İçeriğe Yönlendir

Opel Astra


Ozan Erdem

Recommended Posts

Ozan Erdem
(düzenlendi)

Merhaba arkadaşlar,

2 ay sonra max 40 bin liralık hatcback benzinli 2. el bir araba alcam aklımda bugüne kadar ford focus vardı malum geçen kasa ford focus titanium pahalı yeni kasa piyasada yok olanda aşırı pahalı eski kasa focus alcağıma yeni opel alırım dedim bu sebepten ötürü yeni kasa Opel Astra 2. el benzinliye yöneldim 1.4 motor ve 1.6 motor çeşitleri var teknik verilere göre 1.4 az yakıyo ve daha güçlü 1.6 daha eski bi sistem bu arabayı hiç kullanmadım aklımda sport paketi var motorları konusunda teknik servisi konusunda konforu yol tutuşu yakıt tüketimi lpg dönüşümü hakkında tecrübelerinizden ve bilgilerinizden yararlanmak istiyorum...

tarihinde Ozan Erdem tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Serkan Önder

bahsi geçen araç ile bilgim olmamakla opelin landirenzo lpg kiti önerdiğini ve hatta garantiyide bozmadığını sıfır araç alımlarında dahi landirenzo lpg montajlı alınabildiğini belirteyim bu konuda deişiklik yapılmadıysa birde iç hacmi tatmin edici fakat bagajı bana küçükmüş gibi geldi

Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz

Astranın sedanı çıksa bende onu düşüneceğim. 1,4 turbo da çok güzel...

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

2010 model titanim X benzinli Hb ler 35-36 TL şu anda? Yeni kasa Astra 1.4 turbo mu alacaksınız?

Yorum bağlantısı
Ozan Erdem

Evet yeni kasa opel astra düşünüyorum 1.4 t veya 1.6 arasında kararsızım aradaki fark gerçekten çokmu performans tüketim konusunda 1.6 yı 40ın altına kendi kaynaklarımdan bulabiliyorum 1.4 t'yi 40 a 41 e buluyorum 35 36 bin lirada az para değil bu kadar para verip eski kasa bi araba almak pek cezbedici gelmiyo az daha koyar yeni kasa başka bir araba alırım diye düşünüyorum ama bu arabada fordun altında kalmamalı yeni opelin güvenlik donanımlarına baktım birçok güvenlik donanımı standart esp dir yeni focusdaki dinamik tork kontrolü vs siz ne düşünüyorsunuz bu konuda bu arada lpgnin garantiyi bozmama durumunu yarın bi arıyim görüşim doğruysa çok güzel olur bagaj hacmi benim için hiç önemli değil bi alet çantası ve stepne olcak bagajda :)

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

turbo 1.4, her markada atmosferik 1.6 dan iyidir, yakıt tüketimi mühim değilse alınabilitesi vardır tabii.

Yorum bağlantısı
Fatih Ada

İkinci el eski kasa focus yerine kesinlikle yeni kasa astra 1.4 alırdım..

Yeni kasası muhteşem.. Ben çok beğenmiştim..

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Necat Ertan

1.4 T Astra Cosmo iyi bir tercih olur ;)

İzmir'de bir Opel bayisinde 2011 model sıfır km 1.4 T Astra Sport Plus Otomatik vites araca 46.500 TL fiyatta verdiler ;)

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Şu anki Astra yı kasa olarak çok beğensemde iç dizaynı hoşuma gitmedi.Bizim dr. arkadaşta var malzeme kalitesini yetersiz buldum açıkçası bana basitmiş gibi geldi ama kasası harika.Ben olsam leon yada mazda3 bakardım şu şartlarda

Yorum bağlantısı
Misafir

İkinci eli 35'e kadar düşmüş. Ben bi ara naylon3 e takmıştım kafayı ama artık bunu takip ediyorum. Aracımı satabilirsem tabi. Bugün sahibinden.com da gördüm 30.000 liraya 2010 veya 2011 olması lazım 1.3 dizel astra var bi önceki kasa 25.000 km. de. Arkadaşımda var dizel otomatik harika kaçıyo valla. Bizim 1.6 dan iyi valla.

Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz

Bende de vardı dizel astra süper kaçıyordu. 2009 senesinde formula 1 'i izlemeye gitmiştim dönüşte onun gazıyla istanbuldan dönerken 180-200 sürekli süratla geldim. Ankarada turbo sizlere ömür oldu. orda aracı satıp Ford focus almıştım benzinli :)

Yorum bağlantısı
Ozan Erdem

Yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar Dün opeli aradım test sürüşü talep ettim elinde araç yok muş bu olağan bir durummu.

Yorum bağlantısı
Sevgin Yılmaz

Geçen hafta kullandığım astra 1.4 140 beygir astranın ortalama tüketimine baktım tam olarak 9.0 litre idi.Ama araç şahane,turbo benzinlide 122-125 beygir tsi kadar makul tüketimli bir araç yok gibi.41 e trend golfler var.Bir değerlendirin isterseniz.

Yorum bağlantısı
Serdal Soysal

Kasa olarak benimde hoşuma giden bir araç 1,6 mazot içen olsa yönelebilirim.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...