Ahmet Candan 17 Mart 2012 Paylaş 17 Mart 2012 merhaba arkadaşlar benim başlıktada yazdığı gibi 90ps connectim var buna orjinal teybini değiştirmeden aux girişi taktırmak istiyorum ne kadara gelir size yada araçta varda benim haberimmi yok? Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 17 Mart 2012 Paylaş 17 Mart 2012 Birden fazla konu açmışsınız..Hoşgeldiniz... Yorum bağlantısı
Muhammet Karakaya 17 Mart 2012 Paylaş 17 Mart 2012 Bizim araçlarda orjinalinde yok delüxlerde .2010 öncesi eski kasalarda fakat linkteki gibi bir aparat takılabiliyor http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-audio-system-ford-connect-2000-2007-arasi-usb-sd-aux-aparati-67005283/detay/ Yorum bağlantısı
Naci Özkan 18 Mart 2012 Paylaş 18 Mart 2012 Buna hic gerek yok. Bende 08 glx var. Serviste 15 20 tl lik bi aparat var onu takabiliyosunuz Yorum bağlantısı
Muhammed Koyuncu 19 Mart 2012 Paylaş 19 Mart 2012 Naci bey bu bahsettiğiniz parçayı siz mi taktınız yoksa servis mi taktı? Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 19 Mart 2012 Paylaş 19 Mart 2012 Aracı ilk aldığımızda servis 60 liraya bir aparat takabileceklerini söylediler ama heralde üşendiklerinden FM Transmitter hediye ettiler.. Bende biraz kullandım sonra çöpe.. Yani sorunuzun cevabı cüzdanınızda Yorum bağlantısı
Naci Özkan 20 Mart 2012 Paylaş 20 Mart 2012 Parca bedeli hatirladigim kadariyla 20 tl idi.ben serviste taktirdim. Zaten el freninin altina kadar kabloyu dosemisler siz birtek delik delip soketi takip parcayi oturtuyosunuz. Serviste iscilik ucretide alirlar sizinde yapmaniz icin ona uygun panc lazim. Serviste tanidik varsa oda halledebilir Yorum bağlantısı
Muhammed Koyuncu 21 Mart 2012 Paylaş 21 Mart 2012 Parca bedeli hatirladigim kadariyla 20 tl idi.ben serviste taktirdim. Zaten el freninin altina kadar kabloyu dosemisler siz birtek delik delip soketi takip parcayi oturtuyosunuz. Serviste iscilik ucretide alirlar sizinde yapmaniz icin ona uygun panc lazim. Serviste tanidik varsa oda halledebilir Bugun vites topuzunu söküp baktım ama herhangi bir kablo göremedim. Sizin bahsettğiniz yer tam olarak neresi fotoğraf koyabilir misiniz? Yorum bağlantısı
Naci Özkan 22 Mart 2012 Paylaş 22 Mart 2012 Bugun vites topuzunu söküp baktım ama herhangi bir kablo göremedim. Sizin bahsettğiniz yer tam olarak neresi fotoğraf koyabilir misiniz? Aksam yuklerim. Yer tam olarak el freninin dugmesinin baktigi yerin sag tarafidir Yorum bağlantısı
Muhammed Koyuncu 24 Mart 2012 Paylaş 24 Mart 2012 Na Aksam yuklerim. Yer tam olarak el freninin dugmesinin baktigi yerin sag tarafidir Peki bekliyorum sizden fotoğraf.Benim gibi birçok kullanıcının işine yarayacaktır. Yorum bağlantısı
Ufuk Özkan 26 Mart 2012 Paylaş 26 Mart 2012 Na Peki bekliyorum sizden fotoğraf.Benim gibi birçok kullanıcının işine yarayacaktır. vites topuzunu çıkardıktan sonra hemen 4. vites tarafında bir soket olacak altlardada olabilir.tam hatırlamıyorum bende servis sökerken görmüştüm.en iyisi serviste yaptırmak başka yerde yaptırınca bişe çıkabilir.30 civarı bişe tuttu.bide kablo alacaksınız media markt'den 10 lira felan olması lazım oda. Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 26 Mart 2012 Paylaş 26 Mart 2012 Bahsettiğiniz yerde (4. vites tarafında olan yerde) aux girişi mi var yani.. Oradan kablo çekince kullanabilecek miyiz.? Birde hangi cd çalar için 6000 CD & 6000 CDC hangisi için geçerli ?? Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 26 Mart 2012 Paylaş 26 Mart 2012 (düzenlendi) Bizim araçlarda orjinalinde yok delüxlerde .2010 öncesi eski kasalarda fakat linkteki gibi bir aparat takılabiliyor http://www.sahibinde...67005283/detay/ O aparat 2006 modele kadar olan modellerde kullanılan cd çalara uyuyor. Buna hic gerek yok. Bende 08 glx var. Serviste 15 20 tl lik bi aparat var onu takabiliyosunuz Bahsettiginiz parça sadece GLX modellerindeki AUX özelligi olan cd çaları olanlara uyuyor. Bahsettiğiniz yerde (4. vites tarafında olan yerde) aux girişi mi var yani.. Oradan kablo çekince kullanabilecek miyiz.? Birde hangi cd çalar için 6000 CD & 6000 CDC hangisi için geçerli ?? Sercan bahsi geçen kablo bu, cd çalar üzerinde AUX tusu varsa vitesin yanında kablo oluyor normalde ama belki bazı modellerde kabloyuda koymamış olabilirler... 26 Mart 2012 tarihinde Uğur Kamil tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Muhammed Koyuncu 27 Mart 2012 Paylaş 27 Mart 2012 Vites bölümünü komple söktüm ama bulamadım.Benim aracım stil paketli glx.Stil pakette 6 lı cd çalar modelli 6006 cdc kullanılmış.Galiba bunlara aux kablosu da döşenmemiş.En iyisi servise gitmek Yorum bağlantısı
Muhammed Koyuncu 28 Mart 2012 Paylaş 28 Mart 2012 Teyp sökme aparatı aldım gelince teybi söküp bakacağım. Resim çok iyi oldu kablonun nasıl oldugunu gördüm.Bizim araçların bazılarına kablo döşenmeiş ancak resimdeki siyah aux ucu konmamış.O siyahuç da servisten alınıyormuş. Yorum bağlantısı
Muhammet Karakaya 28 Mart 2012 Paylaş 28 Mart 2012 Teyp sökme aparatı aldım gelince teybi söküp bakacağım. Resim çok iyi oldu kablonun nasıl oldugunu gördüm.Bizim araçların bazılarına kablo döşenmeiş ancak resimdeki siyah aux ucu konmamış.O siyahuç da servisten alınıyormuş. Kardeşim o resimdeki kablo Adaptörü AUX girişi ile donatılmış bir radyo serisi ve FORD 6000CD Sony CD yalnızca kullanılabilir. denmiş o ilgili sitede haberin olsun. Yorum bağlantısı
Muhammed Koyuncu 28 Mart 2012 Paylaş 28 Mart 2012 (düzenlendi) Kardeşim o resimdeki kablo Adaptörü AUX girişi ile donatılmış bir radyo serisi ve FORD 6000CD Sony CD yalnızca kullanılabilir. denmiş o ilgili sitede haberin olsun. Evet biliyorum stil paket glx lerdeki teyp bundan benim teybim yani Buda normal glx lerdeki 6000 cd bunda da aux tuşu var 28 Mart 2012 tarihinde Muhammed Koyuncu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Naci Özkan 29 Mart 2012 Paylaş 29 Mart 2012 Tamam iste benim teypte ustteki 6006 olan. Kablo resimdeki yerde olmasi lazim. Teybi sokmenize hic gerek yok. Bizimkinde vitesin yannda vardi sadece siyah basligi aldik o kadar Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 29 Mart 2012 Paylaş 29 Mart 2012 Bu akşam eve gidiyorum ilk yapacağım iş vites kutusunu söküp koblo girişi varmı bakmk olcak.. Umarım vardır Yorum bağlantısı
Muhammed Koyuncu 29 Mart 2012 Paylaş 29 Mart 2012 Ben niyese bulamıyorum.Vites kutusunun fotoğrafını çekip koyacağım. Yorum bağlantısı
Naci Özkan 30 Mart 2012 Paylaş 30 Mart 2012 Bizdekide glx ama 08 sizinkilere koymamis olabilirler. O zaman teypten kablo cekmeniz lazim Yorum bağlantısı
Muhammed Koyuncu 30 Mart 2012 Paylaş 30 Mart 2012 Bana da öyle geliyor.Teyp sökme aparatını ebaydan aldım.Ne zaman gelir bilemiyorum.Gelince teybi söküp arkasındaki aux yuvasına bakacağım.Eğer soket boşsa servisten kablo alıp yapacağım.Aux soketi doluysa da kablonun nereye gittiğini bulacağım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts