Mehmet Perdeci 19 Mart 2012 Paylaş 19 Mart 2012 Merhabalar herkese,yaklaşık 7-8 ay önce ön tamponun alt kısmında çizikden dolayı kaskodan tampona lokal boya yaptırmıştım, maalesef şu an araba yıkandığında güneşte rengin açıldığını,orjinal boyadan farklı tonda olduğunu fark ettim, tekrar boyatmak mı gerekir garanti olayı var mıdır bu durumlarda ?Teşekkürler Yorum bağlantısı
Ünal Doğar 19 Mart 2012 Paylaş 19 Mart 2012 Autokıng ise garantisi var.Götürün yaparlar.Yapmazlarsa genel merkeze bir telefon açmanız lazım.Tecrübeyle sabit. Yorum bağlantısı
Mehmet Perdeci 19 Mart 2012 Yazar Paylaş 19 Mart 2012 Autokıng ise garantisi var.Götürün yaparlar.Yapmazlarsa genel merkeze bir telefon açmanız lazım.Tecrübeyle sabit. Maalesef orası değil isim vermeyim, bundan sonra Autoking ile anlaşmalı bir firmidan kasko yaptıracam. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 19 Mart 2012 Paylaş 19 Mart 2012 Geçmiş olsun. Kasko firması oy hakkımı anadoludan yana kullanıyorum bakalım tutacak mı ? Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 19 Mart 2012 Paylaş 19 Mart 2012 Dışarıda yaptırdıysanız malesef tekrardan boyatmanız gerekebilir.. Autoking'e yaptırın bundan sonra garantiniz olsun Yorum bağlantısı
Mehmet Perdeci 19 Mart 2012 Yazar Paylaş 19 Mart 2012 Saol Tahir Bey , bence Auto king ile anlaşmalı şirket olsun,inşallah kaskoya hiç ihtiyaç duymazsın. Dışarıda yaptırdıysanız malesef tekrardan boyatmanız gerekebilir.. Autoking'e yaptırın bundan sonra garantiniz olsun Dışarıda değil yetkili firmada yaptırdım, kaskom autoking ile anlaşmalı değil,ufak bir bölüm tamponun altında, araç fırtına gri,boyalı kısım sanki beyazlamış gibi duruyor çok dikkat edince,heralde plastik aksam olduğu için Yorum bağlantısı
Levent Güdü 19 Mart 2012 Paylaş 19 Mart 2012 (düzenlendi) Geçtiğimiz hafta Autoking de Anadolu Sigorta mini onarım paketinden sende 4 adet plastik tampon boyama hakkımı kullanarak ön tamponu komple boyattım aradaki farkları siz gözlemleyin.. İlk etapda gözüme çok falzla olmasa da renk olarak farklılık çarptı. Araç 11 yaşında renk haliyle matlaşmış. Tamponunda belli zamandan sonra matlaşacağını söylediler ve biraz sabır göstermemi istediler. 19 Mart 2012 tarihinde Levent Güdü tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sedat Oral 19 Mart 2012 Paylaş 19 Mart 2012 komple boyatabilyormuyuz mini onarımla? kasko yılı doldurmadan birşeyler yaptıralım Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Mart 2012 Paylaş 19 Mart 2012 Yakından değil de, uzaktan bir fotoğraf çekilseydi daha iyi anlardık... 1 Yorum bağlantısı
Edip Aydın 20 Mart 2012 Paylaş 20 Mart 2012 autoking beni çok sever otosandan sonra onların da vip müşterisiyim. orayı da genel müdürlük düzeyinde karıştırmışlığım vardır. kaskodan yaptırdıysanız illaki belli süre garantisi vardır. otoking de bu 2 seneydi sanırsam. muadil bir şirketinde aynı imkaanları sunması lazım. selamlar Yorum bağlantısı
Akan Belen 20 Mart 2012 Paylaş 20 Mart 2012 Autoking de acaba boya ölçüleri nasıl belirleniyor.Benim kaskoda da varmı ki bu durum.Sanki geçen başka bir konuda mini onarımların , sonradan hasarsızlık indirimlerini bozuyor gibi bir durum konuşulmuştu diye hatırlıyorum ama Yorum bağlantısı
Halil Yavuz42 20 Mart 2012 Paylaş 20 Mart 2012 Autoking de acaba boya ölçüleri nasıl belirleniyor.Benim kaskoda da varmı ki bu durum.Sanki geçen başka bir konuda mini onarımların , sonradan hasarsızlık indirimlerini bozuyor gibi bir durum konuşulmuştu diye hatırlıyorum ama Mehmet Bey (Emmi) F kasko mini onarım tramere işleniyor, hasarsızlık kalkıyor diye açıklama yapmıştı, yanılmıyorsam... Yorum bağlantısı
