmasını tavsiye ederim.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts