Süha Demirtaş 19 Şubat 2012 Paylaş 19 Şubat 2012 Arabaya tam karşıdan baktığınızda net olarak görünmüyor zaten özellikle yanlarda gayet net görünüyor. Ben aslında karşıdan bakıldığında görünmesi amacı ile yapmıştım ama aynanın içinde yer müsait değildi ancak bu kadar oldu ve tam dediğinize göre oldu diye düşünüyorum. Beğendiğinize de sevindim....... Eğer bu şekilde ise tam süper olmuş diyebiliriz 1 Yorum bağlantısı
Fatih Ada 19 Şubat 2012 Paylaş 19 Şubat 2012 Eğer bu şekilde ise tam süper olmuş diyebiliriz Süha zaten çamurlukta sinyaller var Ayna karşıya baksa bile güzel olmuş 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Ertugay 19 Şubat 2012 Paylaş 19 Şubat 2012 Elinize sağlık, özellikle ayna led çalışması gayet güzel olmuş, güle güle kullanın. Benzer çalışma için F1'in ayna kapakları müsait midir acaba? 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 19 Şubat 2012 Paylaş 19 Şubat 2012 Süha zaten çamurlukta sinyaller var Ayna karşıya baksa bile güzel olmuş Fatih ben Erkanı düşünerek söyledim o çamurluk sinyallerini iptal ettiği için Bir düşünce içindeydik ne yapalım diye Yorum bağlantısı
Fatih Ada 19 Şubat 2012 Paylaş 19 Şubat 2012 Fatih ben Erkanı düşünerek söyledim o çamurluk sinyallerini iptal ettiği için Bir düşünce içindeydik ne yapalım diye Ya aynaya bu şekilde çok güzel oluyo,ben beğeniyorum.. Hatta arkadaşımın motorunda aynalarda tek sıra dizili o bile muhteşem görünüyor.. Erkan'da bence böyle bişey yapsa sık durur.. 1 Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 19 Şubat 2012 Paylaş 19 Şubat 2012 Elinize sağlık çok güzel olmuş hepsi. Allah'ım ben neden yapamıyorum böyle şeyleri. 1 Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 19 Şubat 2012 Paylaş 19 Şubat 2012 Çok güzel olmuş ellerinize sağlık.. 3. stop lambası ve ayna mükemmel olmuş.. 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 20 Şubat 2012 Yazar Paylaş 20 Şubat 2012 +1 Yan çamurluk sinyallari iptal edeceğim için,tam olarak yandan görünmesi lazım.. Benimkisi sanırım farklı olacak Fatih.. Orjınal chıa sinyali kullanacam sanırım.. Bu arada Serhan bey ellerinize sağlık ,yapılan işlemler çok güzel olmuş.. Yalnız keşke sinyallere biraz daha estetik verebilirdiniz..Sıradan geldi bana .. Erkan bey haklısınız biraz daha estetik olabilirdi ama yukarıda da dediğim gibi ayna'nın iç kısmı, motor ve iç çerçevenin darlığından dolayı bu kadarlık bir yere müsade etti o nedenle yani. Yine de teşekkürler..... Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 20 Şubat 2012 Yazar Paylaş 20 Şubat 2012 Ellerine sağlık Serhan abi. Çok güzel olmuş. 3.stop lambasına yaptığın Focus yazısından ben de istiyorum. Bu arada yazın Mersin'e ailemin yanına gelince birlikte yaparız değil mi? Elbetteki neden olmasın ..... 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 20 Şubat 2012 Paylaş 20 Şubat 2012 Ellerinize sağlık hepsi yerinde ve güzel çalışmalar olmuş.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 20 Şubat 2012 Paylaş 20 Şubat 2012 Bence de güzel olmuş ama aynalarda ışık yok iken görüntü nasıl oluyor.Sırıtmıyordur umarım.Estetik açıdan sıkıntı yok ise bir artı daha. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 20 Şubat 2012 Paylaş 20 Şubat 2012 Çok güzel olmuş ellerinize sağlık,özellikle aynadaki ledler 10 numara. Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 20 Şubat 2012 Paylaş 20 Şubat 2012 (düzenlendi) Hem dörtlü flaşör hem de sinyal görevini çok güzel yapıyor Fatih bey.... O zaman on numara olmuş elektirik bağlantısını kafamda canlandıramamıştım. Elektiriği sinyale giden kablodan mı kullandınız.? 20 Şubat 2012 tarihinde Fatih Öztürk27 tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 20 Şubat 2012 Yazar Paylaş 20 Şubat 2012 Bence de güzel olmuş ama aynalarda ışık yok iken görüntü nasıl oluyor.Sırıtmıyordur umarım.Estetik açıdan sıkıntı yok ise bir artı daha. Yapım aşamasındaki resimlerde ışıksız hali var, pekde sırıtmıyor diye düşünüyorum..... O zaman on numara olmuş elektirik bağlantısını kafamda canlandıramamıştım. Elektiriği sinyale giden kablodan mı kullandınız.? Doğrudur Fatih bey, çamurluklardaki sinyallerden aldım. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 20 Şubat 2012 Yazar Paylaş 20 Şubat 2012 Arkadaşlar, yapmış olduğum çalışmaları beğenen ve yorum yapan herkese çok teşekkür ederim. Ben de üye arkadaşlardan Murat DERE bey'e, aklımda olan ama sitesinde görünce daha da heveslendiğim; üçüncü stop lambasında ki Focus yazısı , ön koltuk altı aydınlatması ve torpido aydınlatması çalışmalarıma ilham verdiği için teşekkür etmek istiyorum. Herkese kaza'sız, bela'sız ve ceza'sız sürüşler diliyorum, Allah'a emanet olun...... 1 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 20 Şubat 2012 Paylaş 20 Şubat 2012 Çok güzel ve şık bir çalışma olmuş...Ellerinize sağlık... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Şubat 2012 Paylaş 22 Şubat 2012 Elinize sağlık... Ben olsam iç aydınlatmada, beyaz led kullanmazdım... Ha zamanında kullandım mı, evet kullandım ama artık gün ışığı rengi var İşçilikleri beğendim.. Ayna çok farklı ve büyük cesaret gerektiren bir uygulama.. Sonuç bence farklı ve güzel.. Aynayı açmışken, zemine dönük ledler de taksaydınız keşke ve tavan lambasıyla birlikte yansaydı... Yorum bağlantısı
Halil Yavuz42 22 Şubat 2012 Paylaş 22 Şubat 2012 Emeğinize sağlık, güzel bir çalışma olmuş. Beğendim. Fren lambasının içine nasıl yazdınız? 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 23 Şubat 2012 Yazar Paylaş 23 Şubat 2012 Elinize sağlık... Ben olsam iç aydınlatmada, beyaz led kullanmazdım... Ha zamanında kullandım mı, evet kullandım ama artık gün ışığı rengi var İşçilikleri beğendim.. Ayna çok farklı ve büyük cesaret gerektiren bir uygulama.. Sonuç bence farklı ve güzel.. Aynayı açmışken, zemine dönük ledler de taksaydınız keşke ve tavan lambasıyla birlikte yansaydı... Zemin aydınlatması da olacakta ona göre bir lamba bulamadım hoşuma giden , ama halledeceğim inşallah teşekkürler..... Emeğinize sağlık, güzel bir çalışma olmuş. Beğendim. Fren lambasının içine nasıl yazdınız? Modifiye bölümünde yine '' kendi yaptığım üçüncü stop lambası'' başlığı altında aracımın resmi ve yapım aşamaları yazılıdır oradan bakabilirsiniz. Teşekkürler.... Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 23 Şubat 2012 Paylaş 23 Şubat 2012 Emeğine sağlık. Hepsi güzel ama aynadakiler ayrı bir güzel olmuş. Ellerine sağlık. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Ali Gezgin 23 Şubat 2012 Paylaş 23 Şubat 2012 güzel bir çalışma güle güle kullanın !1 1 Yorum bağlantısı
Engin Ateş 24 Şubat 2012 Paylaş 24 Şubat 2012 gayet başarılı elinize sağlık güzel farklı olmuş 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts