Çağlar Bayur 24 Şubat 2012 Paylaş 24 Şubat 2012 hiç değilse tarz sahibi olur, makam şoförü gibi beklemez trafikte 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Şubat 2012 Paylaş 24 Şubat 2012 şimdi okur burayı, arşivden gece gece çekilmiş farların gözüktüğü video falan çıkarır, matemaik formülllerine sarılır, 1 mtreyi kaç nanosaniyede gittiğini falan yazar, dağılalım biz , gelmeden, keyifle sürmenin dayanılmaz hazzına bakalım stlyaaa Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Şubat 2012 Paylaş 24 Şubat 2012 Ben öyle hesaplarla uğraşamam. siarviyi sürerim. Keyfime bakarım. kar yağınca da evde kalmassın en azından Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Şubat 2012 Paylaş 24 Şubat 2012 W211 ile evde kalanlara servis bilem yaparım. Hem de 3 te 1'inden daha az bir fiyata şimdi konforu da 3 misli fazla dersin, yok sen işi bilmiyon, formülasyonsuz binilir mi hiç arabaya Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Şubat 2012 Paylaş 24 Şubat 2012 o torku alacam diye x3 tüketiyor, bu daha önemli Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Şubat 2012 Paylaş 24 Şubat 2012 Masraf açarım der gibi bakıyor Marealar. Sadece Marea'yı değil Fiat'ı hiç sevemedim. Bunu da duymasın Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Şubat 2012 Paylaş 24 Şubat 2012 o torku alacam diye x3 tüketiyor, bu daha önemli Hangi dizel benden az yakıyor ki Çağlar... X3 demişsin bide... Benim ortak 8 litre mazot yakıyor, ben 10 litre lpg yakıyorum... Hesaplayın bakalım kim az yakıyor... Öyle çakma dizellerle falan kıyaslamayın benzinli arabayı... Tek rakibim 2.0 TDCI Yorum bağlantısı
Misafir 24 Şubat 2012 Paylaş 24 Şubat 2012 Marea 2.0'a dönecek olursak:) LPG'de rolanti sorunu olduğunu söylemişti ustam bana. İkinci araç alırken alternatiflerim arasında vardı. Bir tane de buldum fakat benim usta arkadaşıma telefonda söylediğim anda hayallerimi yıktı. Rolanti sorununu halledemeyiz dedi. Çok yaktığı herkesin ortak şikayeti. Kronik sorunları da var. 2.0 araçta, eski model olacaksa gördüğüm kadarı ile DOHC motorlar çok daha dayanıklı. Güç, performans için üretilmiş seriye özel motorlu araçlardan mümkün olduğunca kaçınmak gerekiyor. Ali Bey'in dediği V6 motorlar da Mondeo'da, Omega'da başarı ile kullanılmış, kendilerini ispatlamış modeller. Fakat Omega'nın Opel'e yakışan elektronik arızaları sorun çıkaracaktır. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Misafir 24 Şubat 2012 Paylaş 24 Şubat 2012 O sorun çözülmez Diğer konuyu da takip ediyorum Hakan Bey. Yorumsuz okumak en doğrusu. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Şubat 2012 Paylaş 24 Şubat 2012 Bu fiestaların 1.25 leri için daha iyi demezler miydi Hakan... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Şubat 2012 Paylaş 24 Şubat 2012 Yanılıyorsun. 1.25 daha seri. Ben de öyle biliyorum... pire gibidir.. Ahmet Kıyak'ınki de bundan galiba.. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 24 Şubat 2012 Paylaş 24 Şubat 2012 Marea 2.0'a dönecek olursak:) LPG'de rolanti sorunu olduğunu söylemişti ustam bana... donanım haberde marea forumunu fırsat buldukça okurdum.neredeyse bütün marealarda (1.6 - 2.0) rölanti problemi vardı ve sahiplerini delirtiyordu.fakat herzamanki gibi bir kullanıcıdan çözüm geldi.yanlış hatırlamıyorsam boğaz kelebeğine gelen şasi kablosunu daha kalın kablo ile değiştirdiklerinde sorunun çözüldüğünü söylemişlerdi. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Şubat 2012 Paylaş 24 Şubat 2012 O kasanın kralı 1.25'tir.. Yaşar Usta da hep öyle der... Yorum bağlantısı
