İçeriğe Yönlendir

Sürpriz Doğum Günü Partim

Süha Demirtaş

Recommended Posts

Süha Demirtaş

Bugün Can Uzunefe ve İlteber Yaman beni arıyayıp her zaman takıldığımız mekanda oturup bir şeyler içelim dedi. Bende eve geç geldiğimi söyledim ve birazda kendimi iyi hissetmediğim için aralarına katılamayacağımı söyledim ve gitmedim.

Saat 22:30 gibi evde otururken Cüneyt beni arayıp aşağıya bakar mısın dedi :D ve baktığımda şunları gördüm

Bizim apartmanın otoparkına girip, Mertcanın bagaja pastayı koyup mumları yakmışlar. Camdan bu manzarayı görünce resmen şok oldum 10dk kendime gelemedim şaşırdım resmen :D

Burdan evime kadar gelip beni çok mutlu eden aşağıda isimlerini verdiğim arkadaşlara çok teşekkür ederim, iyiki varsınız. Fotoğraf bile çekmek aklıma gelmedi Fatih abi çekti sağolsun ekler illaki :D

Fatih Keskin

İlteber Yaman

Can Uzunefe

Rıfat Çakar

Cüneyt Işıkkent

Mertcan Üzger

• Beğen 10
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Sühaa, o gün doğum gününmüş ya be.. Hiç haberimiz olmadı.. Bir hediye almak yerine, lazım olan parçaları senin arabadan söktük bizde. :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Nice seneler Süha Çakmaktaş, yeni yaşında turbo benzinli gerçek bir performans canavarı almanı dilerim.

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Maaşallah. :nazar: Sevilmek güzel şey, arkadaş, dost mühim şey. Allah daim etsin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan

Çok güzel bir organizasyon olmuş.Emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum...

Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger

Mertcan 16 Mart'ta İstanbul'a geliyorum.. :)

Gel gel. Arabamın bagaj kapağı emrine amadedir abi :)

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Kardeşim biz arıyorsak geleceksin gelmezsen geliriz :)

Ben böyle bir doğum günü surprizi kimseye yapmadım anla artık seni ne kadar sevdiğimizi :) iyi ki varsın kardeşim nice senelere..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Biz yaptık ama... :p

Ankara'dada siz bana yapmıştınız Kardeşim hala ogünü unutamıyorum aldığınız oyuncak arabalar baş köşemde :)

Yorum bağlantısı
Sercan Eskin

Çok güzel ya.. Bu forumu bu yüzden çok seviyorum.. :bravo:

Tekrardan nice yıllara Süha abi :)

Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Orda olabilseydik keşke. Tekrar iyiki doğdun Süha abi. İst. grup toplantı ekibine de tebrikler :D:flowers:

Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent

süha abiyi cam'a çıkarana kadar canımız çıktı can abi verdi taktiği dedim abi bi cama baksana bizim burda acayip yağmur yağıyor ordada başladı mı ? süha abi diyoki ne yağmuru olum benim burda mis gibi cam var bakarım diyorum salonun camından bak açık alandan garaja doğru ne gerek var diyo en sonunda arkadan küfürlerle bi bağırış geldi ve süha abim camda :D :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Adnan Çakır
:nazar: Maşallah nice yaşlara Süha mutlu,sağlıklı,bol kazançlı yıllar. :bravo:
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...