İçeriğe Yönlendir

Ebay Alışveriş Yardım....

Abdussamed Acar

Recommended Posts

Serkan Toker

Valla bilmiyorum abi.Biraz vakitte gerekli onun için.Bir tane fallow me home ve far sensörü aldım,2 aydır hala taktırıcam. :) Havalar soğuk olunca insanın içinden bir şey yapmak gelmiyor valla.

Havalar ısınsın, çingene tavuğu pişerken ben takarım onları..:)

Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

Havalar ısınsın, çingene tavuğu pişerken ben takarım onları.. :)

Serkan abi çingene tavuğu işi kolay ,hele seninle olduktan sonra keyfine doyum olmaz.Ben anlamadığımdan bana çok zormuş gibi geliyor.Bak veriyorum siparişi. :biggrin:

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

En fazla beyini yakarız...:p Ver sen siparişi bir şekilde takılır..Bende alet edavat var... :yes: :yes:

Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

Saol Serkan abi.Takarız demen yeterli.Mehmet Abi'ye(Özyürek) bir danışayım kullanımı ve maliyeti hakkında sonra durum değerlendirmesi yapıcam.Eğer maliyet yüksek veya işlevsellik çok iyi değilse kaplatma veya Türkiye'den çıkmasını bulmaya çalışıcam.

Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar
(düzenlendi)

En son dolaşırken bu seti buldum.Mehmet abi 151 dolara almış zamanında .Şimdi bende bunu uygulamak istiyorum.Fİyat konusunda ne diyeceksiniz.Daha önce ebaydan alışveriş yapmadım hiç.Açıklamada kargo ücretsiz yazmış.Bu heryere ücretsiz anlamınamı geliyor?Eğer öyle değilse kargo sanırım 40 veya 50 dolar tutacaktır.Toplamda 175 veya 200 dolara hallolsa bugün hemen alırım.Kıdemli ebay ci arkadaşlarım abilerim yardımcı olurlarsa sevinirim.Bu işi tatlıya bağlasak,sonrada tatlıları yerken montajını yapsak ne güzel olur.

http://www.ebay.com/itm/Ford-Focus-Cruise-Control-2000-04-Including-New-Leather-Steering-Wheel-/270878405953?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&vxp=mtr&hash=item3f119c7541

edit:ekleme

tarihinde Mehmet Pınar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Nezaket Gürsoy

Nezaket hanım detaylı bilgilendirme için çok teşekkürler... gerçekten aydınlatıcı olmuş, içimden bir his 160 dolarlık bu cihazlar için risk almamı söylüyor :) aslında iki parça olmasından endişe ediyorum iki kutu görünce direkt atarlar ambara gel gümrükten al derlerse, yalan olur eşyalar... yoksa %20 vergiyi kapıda alsalar onada razıyım :)

Herneyse tekrar teşekkürler...

Zaten o kapsamda değerlendirilirse kapıda alırlar. Tek sıkıntı eşyayı normal ticari eşya olarak değerlendirilerse çıkar.

Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

Satıcı kargonun 60 $ olacağını söyledi.Ürün +kargo 244$ bana biraz yüksek geldi.Daha uygununu bulmak için beklemeye geçtim.

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Deri için Şaşmaz usta dolu, örnek işleri de var tezgahta..Deri seçeneği bile gösteriyorlar...

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Deri için Şaşmaz usta dolu, örnek işleri de var tezgahta..Deri seçeneği bile gösteriyorlar...

Ne kadar sürede yapıyorlar bu işlemi acaba.Direksiyonu söksek göndersek yapsalar gelse çok mu saçma bir iş yapmış oluruz ki

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Ne kadar sürede yapıyorlar bu işlemi acaba.Direksiyonu söksek göndersek yapsalar gelse çok mu saçma bir iş yapmış oluruz ki

Ban bir yemek ye gel, hazır olur demişti usta Alfa Romeo direksiyonu için+vites topuzu..

