İçeriğe Yönlendir

Sürpriz Doğum Günü Partim

Süha Demirtaş

Recommended Posts

Halis Parlak

Bu ekipten korkulur valla :) Kaşla göz arasında organizasyon yapıyorlar.Nice senelere tekrar Süha.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Tekrar nice senelere. Bu forumdaki dostluk bambaşka diyorum başka birşey demiyorum.

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Sühaa, o gün doğum gününmüş ya be.. Hiç haberimiz olmadı.. Bir hediye almak yerine, lazım olan parçaları senin arabadan söktük bizde. :D

abi biz 16 sında buluştuk benimki 17 si idi :) Ne yapalım söktüklerinizde yeni araç hediyemiz olsun :D

Kardeşim biz arıyorsak geleceksin gelmezsen geliriz :)

Ben böyle bir doğum günü surprizi kimseye yapmadım anla artık seni ne kadar sevdiğimizi :) iyi ki varsın kardeşim nice senelere..

Eyvallah bro varlığınız yeter teşekkür ederim. Sizde iyiki varsınız :)

İyi doğdun Abi, nice senelere tekrar...

Yeniden teşekkür ederim arkadaşlar sağolun var olun beya. Sırada senin askerlik uğurlaman var ;)

süha abiyi cam'a çıkarana kadar canımız çıktı can abi verdi taktiği dedim abi bi cama baksana bizim burda acayip yağmur yağıyor ordada başladı mı ? süha abi diyoki ne yağmuru olum benim burda mis gibi cam var bakarım diyorum salonun camından bak açık alandan garaja doğru ne gerek var diyo en sonunda arkadan küfürlerle bi bağırış geldi ve süha abim camda :D :D

Cüneyt ne yapalım hacı idare ediver yaşlandık beya :D

Bizimkisi forum arkadaşlığını felan aşmış durumda herkese nasip olsun

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger

Bizimkisi forum arkadaşlığını felan aşmış durumda herkese nasip olsun

Çok haklısın, Allah bozmasın ağzımızın tadını...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger

İyi arabayı yakmamışsınız. :)

:nazar:

Yaksalardı ben de o pastayı yakan arkadaşı yakardım... :)

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Bu yapılanları görünce sanki kendime. yapılıyor gibi hissettim . Helal olsun kardeşlerim , ve abim ( Fatih abi ) Çağlar abinin dükkana bi gidiyorum sizlerden birini görünce sanki çocukluk arkadaşımı görmüş gibi oluyorum :flowers: Herhalde bu dostluğuda başka forumda bulamazdık .

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş
İyi arabayı yakmamışsınız. :):nazar:

kasko firması düşünsün kardeşim bizene yahu :D

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Arkadaşları tebrik ederim.İstanbul'da olmanın güzelliğini yaşıyorsunuz resmen. :bravo: Gısgandım :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Yaksalardı ben de o pastayı yakan arkadaşı yakardım... :)

:rofl: beyanı titreyen ellerle yazardın artık

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

tebrik ediyorum sizleri, süper ötesi hareketler bunlar.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

Sağolsunlar gençler beni hep çağırıyorlar sayelerınde neşem yerine geliyor.Hepsini çok seviyorum iyiki varlar. :biggrin:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...