Ali Gürsoy 20 Şubat 2012 Paylaş 20 Şubat 2012 Yaklaşık 2 yıl önce sattığım siyah 2003 model accord'u unutamamıştım . Aklımın bir köşesinde hep o arabadan almak vardı . Sahibinden.com da ilanları gezerken şuan aldığım arabaya rastladım ve 20 bin tlye kadar honda marka araçlar ile takas olur yazıyordu ilanda , neyse uzatmayayım Sonuç itibari ile bugün aldım arabamı . 2006 model ve makyajlı kasa accordumun şuan için sayabileceğim özellikleri , 2.0 155 gücünde motora sahip , Mercekli xenon farlar , faryıkama dahil Elektrikli katlanır dikiz aynaları Sunroff 8 Hava yastığı Vsa 6 cd çalarlı müzük sistemi Elektrikli deri ön koltuklar ve ısıtmalı Detaylı yol bilgisayarı ( mesafe ve anlık tüketim ) Gibi özellikleri mevcut , aldığım kişi honda servisinde bir usta . Usta ile tanıştık hemşeri çıktık , kendi bineceği için a dan z ye bütün bakımlarını kendi yapmış , sıfır alındığından beri servis bakımlı . Araçları takas yaptığımız için fiyatını hesaplamadım . Ama piyasa fiyatı 37 bin tl lerde olduğunu biliyorum . Acele ile çektiğim iki üç resimi sizinle paylaşmak istedim , detaylı resimler ve yorumlar ileride gelecek 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 20 Şubat 2012 Paylaş 20 Şubat 2012 Hayırlı uğurlu olsun diyelim.Gerçkten çok konforlu ve çok gösterişli bir araba.Sizi üzmeden keyifle binin inşalah. 1 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 20 Şubat 2012 Paylaş 20 Şubat 2012 Hayırlı olsun Ali, 10 numara seçim, makyajlı da vsa (esp) da var biliyorsun Tüh ama, ben senin V6'yı ayıracaktım 2'ye 4 mart'da Sabiha gökçen toplantısında Elinden kurtulmak tokatlanmamak için arabayı sattın değil mi ??? 1 Yorum bağlantısı
Ercan Çakır 20 Şubat 2012 Paylaş 20 Şubat 2012 hayırlı uğurlu olsun Ali bey , allah nazardan saklasın.. 1 Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 20 Şubat 2012 Paylaş 20 Şubat 2012 Harika bir seçim, maşallah Allah kaza bela vermesin. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Turan 20 Şubat 2012 Paylaş 20 Şubat 2012 hayırlı olsun kazasız belasız binin inşallah 1 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 20 Şubat 2012 Paylaş 20 Şubat 2012 Ali, bu otomatik vitesi ben Insignia ile geri viteste tokatlarım Sattığın V6 ahh ahh onu paralamadan kaçırdım elimden, tühh... Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 20 Şubat 2012 Yazar Paylaş 20 Şubat 2012 Hayırlı olsun Ali, 10 numara seçim, makyajlı da vsa (esp) da var biliyorsun Tüh ama, ben senin V6'yı ayıracaktım 2'ye 4 mart'da Sabiha gökçen toplantısında Elinden kurtulmak tokatlanmamak için arabayı sattın değil mi ??? Sağol abim , teşekkür ederim Sırf sen eski diyosun diye gittim yenisi aldım Artık bir iddaam da yok , hızlıyım ama senden yavaş abi Yorum bağlantısı
Önder Özcan 20 Şubat 2012 Paylaş 20 Şubat 2012 çok beğendiğim bir araba.hayırlı uğurlu olsun,güle güle inşallah 1 Yorum bağlantısı
Emre Gülşen 20 Şubat 2012 Paylaş 20 Şubat 2012 Ali hayırlı olsun, güzel günlerde kullanman dileğiyle... 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 20 Şubat 2012 Paylaş 20 Şubat 2012 Kardeşim yeniden hayırlı olsun. Artık en geç 4 martta inceleriz değğilmi. Not: Bu arada Ali Ölever çok şanslı fena tokat yiyecekti V6 dan ki satıldı 1 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 20 Şubat 2012 Yazar Paylaş 20 Şubat 2012 Ali, bu otomatik vitesi ben Insignia ile geri viteste tokatlarım Sattığın V6 ahh ahh onu paralamadan kaçırdım elimden, tühh... E görünen köy klavuz istemez abi Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 20 Şubat 2012 Paylaş 20 Şubat 2012 Hayırlı uğurlu olsun. Hondadan vazgeçemediniz. Güle güle binin. Gerçekten çok güzel ve seri bir araba. Ağız tadıyla binmek nasip etsin rabbim. Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 20 Şubat 2012 Yazar Paylaş 20 Şubat 2012 Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar . 3.0 dan sonra , bana bu dizel gibi gelecek heralde . 100 KM ile otobanda giderken , 8lt yi gördüm yol bilgisayarında Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 20 Şubat 2012 Yazar Paylaş 20 Şubat 2012 Hayırlı uğurlu olsun. Hondadan vazgeçemediniz. Güle güle binin. Gerçekten çok güzel ve seri bir araba. Ağız tadıyla binmek nasip etsin rabbim. Aynen öyle oldu hocam , bu 4. hondam . 1 civic 3 accord um oldu Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 20 Şubat 2012 Paylaş 20 Şubat 2012 Ali abi, ucuz kurtuldun valla Ali, güle güle kullan. Tam patron arabası. Kedi gözlerine de led fena gider ha. Forumdada uygulaması mevcut, bilmem anlatabildim mi Yorum bağlantısı
Tahir İlter 20 Şubat 2012 Paylaş 20 Şubat 2012 Ali hayırlı olsun Rabbim kazasız belasız güzel günlerde binmeyi nasip etsin Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 20 Şubat 2012 Yazar Paylaş 20 Şubat 2012 Ali abi, ucuz kurtuldun valla Ali, güle güle kullan. Tam patron arabası. Kedi gözlerine de led fena gider ha. Forumdada uygulaması mevcut, bilmem anlatabildim mi Kedi sevmiyim ben Sağol sani teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 20 Şubat 2012 Yazar Paylaş 20 Şubat 2012 Ali hayırlı olsun Rabbim kazasız belasız güzel günlerde binmeyi nasip etsin Amin , sağol Tahir teşekkür ederim . Güle güle kullanın. Teşekkür ederim . Kısmet olursa yaza İzmire gelicem accord ile . 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 20 Şubat 2012 Paylaş 20 Şubat 2012 Ali hayırlı olsun allah kaza bela göstermesin.... :nazar: :nazar: Yorum bağlantısı
Misafir 20 Şubat 2012 Paylaş 20 Şubat 2012 hayırlı olsun ali, çok güzel bende çok begeniyorum bunları, kazasız belasız kullan inşallah, biraz daha bilgi alalım, motor, şanzıman, güç, yakıt.? Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 20 Şubat 2012 Yazar Paylaş 20 Şubat 2012 Ali hayırlı olsun allah kaza bela göstermesin.... :nazar: :nazar: Sağol abi , teşekkür ederim . hayırlı olsun ali, çok güzel bende çok begeniyorum bunları, kazasız belasız kullan inşallah, biraz daha bilgi alalım, motor, şanzıman, güç, yakıt.? Sağol abi , Motoru 2.0 vtech 155 hp Şanzıman 5 ileri triptonik Yakıt olarak ta otalama 8-9 lt yakıyor . Şehir içinde 10 lt ye kadar çıkıyor . Ali hayırlı olsun Teşekkürler sağolasın Yorum bağlantısı
Recommended Posts