Mehmet Göktürk 25 Mart 2012 Paylaş 25 Mart 2012 Altın semeri de olsa, eşek yine eşekmiş. Ben olsam adaptif hız sabitlemeyi öndeki araca kilitler, sakin sakin giderek konforun tadını çıkartırdım. Bir yakının S80 D5 ine bindim çok da sevdim diyemem. Koltuk ayarları mı sevgisizdi rahat edemedim. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 28 Mart 2012 Paylaş 28 Mart 2012 Beyhude gamlanma divane gönül Cümle alemin rızkını veren vardır Yaptığın hatayı görmüyor sanma Kalpte gizli en derin sırları bilen vardır Mal-ı emlakım var deyu güvenme Arkam var deyu dayanma Sırt üstü insanı yere varan vardır Beyhude gamlanma divane gönül Cümle alemin rızkını veren vardır Derdime vakıf değil canan Beni handan bilir Hakkı vardır şad olanlar Herkesi şadan bilir Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil Çektiğim alamı bir ben birde Allah’ım bilir Fuzuli İçimden geldi de Yorum bağlantısı
Akan Belen 28 Mart 2012 Paylaş 28 Mart 2012 Benim Fun'ı satın aldığım kişi bana sattıktan sonra S40 Premium 1.6D aldı, Fun'ın sürüş keyfini çok arıyorum dedi. İsteyene mesajını gösterebilirim hala duruyor Her araç herkese hitap edecek diye bir şey yok. Ben atraktif ve heyecanlı yürüyen aksam seviyorum. Beyhude gamlanma divane gönül Cümle alemin rızkını veren vardır Yaptığın hatayı görmüyor sanma Kalpte gizli en derin sırları bilen vardır Mal-ı emlakım var deyu güvenme Arkam var deyu dayanma Sırt üstü insanı yere varan vardır Beyhude gamlanma divane gönül Cümle alemin rızkını veren vardır Derdime vakıf değil canan Beni handan bilir Hakkı vardır şad olanlar Herkesi şadan bilir Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil Çektiğim alamı bir ben birde Allah’ım bilir Fuzuli İçimden geldi de Yorum bağlantısı
Recommended Posts