Mustafa Özcan 23 Mart 2012 Paylaş 23 Mart 2012 Abi bence beyaz kalsın.Kırmızı çok hoş olmaz diye düşüyorum.Ama yineden zevk senin tabiki.Maşallah hiç boş durmuyorsun Şahin abi.Mıncık mıncık etmişsin arabayı.Plakalıkları pek sevmiyorum ben.Ön panjurla ve arka egsozla tamamlamayı düşünmüşsün.Resimlerde görmek lazım.Karbon folyo da var orda onu ne yapıyorsun abi... Bi yanına geleyimde canlı canlı göreyim şu canavarı... :D 1 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 24 Mart 2012 Yazar Paylaş 24 Mart 2012 tam olarak nasıl bir şey o ? Focus 1 Chıa ların ön panjurunu arıyorum, panjur nikelajıda olur mustafa,,,, Abi bence beyaz kalsın.Kırmızı çok hoş olmaz diye düşüyorum.Ama yineden zevk senin tabiki.Maşallah hiç boş durmuyorsun Şahin abi.Mıncık mıncık etmişsin arabayı.Plakalıkları pek sevmiyorum ben.Ön panjurla ve arka egsozla tamamlamayı düşünmüşsün.Resimlerde görmek lazım.Karbon folyo da var orda onu ne yapıyorsun abi... Bi yanına geleyimde canlı canlı göreyim şu canavarı... :D Karbon folyoyu plakalar için almıştm ön plakaya uyguladım ancak güzel durmadı. Biraz napaçi işi oldu... Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 24 Mart 2012 Paylaş 24 Mart 2012 ghialarda panjur nikelajı diye bir şey yok ki? tampon nikelajı var makyajsızlarda sadece. bi örnek resim yok mu abi 1 Yorum bağlantısı
Bedri Baki 24 Mart 2012 Paylaş 24 Mart 2012 (düzenlendi) Hayırlı olsun Şahin abi Allah güle güle kullanmayı nasip etsin Senden focus motorunu değiştirmeni de bekliyorum şahsen Arayı çok açtık bir ara Batman buluşması yapalım ya. 24 Mart 2012 tarihinde Bedri Baki tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 24 Mart 2012 Yazar Paylaş 24 Mart 2012 ghialarda panjur nikelajı diye bir şey yok ki? tampon nikelajı var makyajsızlarda sadece. bi örnek resim yok mu abi Bu lınk te bulabildim ancak bu fiestanınki...Bana focus un nikelajlı olanı lazım Mustafa... http://www.yedekparcaford.com/?urun-8082-FIESTA-GHiA-ON-PANJUR-NiKELAJ-2002-2005-ORJiNAL.html Hayırlı olsun Şahin abi Allah güle güle kullanmayı nasip etsin Senden focus motorunu değiştirmeni de bekliyorum şahsen Arayı çok açtık bir ara Batman buluşması yapalım ya. İnşallah bedri hocam ahmetle baskına gelebiliriz her an haberin ola.... Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 24 Mart 2012 Paylaş 24 Mart 2012 o tip orjinalinde panjur yok. gri renk arabada sadece o parçanın gövde rengi olanları var. http://files.conceptcarz.com/img/Ford/02_Ford_Focus_ST170_manu_05.jpg 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 24 Mart 2012 Paylaş 24 Mart 2012 Abiciğim güle güle bin. Rabbim kaza bela vermesin. Elinde gelinliklik kız gibi olacaktır bu beyaz güvercin. :nazar: :nazar: :nazar: 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Yığman 24 Mart 2012 Paylaş 24 Mart 2012 (düzenlendi) Abi orjinalinde yukarıda da dendiği gibi Ghia da nikelajlı diye bir şey yok. Ama istersen şöyle bir şey var bak yardımcı olursa Hem sport trend tip baklava desen hemi de komple krom http://www.fordburad...t=9&urun=789249 24 Mart 2012 tarihinde Gökhan Yığman tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Bedri Baki 24 Mart 2012 Paylaş 24 Mart 2012 İnşallah bedri