İçeriğe Yönlendir

Yaşasın Ford Aşkı Yeniden Ford Sw Otomatik...

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Mustafa Özcan

Abi bence beyaz kalsın.Kırmızı çok hoş olmaz diye düşüyorum.Ama yineden zevk senin tabiki.Maşallah hiç boş durmuyorsun Şahin abi.Mıncık mıncık etmişsin arabayı.Plakalıkları pek sevmiyorum ben.Ön panjurla ve arka egsozla tamamlamayı düşünmüşsün.Resimlerde görmek lazım.Karbon folyo da var orda onu ne yapıyorsun abi...

Bi yanına geleyimde canlı canlı göreyim şu canavarı... :D :D :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

tam olarak nasıl bir şey o ?

Focus 1 Chıa ların ön panjurunu arıyorum, panjur nikelajıda olur mustafa,,,, :yes:

Abi bence beyaz kalsın.Kırmızı çok hoş olmaz diye düşüyorum.Ama yineden zevk senin tabiki.Maşallah hiç boş durmuyorsun Şahin abi.Mıncık mıncık etmişsin arabayı.Plakalıkları pek sevmiyorum ben.Ön panjurla ve arka egsozla tamamlamayı düşünmüşsün.Resimlerde görmek lazım.Karbon folyo da var orda onu ne yapıyorsun abi...

Bi yanına geleyimde canlı canlı göreyim şu canavarı... :D :D :D

Karbon folyoyu plakalar için almıştm ön plakaya uyguladım ancak güzel durmadı. Biraz napaçi işi oldu... :seytan:

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

ghialarda panjur nikelajı diye bir şey yok ki? tampon nikelajı var makyajsızlarda sadece. bi örnek resim yok mu abi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Bedri Baki
(düzenlendi)

Hayırlı olsun Şahin abi Allah güle güle kullanmayı nasip etsin :nazar: Senden focus motorunu değiştirmeni de bekliyorum şahsen :p Arayı çok açtık bir ara Batman buluşması yapalım ya.

tarihinde Bedri Baki tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

ghialarda panjur nikelajı diye bir şey yok ki? tampon nikelajı var makyajsızlarda sadece. bi örnek resim yok mu abi

Bu lınk te bulabildim ancak bu fiestanınki...Bana focus un nikelajlı olanı lazım Mustafa...

http://www.yedekparcaford.com/?urun-8082-FIESTA-GHiA-ON-PANJUR-NiKELAJ-2002-2005-ORJiNAL.html

Hayırlı olsun Şahin abi Allah güle güle kullanmayı nasip etsin :nazar: Senden focus motorunu değiştirmeni de bekliyorum şahsen :p Arayı çok açtık bir ara Batman buluşması yapalım ya.

İnşallah bedri hocam ahmetle baskına gelebiliriz her an haberin ola.... :fiuw:

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Abiciğim güle güle bin. Rabbim kaza bela vermesin. Elinde gelinliklik kız gibi olacaktır bu beyaz güvercin. :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Gökhan Yığman
(düzenlendi)

Abi orjinalinde yukarıda da dendiği gibi Ghia da nikelajlı diye bir şey yok. Ama istersen şöyle bir şey var bak yardımcı olursa :flowers: Hem sport trend tip baklava desen hemi de komple krom :biggrin:

http://www.fordburad...t=9&urun=789249

tarihinde G&#246khan Yığman tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Bedri Baki

İnşallah bedri hocam ahmetle baskına gelebiliriz her an haberin ola.... :fiuw:

Her zaman bekleriz abi başımızın üstünde yeriniz var ;) Ne zaman derseniz bize uyar.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Abi orjinalinde yukarıda da dendiği gibi Ghia da nikelajlı diye bir şey yok. Ama istersen şöyle bir şey var bak yardımcı olursa :flowers: Hem sport trend tip baklava desen hemi de komple krom :biggrin:

http://www.fordburad...t=9&urun=789249

Bunu beğendim işte.... :bravo:

Abiciğim güle güle bin. Rabbim kaza bela vermesin. Elinde gelinliklik kız gibi olacaktır bu beyaz güvercin. :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

Sağol mehmet kardeşim..... :good1:

Birlikte değerlendirdik konuyu ve öyle bir ızgaranın olmadığı kanaatine vardık. :)

Ahmet Bedri hocama ne zaman baskına gidiyoruz..... :p

o tip orjinalinde panjur yok.

gri renk arabada sadece o parçanın gövde rengi olanları var.

http://files.concept...170_manu_05.jpg

Ne yazıkki mustafa gerçekten grilerde gövde rengiymiş.Ahmetle o karara vardık.Yalnız Gökhan ın vermiş olduğu linktekini alıp orta kısmını siyaha boyasak tutturabilirmiyiz ki diye merak ediyorum.... :flowers:

Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

gövde renginemi boyatalım diyorsun.... :unsure2:

Yorum bağlantısı
Gökhan Yığman

Dediğim gibi abi linkteki neticede siyah plastik model değil hem de sport trend tip,bunun farklılık katacağı düşüncesindeyim diğer fikirler de güzel olur :good1:

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

gri renk folyo ile kaplanır. komple boyanırsa sırıtıyor bence. aslında o araç rengi olan ayrı parça panjurda. belli senelerde ghialarda var her ghiada da yok o panjur. Burak Balıkçı Ka sında bazı yerleri kromsu bir folyo ile kapladı. eğer o folyodan bulup çerçeve kaplanırsa senin tam istediğin şekilde olur.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Folye ile kaplasam zamanla matlaşmasından korkuyorum... :unsure2:

Yorum bağlantısı
Özgür Turhan

hayırlı olsun güle güle kullanın çok güzel bir araç. kazasız belasız...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

hayırlı olsun güle güle kullanın çok güzel bir araç. kazasız belasız...

Teşekkürler hemşerim ordudan baya foruma katılım oldu.... :good1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Kasım Atlı

Şahin abi emeklerine ellerine sağlık, araç bayaa değişmiş. Allah nazardan saklasın. :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

görünüşe göre bu araba evrim geçirecek ;)

:nazar:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Şemsiye resmi birazdan burada açık artırmada. Bu arada açık artırma da para geçerli değildir............ :D

Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

LGZZO.jpg

YgA7i.jpg

5aB8Y.jpg

Hadi bakalım başladı artırma...... :bravo: :bravo:

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Şahin farlarını mercekli yaparım.. :exc1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Hayde gidiiiiyooooorrr mercekli fara veriyorum şemsiyeyi...... :bravo:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...