Borga Tansel 24 Şubat 2012 Paylaş 24 Şubat 2012 2.0 motorunu bilmiyorum, ama 1.6 ELX kullandım hatta 10 yıl kullandım ve hiç bir sorun çıkarmadı, hiç bir şekilde üzmedi bizi. Satarken bile içim cız etmişti. 2001 modeldi ama trafiğe çıkış tarihi 2000 idi. O yılda özellikle iç donanım olarak paha biçilmezdi bence(fiyatı açısından). Klima, 4 cam otomatik, abs vs.hele teyp kısmına çok bayılmıştım o zamanlar . Aracın tek bir derdi vardı o da çok yakmasıydı. 100 tl'lik benzin 1 haftada bitiyordu. 11-12 lt yakıyor namussuz . Babam hep lpg'ye karşıdıro yüzden lpg'de taktıramadık ve en sonunda sattık emektarı. Ama ben çok severdim kendisini . Bence mondeo'yu satmanıza gerek yok, ama bir tutkuysa sizin için ve para da yatırırım arabaya diyorsanız, ölümlü dünya neticede alın 1-2 sene binin sonra satın en azından içinizde kalmaz 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Şubat 2012 Paylaş 24 Şubat 2012 Hakan usta vardı Ankara'dan o da aynısını söylerdi. Erdal Usta o motora aşık.... Geçen gittiğimde gördüm, yanına oturmuş okşuyordu Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Şubat 2012 Paylaş 24 Şubat 2012 Bilmem mi. Ben bi ara m3'le düştüm peşine. Bırak yokuş çıkışı. Yokuş inişte bile yetişemedim. Adam bi de demez mi, abi motor bloğum çatlaktı. Sen sağlamken görecektin. Hadi canım.. Sen hiç M3 kullandınmı ki.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Şubat 2012 Paylaş 24 Şubat 2012 Bi oraya takıldın ha Diğer kısmından şüphem yok ki Yorum bağlantısı
Misafir 25 Şubat 2012 Paylaş 25 Şubat 2012 M3'e anca benimki yeter. http://www.youtube.com/watch?v=ao8PeWFR77Y Diğer viteslerde kadranı kapatı kapatı veriyor bir şey anlaşılmıyor ondan son viteste çektim. o ne ya 100 den 200 e 10 küsür saniyede çıktı fiestamı bu? Bu arada yorum yapan herkese teşekkür ederim. Kuyruğu aşağı indirmem gerekecek sanırım. 2.0 marea bir kez kullandım sesi ve gidişi hala aklımda Yorum bağlantısı
Misafir 25 Şubat 2012 Paylaş 25 Şubat 2012 Zetec-S 'e Turbo uygulamış bir abimizin. hmm ok şimdi oldu. Yoksa hemen araba pazarına gidecektim İzmir'e yarın. Yorum bağlantısı
Engin Karadayan 25 Şubat 2012 Paylaş 25 Şubat 2012 Bir süre sonra forumda bütün konular fiestaya çıkacak Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 4 Mart 2012 Paylaş 4 Mart 2012 (düzenlendi) benimde 2.0 tempra sw hayalim vardı 140mı 148 bg mi ne dijital klima deri koltuk abs zamanında güzel arabaydı ama temizini bulmak zor 2.0 ın parçası yok marea içinde aynısı geçerli Tempra 2,0 cat modeli vardı bende bakmıştım bir ara. Tempra ile kardeş olursunuz demişlerdi de dinlememiştim yinede almakta nasip olmadı araç hala Elbistanda. Torka ihtiyacı yoksa peki? Benim Fiesta Cankurtaran hariç hiçbir rampada 4e düşmezdi, 160 gibi kaptırıp girersem Cankurtaran'da da düşmezdi. Aveo'nun son hızı 164 zaten, Fiesta'nın 188 idi. Düz yolda 160ta gaza dokundum mu hala kafa atardı M3'e anca benimki yeter. http://www.youtube.com/watch?v=ao8PeWFR77Y Diğer viteslerde kadranı kapatı kapatı veriyor bir şey anlaşılmıyor ondan son viteste çektim. Oturdum fiesta bakıyorum arabayı satıp 2 fiestamı alsam ne. Gülen yüz olsun bari.. Hemen arabayı satmalı bu nasıl bir gidiştir. 4 Mart 2012 tarihinde Fatih Öztürk27 tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emrah Uludağ 7 Haziran 2013 Paylaş 7 Haziran 2013 bu aralar biz de pek heveslendik bu 156 beygirlik canavara. galerici arkadaşı aradım bulaşma dedi ama net bir şey söylemedi, ustalar öyle diyor falan dedi. dedim kimmiş o usta ben sorayım. adresi telefonu aldım, aradım, "arabayı göstereceğim müsait misin ustam?" diyecektim, 2bin motor marea diye başladığım cümle bitmeden "allah sana kolaylık versin abi ben o arabaya bakmam" dedi. dedim fiat konusunda seni pek övdüler sen anlamazsan kimse anlamaz. "o motorun derdi bitmez abi işler yoğun uğraştırma beni" dedi, biz de 2.0 marea defterini hızlıca kapatmış olduk Yorum bağlantısı
Emre Sutay 24 Temmuz 2013 Paylaş 24 Temmuz 2013 sakkınnn hhaaaaa.... İste herkes boyle kisa cumleler ile uyariyor uzun uzun anlatilsin ki bu arac ile ilgili bilgi olsun piyasada.. Forumlarda hep iyi yonde bahsediliyor ki iyi tarafi vardir elbet, (en cok da gidisinin iyi oldugundan bahsediliyor o ayri ) ancak aman haaa diyenler bisey biliyorlar ama amandan ote yok aklimizdan sildik o araci zaten.. Ama bilelim neyden son anda yirtmisiz Yorum bağlantısı
Recommended Posts