Yooo. Sanırım birkaç saatte biter.

Çok doğru..

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Benim olduğum yerde bu işi yapan yok.Sırf bunun içinde Ankara'ya gidilmez.Direksiyonu ben söküp takabilirmiyim acaba bir araştırayım ben nasıl oluyor bu işi.Birkaç gün aracı kullanamayız ama en azından işimiz halledilmiş olur.Oldukça kötü durumda çünki.Dandik deri dikme setleri var ama onu dikmek ayrı dert birde orjinal kaplama gibi olmuyor doğal olarak.

Ban bir yemek ye gel, hazır olur demişti usta Alfa Romeo direksiyonu için+vites topuzu..

Çok doğru..

O zaman ya Geldiğim bir zaman yaptıracağım yada söküp kargo ile halledeceğim

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

20-21 lokma direksiyonun işini görür eve kadar..:D

Bu lafı amma çok söyleyen var :D

Sanayi dilinde başımda durma demektir...Karşıdaki ev yemekleri yapan yerde iyi yemek vardır, tavsiye ederler genelde...:p

Yorum bağlantısı
Akan Belen

10.jpg

Pek zor olacak gibi durmuyor sökmek.Sadece bir fiş var sanırım hava yastığında ama durduk yere patlatmayalım :D Aküden ayırmak lazım sanırım.

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Patlamaz da. Clockspring gereksiz yere fazladan dönerse, kopar. Uğraştırır.

O ne ki :fiuw:

Yorum bağlantısı
Akan Belen

O alttan çıkan kablo. Bu kablo demeti direksiyonla beraber döner. Korna, airbag ve varsa diğer bağlantının tesisatını içerir.

Hımm anladım.Araba pazartesinden sonra yatacak aslında ustada bir konuşayım da eğer onun içinde sıkıntı olmayacaksa orda söktürürüm.Sonradan uğraşmamış olurum

Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

İlker Kadılar bu işi halleder.Olmadı gönder biz bi şekilde yaptırırız burda.

Ships to: United States

yazmış satan kişi. Yani TR' ye kargo yok.

Sadece Amerika içi ücretsiz kargo.Türkiye'ye 70 tutuyormuş ama 60 a hallederim diyor.Cc içinse hiç indirim yapmadı.Mehmet abi 151 dolara halletmişti.Nerdeyse 2 katı.

Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

Abi orjinali deri değil ise ben pek tavsiye etmiyorum.Ancak öyle güzel yapıyorlarki beğenmemek elde değil.Bu ikinci plan.Zaten hiç bulamazsam öyle yaptırıcam.

http://www.otoderi.com/ burda direksiyon kaplama ve pug modellerine bir bak.Gerçekten güzel uygulamalar var.

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Oraya daha önce bakmıştım 150 tl artı kdv 200 tl ye falan mal oluyor bu durumda

Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

Ben kendileriyle görüştüm 150 tlye yapıyorlarmış.Ama bunun aynısını yapan çok yer var burda.Taş çatlaşın 125 tl ye çözeriz.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Saol Serkan abi.Takarız demen yeterli.Mehmet Abi'ye(Özyürek) bir danışayım kullanımı ve maliyeti hakkında sonra durum değerlendirmesi yapıcam.Eğer maliyet yüksek veya işlevsellik çok iyi değilse kaplatma veya Türkiye'den çıkmasını bulmaya çalışıcam.

Hız sabitleyici mi. ?

Çıkma bulamazsın.. Alabileceksen tabiki yap.. bence süper bir donanım..

Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

Hız sabitleyici mi. ?

Çıkma bulamazsın.. Alabileceksen tabiki yap.. bence süper bir donanım..

Abi senin aldığın gibi set halinde ebay den baktım.Ama fiyat yüksek geldi.Daha doğrusu kargo ücreti 60$ İşte link:

http://www.ebay.com/...=item3f119c7541

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...