İçeriğe Yönlendir

0 Arabaya Alım Tarihinden Eski Tarihli Ceza


Alkım Hoşgör

Recommended Posts

Alkım Hoşgör

Herkese iyi akşamlar az önce bir arkadaşıma şubat 2012 de almış olduğumuz arabaya plaka, tescil tarihi ve tc kimlik girerek internet vergi dairesi aracılığı ile ceza sorgulaması yaparken kasım 2011 de ceza yazılmış olduğunu gördüm internette araştırdığımda daha önce buna benzer olaylar yaşanların olduğunu ve çeşitli yöntemlerle iptal ettirdiğini gördüm. İtiraz eylemini en kısa sürede gerçekleştirmeyi düşünüyoruz fakat çok şaşırmış durumdayım. Asıl sormak istediğim 20120119015000000709 tahakkük fiş no denilen no yada herhangi bir detay ile cezanın radarmı, hatalı parkmı vs. hangi suçtan yazıldığını öğrenebilirmiyim?

Yorum bağlantısı
Sercan Eskin

Geçmiş olsun.. İtiraz dilekçesiyle düzelecektir.. Size vakit kaybından başka zararı olmaz..

Yorum bağlantısı
Metin Çilo

Abiciğim trafik genel müdürlüğüne mail atın aracın tescil tarihini verin ve cezanın yazıldığı tarihi verin düzeltiyorlar. sonuçta kullandığınız plaka daha önce trafikte bulna bir araca ait veya sonuçta cezayı insanlar yazıyo plakanın bir rakam veya harfi farklı olunca cwza o şahsa gidiyor.

Yorum bağlantısı
Kuzey Kaya

Biz fordun nakliyesini yapıyoruz... Böyle birşey geçen hafta başımıza geldi belki de aynı araçtan bahsediyorsunuzdur.. Mersin Ergün oto ya yolladığımız bi araca ceza kesilmiş... =) çok komik bi drum nasıl oluyorsa plakası olmayan bi araç mersin e gönderilirken Ankara otobanında yolda yani tırımızın üstündeyken ceza yemiş =)

Bayi aradı (burada bi saçmalık var) gelen araca ceza kesilmiş vs. diye şu an konu araştırılıyor. Yanlışlıklar oloabiliyor. Düzeltilir sizin sorununuz da inşallah...

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Arabayı aldığımda plaka hurdaya çıkan bir araçtan verilmişti, bir baktım arabayı aldığımdan 1 sene öncesinde cezası var ve faiz yemiş, ne yaptım?

Hiç birşey, ruhsattaki tescil tarihi önemli, o tarihten önceki olaylar bizi bağlamaz, kısaca birşey yapmanıza gerek yok, yolunuz düşerse vergi dairesine söylersiniz, yoksa muayenede bile arabanız borçsuz çıkar, ben aynen böyel yaptım, yani birşey yapmadım, sonrasında bu şekilde muayenede oldu araba, birgün vergi öderken söyledim hallettiler, korkacak bir durum yok yani.

Yorum bağlantısı
Arif Doğan

Vergi dairesine gidiyorsunuz, durumunuzu belirtiyor ve internette göründüğünü söylüyorsunuz. Onlar bakıp hemen düzeltiyorlar artık internette de gözükmüyor..

Yorum bağlantısı
Alkım Hoşgör

cevaplar için çok teşekkür ederim malum öğrencilik okul yoğun. cuma larım boş inşallah cuma günü vergi dairesine uğrayacağız. Birde gidiş geliş gidiş geliş toplam 4 kez olmak üzere kgs den girip ogs den çıkarak 2farklı araba ile kaçak geçiş yaptım. İzmir içinde olduğum için çok otoyol kullanmıyorum. KGS kartım vardı içi boştu. Otoyoldaki levhalarda çıkışlarda ve belli saat aralığında dolum yapıldığı yazdığı halde bana dolum yapamadıklarını söledikleri için mecburen ogs den kaçak geçiş yaptım. İnternet vergi dairesinde ceza görünmüyor. Bu konuda bana akıl verirseniz çok sevinirim. Tekrar teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...