İçeriğe Yönlendir

30 Cm Mi? 38 Cm Mi? sub yani

Hasan Varnalı

Recommended Posts

Guest Hakan Tarım

Teyp orjinal mi? Anfinin frekans ayarları güzel yapılmış mı? Distorsiyona giriyor mu?

Bunlar önemli durumlar.

Yorum bağlantısı
Hasan Varnalı

teyp orjinal sony abi frekans ayarları filan bilmiyorum hakan abi ama buranın en iyisi dediler taktırdığımız kişi için o yüzden ona götürdük

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

Peki, elinde bir cihaz ile anfi çıkışlarının volt çıkışını falan kontrol ederek mi ayarladı? Yoksa kulak hassaslığı ile mi :p

Yorum bağlantısı
Hasan Varnalı

elinde birşeyler gezdiriyordu abi ama hiç sormadım nedir filan diye çok uzun sürdü zaten canım sıkıldı çok hiç ummuyordum bu kadar süreceğini

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

Peki o zaman ana üniteni değiştir. Al bir tane temiz ikinci el alpine 9855R, yapalım ayarları. O zaman nasıl oluyor ses dinle. Ciğerden ciğerden :)

Yorum bağlantısı
Hasan Varnalı

anladım hakan abi para ayarlayıp hemen bundan alıyorum en kısa zamanda

Yorum bağlantısı
Hasan Varnalı

ooo baya yüksekmiş abi o zaman biriktirmeye başlıyayım ben :D

abi birde nasıl basslar yetermi bana kuvvetli midir yoksa at çöpe cinsindenmi?

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

Teybi değiştirinceye kadar takılırsın :p Sonra dediğim ürünü bir al, güzelcem parametric eqo ayarlansın, o zaman daha bir sevmeye başlayacaksın :)

Dediğim teybin internetten görsel olarak ayar yapılan yeri var, ayarları internet sayfası üzerinden yapıyorsun, sonra pc ye kaydediyorsun, oradan cd ye oradan da teybin data download kısmından teybe alıyorsun tüm ayarları :)

Yorum bağlantısı
Hasan Varnalı

abi desene ana ünite değil bu bildiğin bilgisayar alıcaz :D

yani bass lar iş görür yeterli diyorsun

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

2 vay sistemi seç, aklına takılan birşey olursa buradan sor.

Yorum bağlantısı
Hasan Varnalı

tamam hakan abi teşekkür ederim

vay sistemi ney abi :s çok acemiyim abi haberin olsun

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

w yazacağıma v yazmışım :p vay yani yol :) Seninki 2 yol; bass ve diğerleri :p

Yorum bağlantısı
Hasan Varnalı
orj teyp dursun diyorsan elektronik crossover lar mevcut onlardan kullanabilirsin bende audison vardı çok memnundum girişte teypdem gelen rca kablosunu takıyordunuz ve bass ve diğerleri olarak ayırıyordu bass da sadece frekansları yakalayıp onları gönderiyordu yani binevi teypde sub çıkışı varmış gibi görev görüyordu

onları araştırabilirsin veya çeviricinin markası neydi ? dandik birşey ise kesinlikle ton ve kalite farkı vardır,

bütçe varsa stingerin çeviricileri şahanedir düşünmeden alabilirsin yada teyp kontrol tetikliler mevcut

araç sedan olduğu için yutuyor örenğin;

jetta aracımda 1000 rms l7 ve kicker 1000.1 kullanıyordum ama getz deki 400 rms ve dandik sunny anfi ile kullanılmış 30cm deki tonu alamıyordum

dinlerken arka koltukları yatır birde öyle dene ses şiddeti farkını göreceksiniz

Koltukları yatırıp gezememki:p şaka biryana bunu deniycem

Simdi anladım hakan abi :)

Yorum bağlantısı
Mert Nar

koy bi tane 38cm cadence fxs 600 sesi dinle ben kullanıyorum

Yorum bağlantısı
Hasan Varnalı

koy bi tane 38cm cadence fxs 600 sesi dinle ben kullanıyorum

aldık artık biraz kullanayım bakalım artık

Yorum bağlantısı
Hasan Varnalı

tamam kardeşim deneyip yazıcam buraya daha şimdilik fazla birşey anlamadım :D

Yorum bağlantısı
Hasan Varnalı

ilk olarak bass lar kaliteli nasıl anladın derseniz bagajı açınca harika ses alıyorum fakat bagajı kapattığım an sanki teneke gibi oluyor güb güb vuruyor boş gibi vuruyor.birde şöyle birşey var alt kademedeki bass ları hissedemiyorum pek yani eskisi ile pek fark yok ama bagajı açınça iş değişiyor nedendir bilmiyorum eğer birşeyi varsa yardım edin yoksa tek çare hakan abinin dediği gibi ana üniteyi değiştirmek midir?

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

Çok dip bassları zaten pek algılayamazsın. Kaputta zangırdama yapar hava titreşiminden dolayı. Ama çoookk zevkli :D

Yorum bağlantısı
Hasan Varnalı

Çok dip bassları zaten pek algılayamazsın. Kaputta zangırdama yapar hava titreşiminden dolayı. Ama çoookk zevkli :D

hakan abi evet çook zevkli :D ama niye güp güp geliyor şarkıların kalitesizliğindenmi yoksa bass lar dandik mi :(

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

Parametrik eqonun tadı orada çıkıyor işte :) Bir de 9855R' da sub ayarı var ki şöyle : 1 e tıklıyorsum güm güm vuruyor 2 ye tıklıyorsun güüüüümmm gümmmmm hesabı uzatıyor. Aynı parça aynı bass'ta :p

Yorum bağlantısı
Hasan Varnalı

abi bizde bu kadar tiz yok ki bass tan duyulmuyor birşey :D ama çözemediğim konu teneke gibi vurması arka koltuga

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

Arkadaki zangırtıyı duyuyorsun dimi?

O sırf 60 hz. ve altı bass .

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...