İçeriğe Yönlendir

Krom Boya Hakkinda

Misafir

Recommended Posts

Misafir

Merhaba Arkadaşlar Krom boya denilen bir ürün yada ürünler var internette çok aradım ama bulamadım

her maddeye uygulanabilir bu boyadan nereden bulabilirim. aşağıda bir video var istediğim bu sıvıların nereden bulunacagı sprey de olur kapalı kutuda olur boya tabancam herşeyim var.

teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Krom boyanın sprey olanı varmı ki tüp içinde.Olsa ne güzel olurdu sislerim içi için.Yada olurmuydu acaba

Yorum bağlantısı
Misafir

uygulamalar iyi ama krom yada nikelaj görüntüsü yok alüminyum görüntüsü olmuş oda ayrı bir zevk tabiki

ama benim istediğim bu kimyasalları yada boyayı nereden bulabileceğim.

teşekkürler.

Akan belen dostum,

sinyallerden tutta sislerine kadar her yere olur bu sistem en ufak nikelajlı yerlerin bile pırıl pırıl olacaktır.

avrupada çok ucuz ve heryerde olan bir iş miş videolar çok fazla ve gerçekten ilginç 1 tampona 500 tl fiyat çeken kromcular nikelajcılara inat bu sistemi kurmak için 1000 tl harcarım.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Bunlar özel boyalar ve birkaç işlemden sonra bu görünüme kavuşabiliyor, yani herhangi bir yere spreyle, kormaj gibi olsun olmuyor, benim ratladığım, önce siyaha boyanıyor, tek toz tane kalmayıncaya kadar zımpara vs. işlemden geçiyor, sonra su kıvamında boya üstüne yavaş yavaş yediriliyor, bunlar havalandırmalı kabinde yapılıyor, sadece tavan, yaklaşık 3-4bin TL ye boyanıyor ve malzeme , yurtdışından siparişe geliyor, raf ömrü kısa, talep te yok.

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Biraz bakındım da nette krom görünümlü boyalar var sprey tarzında.Ama ne kadar tam olarak o görüntüyü verir bilmiyorum.Benim amacım sislerimin içini boyamak zaten hali hazırda şu an içi dökülmüş olduğu için bir iş yapmıyorlar.En azından görüntü düzelsin.Birde kaşıntı varya sisleri içini açmak :D

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Spreyle falan sakın uğraşmayın, nikelaja anca benziyor, elinizi sürdünüz yada sildiniz anında matlaşıyor, far içinde bile kısa sürede bozuluyor, yani unutun, soba boyası bile daha uzun ömürlü oluyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Alet işler el övünür diye boşuna dememişler.Bu tip boyaları yüksek tazzikte kullanmadıgınız sürece işe yaramıyor.Siprey olanlar içinse astardı falan filan anca çünki tazzik oranı düşük.Tazzik önemli. :good1:

Yorum bağlantısı
Misafir

uzunca bir süre araştırdım Türkiyede yapan yer yok yeni geliyor ve hatta bayilikler verilecekmiş

elektronik havuzlarda yapılan nikelajcı ve kromcuların papucu dama atılacak gibi..

gerçekten başarılı bir iş türkiyede çok tutulur böyle bir yer açan köşeyi döner maliyeti çok düşükmüş

herkese ilgi ve alakalarınız için teşekkür ederim.

bu konunun gelişmelerini takip edeceğiz.

saygılar.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

2 yıl önce fuarda rastladım, bayilik ver dedim, birisiyle anlaştık dedi, her kimse ise beceremez dedim, hala ortada yok :D

Yorum bağlantısı
  • 5 hafta sonra...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...