Mustafa Özcan 25 Şubat 2012 Paylaş 25 Şubat 2012 Çalışmalar ger.ekten güzel olmuş.Emeğinize sağlık. :) Birşey soracaktım ön sinyalleri ve çamurluk sinyallerini modülle mi yaptınız yoksa çift duyulu ampulle mi yaptınız? Yorum bağlantısı
Murat Dere 25 Şubat 2012 Paylaş 25 Şubat 2012 Serhan Gürbüzol yazdı: Arkadaşlar, yapmış olduğum çalışmaları beğenen ve yorum yapan herkese çok teşekkür ederim. Ben de üye arkadaşlardan Murat DERE bey'e, aklımda olan ama sitesinde görünce daha da heveslendiğim; üçüncü stop lambasında ki Focus yazısı , ön koltuk altı aydınlatması ve torpido aydınlatması çalışmalarıma ilham verdiği için teşekkür etmek istiyorum. Herkese kaza'sız, bela'sız ve ceza'sız sürüşler diliyorum, Allah'a emanet olun...... Serhan'cım, hepsi harika olmuş, ellerine-emeğine sağlık kardeşim. Sinyallerin yanmazkenki görünüşü biraz rahatsızlık verdi bana ama bu kişisel bir şey tabii. İlham kaynağı olabildiysem ne mutlu bana. Mehmet Özyürek yazdı: Elinize sağlık... Ben olsam iç aydınlatmada, beyaz led kullanmazdım... Ha zamanında kullandım mı, evet kullandım ama artık gün ışığı rengi var İşçilikleri beğendim.. Ayna çok farklı ve büyük cesaret gerektiren bir uygulama.. Sonuç bence farklı ve güzel.. Aynayı açmışken, zemine dönük ledler de taksaydınız keşke ve tavan lambasıyla birlikte yansaydı... Öhöm, öhöm... http://muratdere.com.tr/index.php/yan-ayna-altlarna-isk Sağol canım. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Şubat 2012 Paylaş 26 Şubat 2012 Murat Dere yazdı: Serhan'cım, hepsi harika olmuş, ellerine-emeğine sağlık kardeşim. Sinyallerin yanmazkenki görünüşü biraz rahatsızlık verdi bana ama bu kişisel bir şey tabii. İlham kaynağı olabildiysem ne mutlu bana. Öhöm, öhöm... http://muratdere.com...na-altlarna-isk Sağol canım. Gıcık... Alıntı Allah olmayana da versin. Demişsin bide 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 27 Şubat 2012 Yazar Paylaş 27 Şubat 2012 Mustafa_Özcan yazdı: Çalışmalar ger.ekten güzel olmuş.Emeğinize sağlık. :) Birşey soracaktım ön sinyalleri ve çamurluk sinyallerini modülle mi yaptınız yoksa çift duyulu ampulle mi yaptınız? Ön ve çamurluk sinyalleri orjinalleri zaten onları hiç ellemedim, sadece ayna sinyallerin beslemesini çamurluk sinyallerinden aldım o kadar.... 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 2 Mart 2012 Paylaş 2 Mart 2012 Sadık Taşyürek yazdı: dün akşamki toplantıda Serhan'ın aracını canlı gözlerle gördük, gerçekten teknik bilgi yanı sıra kesinlikle el tecrübesi isteyen çok başarılı ve güzel bir çalışmaya şahit olduk. Serhan benim collectionun ayak aydınlatma yerlerine baktı ve tesisatın ve ampül duyunun olduğunu görüp led ampül taktı ama lambalar yanmadı. Acaba o lambaların yanması için ekstra neye ihtiyacımız var? Kabloda ve duyda elantirik var mıydı Sadık? Yoksa ihtiyacın olan şey gayetlen açık canim. Yorum bağlantısı
Murat Dere 2 Mart 2012 Paylaş 2 Mart 2012 Sadık Taşyürek yazdı: orada elektrik olup olmadığını anlamak için elimizde cihaz yoktu Murat'cığım. ama Serhan kablosunun olduğunu söyledi. bunun bir sigortası falan mı var ki? Ampul takınca yanmadıysa zaten büyük ihtimalle yoktur ceryan. Oraya ceryan gelcek. Eksi vardır sanırım, tavan lambalarının geçtiği sigortadan artı gelse oraya ne iyi olurdu... 1 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 2 Mart 2012 Paylaş 2 Mart 2012 Sadık Taşyürek yazdı: dün akşamki toplantıda Serhan'ın aracını canlı gözlerle gördük, gerçekten teknik bilgi yanı sıra kesinlikle el tecrübesi isteyen çok başarılı ve güzel bir çalışmaya şahit olduk. Serhan benim collectionun ayak aydınlatma yerlerine baktı ve tesisatın ve ampül duyunun olduğunu görüp led ampül taktı ama lambalar yanmadı. Acaba o lambaların yanması için ekstra neye ihtiyacımız var? Sadık abi benim aracımdada ayak aydınlatmalarında duy vardı hatta duyların arasındaki kablo bile vardı.Ben servise gidip gem modülünden tavan lambasına giden kabloyu bulup yarım metrelik bir kablo ile bu duylara bağlattım.Çok basit bir işlem.Gem modülü torpüdo gözünün arkasında Arkadaşlar para bile almadılar... 1 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 2 Mart 2012 Paylaş 2 Mart 2012 Abi elektrikçi torpido çekmecesini sökmden yaparsa 5 dk da halleder..Torpido gözünü sökerse yarım saatini alır... Yorum bağlantısı
Murat Dere 3 Mart 2012 Paylaş 3 Mart 2012 Mehmet Özyürek yazdı: Gıcık... Demişsin bide http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/174828-2004-focus-ghiaya-eklentiler/page__view__findpost__p__1391862 Yorum bağlantısı
Ali Eren 3 Mart 2012 Paylaş 3 Mart 2012 Sadık Taşyürek yazdı: dün akşamki toplantıda Serhan'ın aracını canlı gözlerle gördük, gerçekten teknik bilgi yanı sıra kesinlikle el tecrübesi isteyen çok başarılı ve güzel bir çalışmaya şahit olduk. +33 Serhan abinin araba ledlerle harika olmuş Yakından incelemek ayrı bir güzeldi 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 3 Mart 2012 Yazar Paylaş 3 Mart 2012 Ali Satılmış yazdı: +33 Serhan abinin araba ledlerle harika olmuş Yakından incelemek ayrı bir güzeldi Arkadaşlar herkesin ilgisi ve beğenisi tabiki beni çok mutlu etti, herkese ayrı ayrı teşekkürler. Yakında çok güzel led ampul imalatına başlıyorum o da güzel olacak inşallah..... 1 Yorum bağlantısı
Ali Eren 3 Mart 2012 Paylaş 3 Mart 2012 Serhan Gürbüzol yazdı: Arkadaşlar herkesin ilgisi ve beğenisi tabiki beni çok mutlu etti, herkese ayrı ayrı teşekkürler. Yakında çok güzel led ampul imalatına başlıyorum o da güzel olacak inşallah..... Bekliyoruz abi merakla. Yorum bağlantısı
Gökhan Efiloğlu 28 Şubat 2013 Paylaş 28 Şubat 2013 abi koltuk altına nerden aldın elektriği nasıl çektin anlatırmısın benim araca yapıcamda.... Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 28 Şubat 2013 Yazar Paylaş 28 Şubat 2013 Gökhan Efiloğlu yazdı: abi koltuk altına nerden aldın elektriği nasıl çektin anlatırmısın benim araca yapıcamda.... Ön ayak aydınlatma lambalarının kablosundan alıp orta konsolun altından geçirerek arka koltuğun oraya iki uç çıkardım kardeşim. Kolay gelsin...... Yorum bağlantısı
Mehmet Karakaya 28 Şubat 2013 Paylaş 28 Şubat 2013 Güzel ve başarılı bir çalışma olmuş ellerinize sağlık, aydınlatma uygulamasını bende focusuma tavan lambasından elektrik çekerek torpido altlarına aydınlatma yapmıştım, bizim focus 2,5 ta tavandaki hariç hiç aydınlatma olmadığı için biraz mecbur kaldım aslında, birde arkada da hiç aydınlatma olmadığı için direk plastiklerinin orayada bir düşüncem var, hayırlısı bakalım... Tekrar tebrikler, güzel bir çalışma... +1 1 Yorum bağlantısı
İsmail Pakkan 1 Mart 2013 Paylaş 1 Mart 2013 Serhan abi gaza geldim bende yapsam mı acaba,bu arada ben ayna kapaklarını değiştirip beyaz yapmak istiyorum.Bu kapaklardan beyaz olarak hazır bulabilirmiyiz acaba ,yoksa sonradan mı boyamak gerekiyor ve beyaz kapı kolu bulabilirmiyim ? Yorum bağlantısı
Gökhan Efiloğlu 2 Mart 2013 Paylaş 2 Mart 2013 ABİ CONNECTE NASL YAPARIM BU DÜZENEĞİ Bİ BİLGİ VEREBİLİRMİSİN... Yorum bağlantısı
Ahmet Buğrak Gözel 25 Mart 2013 Paylaş 25 Mart 2013 Abi on numara yakışmış.Ellerine sağlık..... :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: Yorum bağlantısı
Recommended Posts