Alptuğ Samet BÖLÜKBAŞI 6 Mart 2013 Paylaş 6 Mart 2013 arkadaşlar bildiğim konuyu bilgim dahilinde özetlemeye çalışayım eskiden yetkili servislerde microcat kullanılıyordu fakat yanılmıyorsam son 6-7 yıl kadar önce ecat'e geçiş yaptılar, ecat server tabanlı bir program internet desteği ile çalışıyor. Ford microcat ise dangle yardımı ile çalışıyor bir nevi şifre çözücü, ayrıca her ay yazılımcı firmanın avusturalya'da olan merkezinden güncel cd geliyor bunun da yanlış hatırlamıyorsam dangle kira bedeli 3 ayda bir 150 euro olması gerekiyor. Yorum bağlantısı
Çetin Özkan 7 Mart 2013 Paylaş 7 Mart 2013 (düzenlendi) Konu dagildi gitti aranizda bu programin linkini atacak biri yokmudur nasil yuklenir nelere dikkat edilmelidir konunun acilim sebebi budur arkadaslar 7 Mart 2013 tarihinde Çetin Özkan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çetin Özkan 13 Mart 2013 Paylaş 13 Mart 2013 uzun uğraşlar sonucu bugün çözdüm isteyen arkadaş olursa ö.m atsın yardımcı olabilirim yanlız bendeli 2011 modele kadar destekliyor Yorum bağlantısı
Musa Değerli 7 Ağustos 2017 Paylaş 7 Ağustos 2017 Şİmdi konuya 4 yıl sonra yazsam cevap çıkarmı Yorum bağlantısı
A. Yıldırım Yıldız 31 Ağustos 2017 Paylaş 31 Ağustos 2017 Şİmdi konuya 4 yıl sonra yazsam cevap çıkarmı [emoji4] Bende bunu merak ediyordum onceki sayfalari okurken. Bu mesajinizi gordum. :-)Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi 1 Yorum bağlantısı
Musa Değerli 5 Eylül 2017 Paylaş 5 Eylül 2017 On 31.08.2017 at 03:59, A. Yıldırım Yıldız yazdı: Bende bunu merak ediyordum onceki sayfalari okurken. Bu mesajinizi gordum. :-) Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Çıktı 1 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 5 Eylül 2017 Paylaş 5 Eylül 2017 rusça musça ama çalışıyor http://catalog.autopartmaster.com/?action=cat_ford 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts