Şahin Topaloğlu 19 Mart 2012 Yazar Paylaş 19 Mart 2012 karadeniz uşağıyım...Daha dur arka camlarda dışarı kürek sarkıtacağım.... Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 19 Mart 2012 Paylaş 19 Mart 2012 Şahin abi hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullan inşallah : 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 19 Mart 2012 Paylaş 19 Mart 2012 Abi hayırlı uğurlu olsun.Sonunda muradına erdin.Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.Maşallahı var arabanın.Alır almaz başlamışsın hemen oynamaya.Bundan sonra rahatsın abi.İstediğin gibi modla.Sökmedik bi yeri kalmasın arabanın.. :D Bardağında Maşallahı var.Damacana mübarek.Anca keser seni Şahin abi.. :D 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 19 Mart 2012 Paylaş 19 Mart 2012 Emmide farmı var... niye benim haberim yok kine.... Emin emminin depodan bir tane jant çıktı devamı nerde saklamış bir bulsam varya.... Bugün öyle birşey okudum sanki, yanılıyor olabilirim. Janttan haberim var da zor o takıma tamamlama işi.. Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 19 Mart 2012 Paylaş 19 Mart 2012 Abi hayırlı uğurlu olsun. Allah hata kaza vermesin.. :nazar: Buna yay mı taksak napsak ? 1 Yorum bağlantısı
Halis Parlak 19 Mart 2012 Paylaş 19 Mart 2012 Şahin Abi,hayırlı uğurlu olsun.Kazasız belasız iyi günlerde kullan. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 19 Mart 2012 Paylaş 19 Mart 2012 Hayırlı olsun abi. Plakada efsane, adanalıyakh allah'ın adamıyakh, bici bici yerikh, şalgam içerikh 1 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 19 Mart 2012 Yazar Paylaş 19 Mart 2012 Şahin abi hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullan inşallah : sağol süha kardeşim....çok sağol... Abi hayırlı uğurlu olsun. Allah hata kaza vermesin.. :nazar: Buna yay mı taksak napsak ? Yay olmuyor ne yazıkki bundan önceki sw numda denemiştik arka çamurluk ağızları kurtarmıyor... Şahin Abi,hayırlı uğurlu olsun.Kazasız belasız iyi günlerde kullan. Sağol halis kardeşim... Hayırlı olsun abi. Plakada efsane, adanalıyakh allah'ın adamıyakh, bici bici yerikh, şalgam içerikh Onu bunu bilmem sani ama adanaya yolun düşerse mutlaka Abbasın yeri yani namı diğer fransız restoranına mutlaka uğra.... Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 19 Mart 2012 Paylaş 19 Mart 2012 bagajdaki focus yazısıda siliniyor yavaştan üstüne birşeyler yapılabilirmi acaba abi 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 19 Mart 2012 Paylaş 19 Mart 2012 (düzenlendi) Abi, plakalara gerçekten kırmızı ampul koymayacaksın değil mi? Burdaki emolardan olma? 19 Mart 2012 tarihinde Sani Gerşon tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 19 Mart 2012 Yazar Paylaş 19 Mart 2012 bagajdaki focus yazısıda siliniyor yavaştan üstüne birşeyler yapılabilirmi acaba abi Hangi renk yapacağıma karar veremedim doğrusu... Ahmet sağol valla sonunda fotoğraf yükleyebiliyorum.....Yarın gel mıncıklarsın arabayı.... Yorum bağlantısı
Önder Özcan 19 Mart 2012 Paylaş 19 Mart 2012 allah kaza bela vermesin.bir de içinin fotolarını görseydik Yorum bağlantısı
Servet Aydın 19 Mart 2012 Paylaş 19 Mart 2012 Şahin Allah kaza bela göstermesin, kazadan beladan uzak olsun.. Şemsiye nerde ? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Mart 2012 Paylaş 19 Mart 2012 Şahin Allah kaza bela göstermesin, kazadan beladan uzak olsun.. Şemsiye nerde ? de ki bende napcen Yorum bağlantısı
Servet Aydın 19 Mart 2012 Paylaş 19 Mart 2012 de ki bende napcen Kavga çıkarırım, şirretleşirim...Bir koşu Adana'ya götürür, bir kaç güne kadar gelirim... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Mart 2012 Paylaş 19 Mart 2012 kimde olduğu önemli değil, nerede açılacak bu önemli 2 Yorum bağlantısı
Ufuk Kılınçarslan 19 Mart 2012 Paylaş 19 Mart 2012 (düzenlendi) Hayırlı olsun... Allah kaza bela vermesin. Darısı başıma... 19 Mart 2012 tarihinde Ufuk Kılınçarslan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 19 Mart 2012 Paylaş 19 Mart 2012 Adana'da Hilton'da açmayı planlamaktayım, gelcemi ? 1 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 20 Mart 2012 Yazar Paylaş 20 Mart 2012 Şahin Allah kaza bela göstermesin, kazadan beladan uzak olsun.. Şemsiye nerde ? Bende abi..Delil poşeti içerisinde ...Akşam fotoğrafını yüklerim şemsiyenin.... kimde olduğu önemli değil, nerede açılacak bu önemli Bir yerde açılır ama nerde bilemiyom inanın... O , Şahin abim hayırlı olsun güle güle kullan... Teyp 'ide taktıkmı değme keyfine haber verecem sana.. Haber bekliyorum.....erkanım... Ne sw tutkusuymuş ara ara zor bulundu. Abi Allah kaza bela vermesin güle güle kullan. :nazar: Sağol eren kardeşim.Bulduk sonunda... Tek mi çift mi? Şahin Abi, hayırlı olsun. Egzoz boru olmaktan çıkıp egzoza benzemiş sonunda. Acaba diyorum dış çeper bir milim daha kalınlaşsa mıydı ki? Yok yok vazgeçtim, resmi büyütünce daha net gördüm, kıvamında... Bugün lambalarımı ve sirenimi takacağım..... İbrahimmm sağol kardeşim.Sonunda bulduk civcivi.... Adana'da Hilton'da açmayı planlamaktayım, gelcemi ? Servet abi benim gittiğim dedamanın önünde açın rüzgara karşı.... Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 20 Mart 2012 Paylaş 20 Mart 2012 Kazasız belasız,güzel oluyor Adana arabaları. 1 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 20 Mart 2012 Yazar Paylaş 20 Mart 2012 Teşekkürler fatih kardeşim... Şahin abi hayırlı olsun kazasız belasız bin. Sağol ahmet kardeşim.. Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 20 Mart 2012 Paylaş 20 Mart 2012 Hangi renk yapacağıma karar veremedim doğrusu... Ahmet sağol valla sonunda fotoğraf yükleyebiliyorum.....Yarın gel mıncıklarsın arabayı.... benim aklımda aslında kırmızı güzel duracağına inaniyorum. ama camlar siyah filmli olunca siyah yapsak nasıl olur diye düşünüyorum.diğer arkadaşlarımızında yorumlarını alalım abi biz en iyisi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts