Şahin Topaloğlu 10 Nisan 2012 Yazar Paylaş 10 Nisan 2012 evet kırmızı yapacam bu yazıyı karar verilmiştir.... Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 10 Nisan 2012 Yazar Paylaş 10 Nisan 2012 89999 km 90.000 km oldu ve ardından muayene istasyonuna 184 tl sıkışmış onu bulmaya gittim....lpg yi de işlettim.... fotoğrafı yükleyemedim sorry deyip duruyor..... :D 3 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 11 Nisan 2012 Yazar Paylaş 11 Nisan 2012 Şahin'im, sende kazasız, belasız ve masrafsız keyfe keder Nice 90 binler yaparsın inşallah... Sağol canım abim.... 1 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 12 Nisan 2012 Yazar Paylaş 12 Nisan 2012 (düzenlendi) işte muayene sırası beklerken. 1.5 saat bekledim falla.... Ehem şeyyy bu da benim her arabamda gezdirdiğim tşörtüm....Fosforludur gece güzel parlar. Bu gün de Ahmet Kıyak'a inat a dan z ye güzel bir temizlik yaptım..... Motoruda ellerile temizledim ...... Çay bardağı bana aittir......Hiç boş kalmaz... 12 Nisan 2012 tarihinde Ahmet Kıyak tarafından düzenlendi inatlaşmak yassah :P 7 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 12 Nisan 2012 Yazar Paylaş 12 Nisan 2012 Cillop gibi olmuş. sağol kardeşim.... Yorum bağlantısı
Akan Belen 12 Nisan 2012 Paylaş 12 Nisan 2012 Güzel olmuş.Eline sağlık.Siyah plastiklerin hepside piano black olsa yakışırmı acaba Boyacı olasım varmış benimde yahu. 1 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 12 Nisan 2012 Yazar Paylaş 12 Nisan 2012 Bardak ta kristal midir nedir? abi hanım sağolsun ben kırıyorum o alıyor.......Gristaldır Gelirken sana bir takım getireyimmi.... Güzel olmuş.Eline sağlık.Siyah plastiklerin hepside piano black olsa yakışırmı acaba Boyacı olasım varmış benimde yahu. akan eline geçirdiğini boyayacan valla.... Yorum bağlantısı
Akan Belen 12 Nisan 2012 Paylaş 12 Nisan 2012 Sorma bu ara acayip gaza geldim.Abi evi bile komple boyadım geçen hafta sonu Allaha şükür elim yaktın bu işe. 1 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 12 Nisan 2012 Yazar Paylaş 12 Nisan 2012 (düzenlendi) Sorma bu ara acayip gaza geldim.Abi evi bile komple boyadım geçen hafta sonu Allaha şükür elim yaktın bu işe. Maharetli kardeşim benim.... ohhh, ellerine sağlık. maşallah pırıl pırıl olmuş. bu arada montta çok yakışmış kardeşime... Sağol abi bu gün Ahmet Kıyak'ı deli ettim falla emniyetin içinde gezindim montla..... 14 Nisan 2012 tarihinde Ahmet Kıyak tarafından düzenlendi Moderatörlere taş atmayınız 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 12 Nisan 2012 Paylaş 12 Nisan 2012 (düzenlendi) işte muayene sırası beklerken. 1.5 saat bekledim falla.... Ehem şeyyy bu da benim her arabamda gezdirdiğim tşörtüm....Fosforludur gece güzel parlar. Bu gün de ahmet kıyak a inat a dan z ye güzel bir temizlik yaptım..... Motoruda ellerile temizledim ...... Çay bardağı bana aittir......Hiç boş kalmaz... Maşallahın var Şahin abi fırtına gibisin hiç boş durduğun yok.Bu enerjidir kardeşim anlamadım gitti. :D Tişörtü çok beğendim.Tam KARTAL tişörtü.Bende istiyorum bir tane.. Motor temizliği de güzel olmuş.Emeğine sağlık abi. :bravo: Muayeneye randevu almadan mı gittin.Çok beklemişsin.Ben hemen gittim muayenemi yaptırdım. :) 12 Nisan 2012 tarihinde Zafer Ayvacı tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 12 Nisan 2012 Yazar Paylaş 12 Nisan 2012 çok iyi etmişsin, ama dikkat et, biliyorsun ki halen şüphesi var senden yana. malum; şu şişlenen lastikleri unutmadı henüz Yok abi mondiyi artık şubeye getirmiyor evinin ordaki garagola saklamış. 