Ozan Akkaya 23 Mart 2012 Paylaş 23 Mart 2012 Değerli üstadlar, Buzlu yüzeyde gaza bastığımda anti patinaj devreye giriyor ve göstergede sol kısımda ışığı yanıp sönüyor bu normal, ancak nasıl tarif edeceğimi bilemediğim bir ses duyuyorum, sürtme sesi vs. gibi bir ses değil, Aynı şekilde buzlu zeminde frene bastığımda da aynı sesi duyuyorum. abs arıza ışığı yanmıyor. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 23 Mart 2012 Paylaş 23 Mart 2012 Sesi duymassanız işte o zaman endişe etmeye başlayın .. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Mart 2012 Paylaş 23 Mart 2012 Tırrrt diye bir ses duyarsınız.. Normaldir.. Sistem mekanik çalışır... Yorum bağlantısı
Guest Mehmet Artar 23 Mart 2012 Paylaş 23 Mart 2012 benim araçta böyle tırrt özellikler yok Yorum bağlantısı
Ozan Akkaya 24 Mart 2012 Yazar Paylaş 24 Mart 2012 Abilerim, abs devreye girdiğinde çıkan sesi biliyorum, hatta fren pedalında tık-tık-tık hissediliyor. Bu ses o değil, Bu ses anti patinaj devreye girdiğinde de çıkıyor. Kontağı çevirince yakıt pompasının çıkardığı sese benzeyen bir ses. Malesef sesi tarif edemedim. Bu gün bir ustaya götürüp sesi dinleteyim. Umarım bir problem yoktur. Tüm yorum yazan arkadaşlara teşekkürler. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Mart 2012 Paylaş 24 Mart 2012 Antipatinaj da mekanik çalışır ve bir motoru vardır, motor gaz telini geri çeker ve sesli çalışır... Bence duyduğunuz ses normal.. Yorum bağlantısı
Ozan Akkaya 25 Mart 2012 Yazar Paylaş 25 Mart 2012 Göstergede sol altta anti patinaj lambası yanıp söndüğü sürece ses geliyor. Sanırım bu normal birşey, ben kuruntu ettim biraz. Yorum yazanlara teşekkürler. Yorum bağlantısı
Recommended Posts