hocam ahmetle baskına gelebiliriz her an haberin ola.... Her zaman bekleriz abi başımızın üstünde yeriniz var Ne zaman derseniz bize uyar. 1 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 24 Mart 2012 Yazar Paylaş 24 Mart 2012 Abi orjinalinde yukarıda da dendiği gibi Ghia da nikelajlı diye bir şey yok. Ama istersen şöyle bir şey var bak yardımcı olursa Hem sport trend tip baklava desen hemi de komple krom http://www.fordburad...t=9&urun=789249 Bunu beğendim işte.... Abiciğim güle güle bin. Rabbim kaza bela vermesin. Elinde gelinliklik kız gibi olacaktır bu beyaz güvercin. :nazar: :nazar: :nazar: Sağol mehmet kardeşim..... Birlikte değerlendirdik konuyu ve öyle bir ızgaranın olmadığı kanaatine vardık. Ahmet Bedri hocama ne zaman baskına gidiyoruz..... o tip orjinalinde panjur yok. gri renk arabada sadece o parçanın gövde rengi olanları var. http://files.concept...170_manu_05.jpg Ne yazıkki mustafa gerçekten grilerde gövde rengiymiş.Ahmetle o karara vardık.Yalnız Gökhan ın vermiş olduğu linktekini alıp orta kısmını siyaha boyasak tutturabilirmiyiz ki diye merak ediyorum.... Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 24 Mart 2012 Yazar Paylaş 24 Mart 2012 gövde renginemi boyatalım diyorsun.... Yorum bağlantısı
Gökhan Yığman 24 Mart 2012 Paylaş 24 Mart 2012 Dediğim gibi abi linkteki neticede siyah plastik model değil hem de sport trend tip,bunun farklılık katacağı düşüncesindeyim diğer fikirler de güzel olur Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 24 Mart 2012 Paylaş 24 Mart 2012 gri renk folyo ile kaplanır. komple boyanırsa sırıtıyor bence. aslında o araç rengi olan ayrı parça panjurda. belli senelerde ghialarda var her ghiada da yok o panjur. Burak Balıkçı Ka sında bazı yerleri kromsu bir folyo ile kapladı. eğer o folyodan bulup çerçeve kaplanırsa senin tam istediğin şekilde olur. 1 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 25 Mart 2012 Yazar Paylaş 25 Mart 2012 Folye ile kaplasam zamanla matlaşmasından korkuyorum... Yorum bağlantısı
Özgür Turhan 25 Mart 2012 Paylaş 25 Mart 2012 hayırlı olsun güle güle kullanın çok güzel bir araç. kazasız belasız... 1 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 26 Mart 2012 Yazar Paylaş 26 Mart 2012 hayırlı olsun güle güle kullanın çok güzel bir araç. kazasız belasız... Teşekkürler hemşerim ordudan baya foruma katılım oldu.... 1 Yorum bağlantısı
Kasım Atlı 26 Mart 2012 Paylaş 26 Mart 2012 Şahin abi emeklerine ellerine sağlık, araç bayaa değişmiş. Allah nazardan saklasın. :nazar: :nazar: 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 26 Mart 2012 Paylaş 26 Mart 2012 görünüşe göre bu araba evrim geçirecek 2 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 27 Mart 2012 Yazar Paylaş 27 Mart 2012 Şemsiye resmi birazdan burada açık artırmada. Bu arada açık artırma da para geçerli değildir............ Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 27 Mart 2012 Yazar Paylaş 27 Mart 2012 Hadi bakalım başladı artırma...... :bravo: 3 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 27 Mart 2012 Yazar Paylaş 27 Mart 2012 Hayde gidiiiiyooooorrr mercekli fara veriyorum şemsiyeyi...... Yorum bağlantısı
Recommended Posts