İçeriğe Yönlendir

Yaşasın Ford Aşkı Yeniden Ford Sw Otomatik...

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Mehmet Kaya

Şahin abi çok güzel temizlik olmuş. Seninle aynı ilde çalışmak isterdimde ama bu Diyarbakır olmamalı :) Bana gaz verecek adam lazım bu temizlik için. Sağolsun yıkamacı arkadaşlar ve sanayideki ustlarım :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Sani veterinerden şırınga bulayın hem fren yağını hem hidrolik yağını değiştirecem zaten... :rolleyes:

Şahin abi çok güzel temizlik olmuş. Seninle aynı ilde çalışmak isterdimde ama bu Diyarbakır olmamalı :) Bana gaz verecek adam lazım bu temizlik için. Sağolsun yıkamacı arkadaşlar ve sanayideki ustlarım :D

Burda milleti gaza getiriyorum.Ben başlayınca herkes başlıyor temizliğe.... :flowers:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Kasım Atlı

Şahin abi ellerine sağlık valla araba cillop gibi olmuş... :bravo: :bravo: :bravo:

Ama dikkatimi çeken şey her fotoda muhakkak çay bardağı var, ama dolu... :unsure2:

Abi çayı içmeyip sadece süs olsun diyemi bırakıyorsun.. :biggrin: :biggrin: :biggrin:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansel Yavuz

Yay olmuyor ne yazıkki bundan önceki sw numda denemiştik arka çamurluk ağızları kurtarmıyor... :(

Hayırlı olsun 10 sene kullandım,sw çok sevdiğim bir model anılarım depreşti,

Ben kısa helezon kullanıyordum ap marka herhangi bir sorun olmadı,depoda hala yaylarım duruyor belki bir gün lazım olur diye saklıyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

bizim orda cıncık gibi olmuş derler, ellerine sağlık Şahin.

keyifle kirlet :)

Maşallah :nazar:

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Şahin abi ellerine sağlık valla araba cillop gibi olmuş... :bravo: :bravo: :bravo:

Ama dikkatimi çeken şey her fotoda muhakkak çay bardağı var, ama dolu... :unsure2:

Abi çayı içmeyip sadece süs olsun diyemi bırakıyorsun.. :biggrin: :biggrin: :biggrin:

Dolduruyorum bardağı kendimi işe kaptırıyorum unutuyorum içmeyi :D

bizim orda cıncık gibi olmuş derler, ellerine sağlık Şahin.

keyifle kirlet :)

Maşallah :nazar:

sağol canım abim.... :yes:

Eskiden züccaciyeye cıncıkçı derlerdi bizde de Abi. Porselen, seramik yaygınlaşınca mertlik bozuldu. :)

Falla doğru söylüyorsun.Nerde o ince belli bardaklarımız.... :(

Bardakta motor gibi güzelmiş.Çok severim bu tip bardaklarda çay içmeyi. :biggrin:

Ben sana getirirm canım kardeşim.... :flowers: :flowers:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Fordclubtr yeleği ile parmak izi alıyordu. :biggrin:

gısgandınmı... :p :p

Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Şahin abi arabayla gelseydin motoru denerdik iyice açardık :D

otomatik lem gitmiyooo... :i-ih:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
(düzenlendi)

• Kulüp Üyesi

• Araç: 2005 F-1 SW AT
  • Doğum Yılı: 1973
  • Meslek: Cesetçi...
  • Yarıldım :biggrin:

tarihinde Servet Aydın tarafından düzenlendi
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

falla dün üç tane gömdüm merkezde. Hatta bir tanesi eks geldi.. gittiii.... kalp masajı yaptılar tekrar geldi....bir daha gitti...Kan takviyesi yaptılar tekrar geldiiii ve hazin son hep ten gitti... ;)

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Şahin Topaloğlu

Kaşınmaya devam ediyorum...... :D

Değerli sponsorumuzdan alış verişe başladık sonunda....

kdE5j.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

İşin garip tarafı tirger kayışı ve bilyasını 82 tlye aldım. burada Aynı marka ya burada 170 tl dediler.Diyene dedimki aynısını 82 tl ye aldım. satıcı bey :fiuw: Aynısından bana 500 tane sipariş ver dedi...Cumartesi akşamı götürdüm alperin gönderdikleri ile onun sattığını karşılaştırdım.Onun sattığında made ın korea yazıyordu Alper kardeşimden aldığımda ise made ın ıtaly yazıyordu adam mos mor oldu.. Vereyemmi 500 tane sipariş dedim mordan kırmızı renge döndü... :D :D .

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Şahin hayırlı olsun, damarlarına taze kan gelsin artık. :D

Esnaf ne diyeceksin. sıkışınca serbest piyasa der çıkar. :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan

İşin garip tarafı tirger kayışı ve bilyasını 82 tlye aldım. burada Aynı marka ya burada 170 tl dediler.Diyene dedimki aynısını 82 tl ye aldım. satıcı bey :fiuw: Aynısından bana 500 tane sipariş ver dedi...Cumartesi akşamı götürdüm alperin gönderdikleri ile onun sattığını karşılaştırdım.Onun sattığında made ın korea yazıyordu Alper kardeşimden aldığımda ise made ın ıtaly yazıyordu adam mos mor oldu.. Vereyemmi 500 tane sipariş dedim mordan kırmızı renge döndü... :D :D .

Şahin abi adamın rüyalarına girersin artık.Adamı iyi bozmuşsun.Hayırlı olsun abi parçalar.Takmasına sen yaparsın artık... :D :D :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Şahin hayırlı olsun, damarlarına taze kan gelsin artık. :D

Esnaf ne diyeceksin. sıkışınca serbest piyasa der çıkar. :)

Abi serbest piyasanın bu kadarı olur yani.... ;)

Şahin abi adamın rüyalarına girersin artık.Adamı iyi bozmuşsun.Hayırlı olsun abi parçalar.Takmasına sen yaparsın artık... :D :D :D

Kızarıklığı epey geçmez eminim.... :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan

Abi serbest piyasanın bu kadarı olur yani.... ;)

Kızarıklığı epey geçmez eminim.... :D

Ondan şüphem yok Şahin abi.... :D :D :D

Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan
(düzenlendi)

Hangi parçacı ise takdir ettim.

En azından yüzü kızarmış...

Birde parçacının Şahin abi hakkkında düşündüklerini göz ardı etmemek gerekir...Adamın kabusu olmuştur... :D :D :D

tarihinde Mustafa_Özcan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 8 ay sonra...
Ertan Çabuk

8 aydır bu arabaya hiç bir şey yapılmadı mı :nea:

Sahibi anca kendini tazeliyor araca bir şey yapmamış. Kendi contası yanık adamın :p

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...