Naci Özkan 31 Mart 2012 Paylaş 31 Mart 2012 Herhangi bi elektronikciyede gitsen oda soker bakardi aparati almana gerek yoktu bence ama almisin artik. Acta bi bak bakalim Yorum bağlantısı
Muhammed Koyuncu 4 Nisan 2012 Paylaş 4 Nisan 2012 Bugün radyoyu söktüm.Yanımda fotoğraf makinem olmadıgı ıcın gorüntü alamadım. Teybin arkasındaki kablo demetinde beyaz soket yoktu.Yani benim arabama aux kablosunu bile koyulmamış.Bazı arkadaşlarımıza ise kablo koyulmuş vitesin oraya bantlanıp bırakmışlar Yorum bağlantısı
Ümit Bağçe 6 Haziran 2013 Paylaş 6 Haziran 2013 benim arabada 2007 90lık ve cd çaları bu,,, ben de aux taktırmak istedim ama ben karabükte oturuyorum karabükteki servisteki adam uzaktan baktı biz bakmıyoruz takılmıyo bide dedi, başka oto teypçiye gittim buna yeni yazılım yüklenmesi lazım oda baya kafa yorucudur gibisinden konuştu , bide siz arkadaşlara sorayım dedim evet bu model baya kötü ötekilere göre ama aux girişi veya usb girişi takılabilirmi bi ümittir yardım ederseniz sevinirim yada yapılırsa nerelerde yapılabilir Yorum bağlantısı
Ümit Bağçe 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 (düzenlendi) Birden fazla konu açmışsınız..Hoşgeldiniz... Hasan bey kusura bakmayın baya bir acemiyim ben forum işlerine anlaşıldığı üzere Teypte aux dugmesi mevcut mu? aux düğmesi mevcut değil teybin modeli budur Naci bey karabükte gitmediğim yer kalmadı karabükteki ford servisine gittim biz takmıyoruz öyle bir yetkimiz yok diye anlamsız bir cevap verdiler , yeni cd çalar hoparlör falan almak istemiyorum eğer o işe girersem o olsun bu olsun şöyle böyle derken baya masraf açılacak tek istediğim aux olayını kullanabilmek bu arada ne vites kutusunun orda nede torpidoda kablo yok 5 Mayıs 2014 tarihinde Ümit Bağçe tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 Hasan bey kusura bakmayın baya bir acemiyim ben forum işlerine anlaşıldığı üzere 2012 den alıntı almışsınız... Yorum bağlantısı
Ümit Bağçe 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 2012 den alıntı almışsınız... ama hala buralardasınız varmı hocam bir yardımın aracı babamla beraber kullandığımız için yeni teyb almak istemiyorum eğer alırsam kralını alacam ama peder beyin orjinallik takıntısı var kaç zamandır aynı tep sorunu çözen arkadaş çıkamadı beyni meyni yazılımı falan yokmu bunun Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 (düzenlendi) ama hala buralardasınız varmı hocam bir yardımın aracı babamla beraber kullandığımız için yeni teyb almak istemiyorum eğer alırsam kralını alacam ama peder beyin orjinallik takıntısı var kaç zamandır aynı tep sorunu çözen arkadaş çıkamadı beyni meyni yazılımı falan yokmu bunun Ben 2007 den beri burdayım siz tekrar hoş geldiniz... 5 Mayıs 2014 tarihinde Hasan Basri Bayraktar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 Araç teybiniz'de aux düğmesi olmadığı için..aparat, vs ile giriş olacağını sanmam....lakin kendi aracımda yaptığım aux girişi olabilir...ama uğraşacak teyp tamircisi bulmalısınız...(yazılım yüklemesi diyenden uzak durulmal)  http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/226455-eski-model-6000-cd-rdsye-aux-giri%C5%9Fi-yap%C4%B1m%C4%B1/ Yorum bağlantısı
Ümit Bağçe 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 Araç teybiniz'de aux düğmesi olmadığı için..aparat, vs ile giriş olacağını sanmam.... lakin kendi aracımda yaptığım aux girişi olabilir...ama uğraşacak teyp tamircisi bulmalısınız...(yazılım yüklemesi diyenden uzak durulmal)  http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/226455-eski-model-6000-cd-rdsye-aux-giri%C5%9Fi-yap%C4%B1m%C4%B1/ eyvallah abi sağolasın valla allah razı olsun başarıya ulaşan bir proje buldum sonunda inş olur bizimkinde Yorum bağlantısı
Recommended Posts