Taner Aksoy 16 Mart 2012 Paylaş 16 Mart 2012 Arkadaşlar yapan bilen varsa kurban olayım bir el atın... PC deki ekran görüntüsünü LG LV375S Led TV ye kablosuz olarak aktarmam lazım. TV ve PC aynı ağda bağlı. Bunun için bildiginiz bir yöntem program vs varmı. Yorum bağlantısı
Emre Cetin 16 Mart 2012 Paylaş 16 Mart 2012 Program değilde pc ekran kartının çıkış ayarlarında tv nin gözüküp ordan seçilmesi gerekiyor diye biliyorum monitör seçer gibi yada projeksyon bağlar gibi. (yanlış biliyorsam affola) Yorum bağlantısı
Taner Aksoy 16 Mart 2012 Yazar Paylaş 16 Mart 2012 (düzenlendi) TV'de DLNA özelliği var mı? Evet var dosya paylaşımında da problem yok. Pc deki resim, film vs her şeyi paylaşımla görüyor ve kullanıyorum. Ama ekran görüntüsünü nasıl aktarabilirim çözemedim bir türlü. Philipsin bir programı var. Wi-Fi media connect kurdum ama olmadı. 16 Mart 2012 tarihinde Taner Aksoy tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 16 Mart 2012 Paylaş 16 Mart 2012 Bu iş için wireless adaptörlerden bahsediyorlar nette. Sanıyorum size de o lazım. Aynı ağda olması tek başına bağlantı yapabileceğiniz anlamına gelmiyor diye anladım ben. - Wireless adaptörü televizyonda bir girişe (örneğin hdmi) takın, - Bilgisayarı açın - TV'nizden adaptörün bağlı olduğu HDMI kanalını açın, yayını alacaksınız Şeklinde birşey. Eğer dediğiniz olsaydı, sanıyorum bu adaptörlere gerek kalmazdı. Yazılımsal olarak TV'yi bilgisayara kablosuz bir çıkış aygıtı olarak göstermek mümkün olabilir mi acaba onu araştırmak lazım. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 16 Mart 2012 Paylaş 16 Mart 2012 Evet, sanırım size böyle TV için bir wireless alıcı lazım. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 16 Mart 2012 Paylaş 16 Mart 2012 gereksiz. görüntü kalitesi bozuk olur. Yorum bağlantısı
Emre Cetin 16 Mart 2012 Paylaş 16 Mart 2012 Aga bağlanabildiğine göre zaten wireless adaptörü var bu ağlette bitane daha neden alıp takıyoruz ki ? Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 16 Mart 2012 Paylaş 16 Mart 2012 Aga bağlanabildiğine göre zaten wireless adaptörü var bu ağlette bitane daha neden alıp takıyoruz ki ? Wireless ağa bağlanması için değil benim dediğim, bilgisayarın görüntü çıkış aygıtı olarak tanıması için. Farklı adaptörler yani. Yorum bağlantısı
Taner Aksoy 17 Mart 2012 Yazar Paylaş 17 Mart 2012 Bu cihaz henüz satışta degil galiba ve maliyetide tahminen çok yüksektir. Yorum bağlantısı
Taner Aksoy 18 Mart 2012 Yazar Paylaş 18 Mart 2012 Serviste bir görüşeyim en iyisi bakalım neymiş çözümü. Yorum bağlantısı
Recommended Posts