2 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 12 Nisan 2012 Paylaş 12 Nisan 2012 Maşşallah amirim emeklerine sağlık beaa. O kartal tişortü değil..!! @Mustafa Özcan 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 12 Nisan 2012 Paylaş 12 Nisan 2012 Maşşallah amirim emeklerine sağlık beaa. O kartal tişortü değil..!! @Mustafa Özcan Üstüne baksana Hüseyin hocam koskocaman KARTAL var üzerinde.Daha ne olsun..... :D 1 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 12 Nisan 2012 Yazar Paylaş 12 Nisan 2012 Maşallahın var Şahin abi fırtına gibisin hiç boş durduğun yok.Bu enerjidir kardeşim anlamadım gitti. :D Tişörtü çok beğendim.Tam KARTAL tişörtü.Bende istiyorum bir tane.. Motor temizliği de güzel olmuş.Emeğine sağlık abi. :bravo: Muayeneye randevu almadan mı gittin.Çok beklemişsin.Ben hemen gittim muayenemi yaptırdım. Canın sağolsun sanada alırım bir tane ...Hiç sorma randevu aklıma gelmedi hiç.... Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 12 Nisan 2012 Paylaş 12 Nisan 2012 Üstüne baksana Hüseyin hocam koskocaman KARTAL var üzerinde.Daha ne olsun..... :D Şahin değilmi o.. Sedan karoser'e sahip olan. 2 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 12 Nisan 2012 Yazar Paylaş 12 Nisan 2012 Mustafa hiç heveslenme kartal dedirtemezsin bana..Şahin o Şahin.... 1 Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 12 Nisan 2012 Paylaş 12 Nisan 2012 Maşallah şahane olmuş abi ama koltuktaki sonradan takılan şeyi beğenmedim Parlamış SW Focus 1 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 12 Nisan 2012 Yazar Paylaş 12 Nisan 2012 Maşallah şahane olmuş abi ama koltuktaki sonradan takılan şeyi beğenmedim Parlamış SW Focus Mecburen yaslanma kısmına takmak zorundayım...Koltuk kılıfından nefret ederim...Belimdeki ağırlık yaslanmanın döşemesine zarar vermesin diye o tşörtü kullanıyorum... 1 Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 12 Nisan 2012 Paylaş 12 Nisan 2012 Mecburen yaslanma kısmına takmak zorundayım...Koltuk kılıfından nefret ederim...Belimdeki ağırlık yaslanmanın döşemesine zarar vermesin diye o tşörtü kullanıyorum... Anladımmm.. Hani belinizdeki ağırlıktan dolayı yırtılacaksa tişört yırtılsın.. o zaman güzel seçim.. 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 12 Nisan 2012 Paylaş 12 Nisan 2012 Mustafa hiç heveslenme kartal dedirtemezsin bana..Şahin o Şahin.... Şahin KARTAL farketmez... ÇARŞI Affetmez..... :bravo: 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 12 Nisan 2012 Paylaş 12 Nisan 2012 Ohh mis olmuş, güle güle kirlensin.. Montta fenaymış 1 Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 12 Nisan 2012 Paylaş 12 Nisan 2012 hava filtresi çıkışındaki soketli kablo nedir amacı nedir acaba şahin abi ? 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 Nisan 2012 Paylaş 12 Nisan 2012 işte muayene sırası beklerken. 1.5 saat bekledim falla.... Ehem şeyyy bu da benim her arabamda gezdirdiğim tşörtüm....Fosforludur gece güzel parlar. Bu gün de Ahmet Kıyak'a inat a dan z ye güzel bir temizlik yaptım..... Motoruda ellerile temizledim ...... Çay bardağı bana aittir......Hiç boş kalmaz... Abi güle güle kullan Direksiyon hidroliğin ve soğutma suyun azalmış, bi kontrol et istersen. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts