Celal Aladağ 16 Mart 2012 Paylaş 16 Mart 2012 merhaba. aracımda hareket halindeyken motor suyu soğutma ikaz ışığı yandı. park edip baktığımda minimum seviyede olmadığını normal seviyede olduğu gözleniyor. eksiltmemiş. fakat ikaz ışığı neden yanıyor acaba. bu arada yeni mondeo kullanıcısıyım. ben yanlış biliyor olabilirim. iyi günler dilerim. Yorum bağlantısı
Emre Cetin 16 Mart 2012 Paylaş 16 Mart 2012 Işıgı tarif edermisiniz , hararetde bir sorun varmıydı ? Soğutma kabındaki müşür bozulmuş yada soketi yerinden çıkmış olabilir soketi çıkarıp temizleyip tekrar deneyin . Yorum bağlantısı
Celal Aladağ 16 Mart 2012 Yazar Paylaş 16 Mart 2012 kullanım klavuzuna baktım. motor soğutma sıvısı ışığıymış.ayrıca kaptaki müşür neresinde acaba. Yorum bağlantısı
Mete Yaban 17 Mart 2012 Paylaş 17 Mart 2012 kullanım klavuzuna baktım. motor soğutma sıvısı ışığıymış.ayrıca kaptaki müşür neresinde acaba. bendede normal seviyede ama yokuş çıkarken vede rampa bir yere park ettiğimde sanki eksilmiş gibi görünüyor ama arada sırada hararet göstergesini takip edin derim. Yorum bağlantısı
Ozan Akkaya 17 Mart 2012 Paylaş 17 Mart 2012 Bende de rampa çıkarken ışık yanıyor, sanırım müşür vs. ile ilgili, düz alanda bir müddet sonra sönüyor. Yorum bağlantısı
Mete Yaban 17 Mart 2012 Paylaş 17 Mart 2012 Bende de rampa çıkarken ışık yanıyor, sanırım müşür vs. ile ilgili, düz alanda bir müddet sonra sönüyor. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 17 Mart 2012 Paylaş 17 Mart 2012 (düzenlendi) Kaputu açınca sol fara yakın kısımda bir soket var. Ona bakın. Gevşemiş olabilir. Ya da temizlemek faydalı olabilir. Ekleme: Soket su kabına bağlanıyor. 17 Mart 2012 tarihinde Mahmut Yıldız tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts