Hasan Varnalı 13 Mart 2012 Paylaş 13 Mart 2012 (düzenlendi) Artık bu kadar araştırdıktan sonra aracıma tesisat almaya hazrım yanlız kafama takılan şu soru var 30 cm lik kicker 250 tl kabinle beraber 38 cm lik powerbass 400 tl kabinli sizce hangisini almalıyım kafam karıştı. 13 Mart 2012 tarihinde Hasan Varnalı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hasan Varnalı 13 Mart 2012 Yazar Paylaş 13 Mart 2012 abi ne yazsam bulamadım bi türlü abi ne yazsam bulamadım valla Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 13 Mart 2012 Paylaş 13 Mart 2012 Bu iş bu şekilde olmaz kardeşim. 30cm çaplı olan kicker hangi model ? CVR veya CVX yada COMPVR ? Diğer bahsi geçen markayı Kicker ın yanında direk hiçe saydım zaten Maddi durumda önemli eğer anfi ile birlikte 1000TL niz var ise 38cm CVR 500Wrms + 700Watt mono anfi öneririm Yorum bağlantısı
Hasan Varnalı 13 Mart 2012 Yazar Paylaş 13 Mart 2012 süha abi o kadar yok abi bütçe :(abi kicker es galiba çünkü basın içinde kırmızı es yazısı vardı sarının altında.Hiç anlamadığım konu abi biraz amatörüm kusura bakma Yorum bağlantısı
Ruhan Sorgun 13 Mart 2012 Paylaş 13 Mart 2012 aynen öyle yemin ediyorum, konu başlığını okuyunca, ben nereye düştüm böyle dedim. bir de resmen aşağılık kompleksi geldi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 13 Mart 2012 Paylaş 13 Mart 2012 Bütçe yoksa bu işe hiç girmeyin, yoksa öylesine basit şeyler kullanırsanız apaçi şahin modu olur, sadece gürültü çıkaran ses sistemi yani bence bekleyin, para biriktirip güzel birşey yapın, tam olsun. Yorum bağlantısı
Hasan Varnalı 13 Mart 2012 Yazar Paylaş 13 Mart 2012 Abi başlık nerden değişiyor değiştireyim bari yoksa klandaki abilerimiz içeriği okumadan sadece başlığı okurlarsa sıkıntı olacak Yorum bağlantısı
Hasan Varnalı 13 Mart 2012 Yazar Paylaş 13 Mart 2012 Ali abi bütçe dediğiniz ne kadar mesela ?birde abi ben zaten sadece bass ve anfi alıcam sadece orjinali bozmuyacağım bir bass bir anfiye ne kadar bütçe olur ki ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Mart 2012 Paylaş 13 Mart 2012 16 cm bas vardır, 3o cm i ezer geçer, marka ve kabin de önemlidir bu işlerde Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 13 Mart 2012 Paylaş 13 Mart 2012 Ali abi bütçe dediğiniz ne kadar mesela ?birde abi ben zaten sadece bass ve anfi alıcam sadece orjinali bozmuyacağım bir bass bir anfiye ne kadar bütçe olur ki ? teyp nedir woofer çıkışı mevcut mu ? peki Yorum bağlantısı
Hasan Varnalı 13 Mart 2012 Yazar Paylaş 13 Mart 2012 abi teyp orjinal sony araç focus 07 sedan ghia Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 13 Mart 2012 Paylaş 13 Mart 2012 abi teyp orjinal sony araç focus 07 sedan ghia kardeş senin ihtiyacın aküden bagaja enerji kabloları + işçilik 50TL teyp çıkışını anfinin girişine çevirmek için deck çevirici + kablolaması 50 TL bass 250TL + anfi 250TL total = 600TL eder 2 ay sonra sıkar tatmin etmez kardeş daha güçlüsü ile değişmek istersin, birde zamanla aracın mid takımı yeteriz kalır onları da değiştirmek istersin + mid anfisi alırsın vb... Yorum bağlantısı
Hasan Varnalı 13 Mart 2012 Yazar Paylaş 13 Mart 2012 evet süha abi dediğin gibi çok kuvvetli birşey daha istemiyorum ona zaman var bi hevesimi alayım şmdilik diye sence hangi bass abi sorduklarım arasında yada senin önericeğin bass var mı? Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 13 Mart 2012 Paylaş 13 Mart 2012 Kicker tabiki öneririm. Ama bu değerlerde hepsi birbirine benzer JBL de bakabilirsin Yorum bağlantısı
Hasan Varnalı 15 Mart 2012 Yazar Paylaş 15 Mart 2012 Peki vibe çift bass kabinli amfi yanında bundankullanan varmı? Bi tanıdıgimda var verebilerim dedi fikirleriniz nedir? Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 15 Mart 2012 Paylaş 15 Mart 2012 Kaliteli bir markadır. Şahsen 16'lık midlerini ön kapılarda kullanıyorum gayet memnunum. Yorum bağlantısı
Hasan Varnalı 15 Mart 2012 Yazar Paylaş 15 Mart 2012 Hakan abi vericiler bana 30 cm lik basslarin üstünde 1200 watt yazio slick yazio nasıl taktirmami onerirmisin Yorum bağlantısı
Ahmet Alpaslan 15 Mart 2012 Paylaş 15 Mart 2012 kardeş senin ihtiyacın aküden bagaja enerji kabloları + işçilik 50TL teyp çıkışını anfinin girişine çevirmek için deck çevirici + kablolaması 50 TL bass 250TL + anfi 250TL total = 600TL eder 2 ay sonra sıkar tatmin etmez kardeş daha güçlüsü ile değişmek istersin, birde zamanla aracın mid takımı yeteriz kalır onları da değiştirmek istersin + mid anfisi alırsın vb... süha haklı hasan kardeşim eğer kuvvetli ve sert bir bass istiyosan kıcker'dan vazgeçme derim ancak orjinal sisteme destek yapacaksan sadece bir bass anfisi(bass kontrol düğmesi olursa iyi olur) ve 38 cm bir bass al kıcker,punch(yumuşak bir bass) ve dd olabilir çünkü dedikleri gibi zamanla daha fazlasını bünye istiyor en azından 38 cm bir bass ve anfin hazır olur sonra gelsin mid'ler gelsin stereo anfiler not:bu arada stınger marka bir dönüştürücü al parazit olmadan tesisatın tadını çıkar... Yorum bağlantısı
Hasan Varnalı 15 Mart 2012 Yazar Paylaş 15 Mart 2012 anladım 2 tane yanyana 30 cm lik olmaz diyorsun yani ahmet Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 15 Mart 2012 Paylaş 15 Mart 2012 yanyana 2 tane kırıktan marka sony xplood kullanıyorum. Ve arka camım tamamen örümcek ağı gibi çatlak. Buna ne demeli ? Yorum bağlantısı
Hasan Varnalı 15 Mart 2012 Yazar Paylaş 15 Mart 2012 en sonunda taktırdık :Ddegerini filan bilmiyorum ama tanıdıktaki 2 tane 30 cm lıke vibe marka anfiside üstünde kutulu falan bole büyük bişi onu taktırdık yan tarafa bi kutu gibi bişi koydular bass kontrolmüş öle dediler ama ayar yapamıyorum ya çok vuruyo yada teneke gibi oluyor araçta yalıtım yok ondanmı acaba?birde bi arkadaşımda 30 cm lik tek vardı arka koltukta oturduğum zaman cigerlerim titriyordu bunda olmuyor neden ?onun araç hyundai getz di bizimkisi sedan olduğu içinmi? Yorum bağlantısı
Recommended Posts