Levent Güdü 20 Mart 2012 Paylaş 20 Mart 2012 komple boyatabilyormuyuz mini onarımla? kasko yılı doldurmadan birşeyler yaptıralım Bir sene içerisinde 4 parça göçüksüz boyama hakkım vardı 1.grup olarak geçiyor. Bunla birlikte 2. grup olarakda 8 adet mini onarım hakkım vardı. Bunlarda da bolu göçüğü düzeltme ve sigara yanığı gibi döşeme tamirleri vardı. Benim 4 adet göçüksüz boyama hakkımı kullanarak tamponu tamamen boyadılar.. Kasko hasarsızlığımı da bozmayacağını söylediler. Buda biraz daha uzaktan resim.. burada ton farklılığını görebiliyorsanız normal gözle görünen farklılıkda okadar... Aşırı tozlu ortamda duruyor toz da yanıltmasın.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Mart 2012 Paylaş 20 Mart 2012 Autoking de acaba boya ölçüleri nasıl belirleniyor.Benim kaskoda da varmı ki bu durum.Sanki geçen başka bir konuda mini onarımların , sonradan hasarsızlık indirimlerini bozuyor gibi bir durum konuşulmuştu diye hatırlıyorum ama Akan bu durum sadece F-Kasko'da var.. Seninki F-Kasko değil.. Dolayısı ile senin autoking'in var ve mini onarımı autoking'de yaptırabilirsin ve herhangi bir sorun yaşamazsın.. İhtiyacın var ise kullan.. Mehmet Bey (Emmi) F kasko mini onarım tramere işleniyor, hasarsızlık kalkıyor diye açıklama yapmıştı, yanılmıyorsam... F-Kasko'daki mini onarım autoking değil.. Servislerde akıllı mini onarım var ve servisler beyan ile dosya açarak paralarını alıyorlar... İşlem sonucunda alınan hasar tramere işleniyor, Poliçe yenilemeniz, Allianz dışında bir firmadan olursa o zaman hasarsızlık bozuluyor.. Allianz ile devam ederseniz sorun yaşanmıyor.. Yorum bağlantısı
Mehmet Perdeci 20 Mart 2012 Yazar Paylaş 20 Mart 2012 Benim tampon yukarıdaki resimlere göre normal sadece biraz ton farkı var güneş olmadığından fazla çıkmamış Yorum bağlantısı
Mehmet Perdeci 20 Mart 2012 Yazar Paylaş 20 Mart 2012 mini onarım tramerde çıkmıyor,mesaj attım kullandıktan sonra bir şey yokdu Yorum bağlantısı
Akan Belen 20 Mart 2012 Paylaş 20 Mart 2012 Akan bu durum sadece F-Kasko'da var.. Seninki F-Kasko değil.. Dolayısı ile senin autoking'in var ve mini onarımı autoking'de yaptırabilirsin ve herhangi bir sorun yaşamazsın.. İhtiyacın var ise kullan.. F-Kasko'daki mini onarım autoking değil.. Servislerde akıllı mini onarım var ve servisler beyan ile dosya açarak paralarını alıyorlar... İşlem sonucunda alınan hasar tramere işleniyor, Poliçe yenilemeniz, Allianz dışında bir firmadan olursa o zaman hasarsızlık bozuluyor.. Allianz ile devam ederseniz sorun yaşanmıyor.. Tamam saolasın abi.Aslında birkaç yerde ufak boya sorunlarım var ıolmadı bir göstereyim bakalım ne diyecekler havalar da düzelsin biraz da Yorum bağlantısı
Hüseyin Öztürk 20 Mart 2012 Paylaş 20 Mart 2012 Herkese Selamlar. Benim Kaportada ezik ve cizikler var. Merak ettigim sadece boya ve dogrultmayla hallolurmu yoksa on camurluk degismesimi gerekiyor? Bide yaklasik masraf ne cikabilir tahmini? Tesekkürler. Yorum bağlantısı
Serdar Akgül 20 Mart 2012 Paylaş 20 Mart 2012 (düzenlendi) Konuyla alakası yok ama yeni konu açmayım istedim. Laciverf focusun far altındaki krom kaplamadan benim ambiant fokusa taabilir miyiz? Yada bu parça bulunur mu? 20 Mart 2012 tarihinde Serdar Akgül tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Perdeci 20 Mart 2012 Yazar Paylaş 20 Mart 2012 sanırım boya ile halledilebilir, çok fazla içeri doğru göçük yok,parça başı elli liraya lokal boya yapanda var,200 lira isteyen de var İzmir de Yorum bağlantısı
Fatih Ada 20 Mart 2012 Paylaş 20 Mart 2012 (düzenlendi) komple boyatabilyormuyuz mini onarımla? kasko yılı doldurmadan birşeyler yaptıralım Kullanmadan önce:Tabi tabi kaskoya para ödüyoruz o kadar kesinlikle kullanalım.. Kullandıktan sonra:Bu sigorta şirketleri var ya alayının.. 3000 tl fiyat mı olur ya.. Yeterince açık oldu mu? 20 Mart 2012 tarihinde Fatih Ada tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Perdeci 20 Mart 2012 Yazar Paylaş 20 Mart 2012 Konuyla alakası yok ama yeni konu açmayım istedim. Laciverf focusun far altındaki krom kaplamadan benim ambiant fokusa taabilir miyiz? Yada bu parça bulunur mu? hocam, ben cam çıtası ve kapı kromlarını A101 var İzmirde, ordan almıştım,ford için çok malzemeleri var, ellerinde olabilir Kullanmadan önce:Tabi tabi kaskoya para ödüyoruz o kadar kesinlikle kullanalım.. Kullandıktan sonra:Bu sigorta şirketleri var ya alayının.. 3000 tl fiyat mı olur ya.. Yeterince açık oldu mu? felaket şişiriyolar 1001 diyecektim hatlar karıştı Yorum bağlantısı
Fatih Ada 20 Mart 2012 Paylaş 20 Mart 2012 A101 market değil mi ford ürünleri var mı cidden ? Yorum bağlantısı
Mehmet Perdeci 20 Mart 2012 Yazar Paylaş 20 Mart 2012 A101 market değil mi ford ürünleri var mı cidden ? Yorum bağlantısı
Fatih Ada 20 Mart 2012 Paylaş 20 Mart 2012 Bende diyorum Allah Allah nasıl ya markette ne krom parçası Yorum bağlantısı
Recommended Posts