İçeriğe Yönlendir

Bu Da Benim Fiestam Ve Değişiklikler

Misafir

Recommended Posts

Ali Cihangiroğlu

Perdeler güzel olmuş, bende düşünmüyor değilim, hayırlı olsun. :good1:

Yorum bağlantısı
Misafir

Perdeler güzel olmuş, bende düşünmüyor değilim, hayırlı olsun. :good1:

Teşekkür ederim abi. Tavsiye ederim, Hani henüz yola çıkma imkanım olmadı ama şık duruyor :)

Yorum bağlantısı
Misafir

İyi günlerde kazasız,cezasız,arızasız,zevk ile binmeni diliyorum. :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

Perdeler yakışmış.Jvc'de güle güle kullan :good1:

Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit

Filmleri sökme konusunda bende sadece arka camdaki resistansları bozmaktan korkuyorum. :(

Muhteşem olmuş. Bod perde takılı gördüğüm ilk fiesta. Gerçekten muhteşem olmuş. :nazar: Güle güle kulan. :nazar:

Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

Perdeler yakışmış.Güle güle kullan kardeşim.Şu plakaları önce kalınlaştır,sonra plakalığı iptal et.Gerçkten arabaya ayrı bir hava katıyor.Birde jant alırken orjinal ford jantı bakalım.Mesela titanyum veya collection janları güzel olur.İnternetten baktın mı hiç?

Yorum bağlantısı
Misafir

Güzel olmuş tolgahan :bravo:

Abi çok teşekkürler. Hala Bekliyorum ANKARAYA bilesin.. :)

İyi günlerde kazasız,cezasız,arızasız,zevk ile binmeni diliyorum. :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

Perdeler yakışmış.Jvc'de güle güle kullan :good1:

Oktay ustam çok teşekkür ederim. Seninle sadece telefonla konuşabildim. :( tanışmakda istiyorum inş. en yakın zamanda tanışırız. :)

Filmleri sökme konusunda bende sadece arka camdaki resistansları bozmaktan korkuyorum. :(

Muhteşem olmuş. Bod perde takılı gördüğüm ilk fiesta. Gerçekten muhteşem olmuş. :nazar: Güle güle kulan. :nazar:

Çok teşekkür ederim kardeşim.

Kardeşim, arka camların filmlerini sökerken soldan-sağa doğru sökmek gerekiyormuş tecrübe ettik. :) yavaş çekersen film'i inan hiç sıkıntı olmuyor. Koca camın filmini söktük sadece ufak bi resitans sıkıntımız oldu. Ankara'ya seni de bekliyoruz. Hem filmleri sökeriz :D

Perdeler yakışmış.Güle güle kullan kardeşim.Şu plakaları önce kalınlaştır,sonra plakalığı iptal et.Gerçkten arabaya ayrı bir hava katıyor.Birde jant alırken orjinal ford jantı bakalım.Mesela titanyum veya collection janları güzel olur.İnternetten baktın mı hiç?

Teşekkürler kardeşim.

Jant konusunda orjinal baktım kardeşim. Aslında bir yerden haber bekliyorum daha gelmedi. (Çıkma temiz orjinal jant) Dediğin gibi gönlüm Collection jant'da ama titanyumda olur hani. Olmadı HASAN TAHSİN ŞİPİT'in jantları kafaya koydum. :D

Plakalık konusunda da bi yardımcı olmadın ki kardeşim, anca Tekno Focus'um diyorsun. Tut şu garibanın elinden :D (Ciddiyim)

Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

Hasan'ın jantları kafaya koyduysan sıkıntı yok.Bir adet bijon anahtarına bakar :seytan:

Tekno focus diyecem elbet.Adamlar sonradan uğraşmasın diye perdeleri önceden koymuş.Ben sevemeyimde kim sevsin.Plakalık işinde bi şey yok.İki taraflı 3M bant ve siyah silikon alıcaz sonra iş tamam.Dur bakim :unsure2: Böyle çok pahalı olur :shok: En iyisi biz verelim 15 lirayı bizim usta halletsin yoksa astarı yüzünü geçer. :good1:

Yorum bağlantısı
Misafir

Hasan'ın jantları kafaya koyduysan sıkıntı yok.Bir adet bijon anahtarına bakar :seytan:

Tekno focus diyecem elbet.Adamlar sonradan uğraşmasın diye perdeleri önceden koymuş.Ben sevemeyimde kim sevsin.Plakalık işinde bi şey yok.İki taraflı 3M bant ve siyah silikon alıcaz sonra iş tamam.Dur bakim :unsure2: Böyle çok pahalı olur :shok: En iyisi biz verelim 15 lirayı bizim usta halletsin yoksa astarı yüzünü geçer. :good1:

Müsaitsen gelip alayım, bi İzmire doğru gidesim geldi şimdi :seytan:

15 TL'de sıkıntı yok da, plaka kalınlaştırma işi nasıl oalcak onu bilemedim :unsure2:

Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

Plaka kalınlaştırma kolay iş.Onda sıkıntı yok.Bu aralar müsaitsen halledelim.Değilsen kışın çıkmasını bekleyeceksin maalesef.

Yorum bağlantısı
Misafir

Abi çok teşekkürler. Hala Bekliyorum ANKARAYA bilesin.. :)

İnşallah kısmet diyelim,ben de seni beklerim tolgahan :p

Yorum bağlantısı
Misafir

Plaka kalınlaştırma kolay iş.Onda sıkıntı yok.Bu aralar müsaitsen halledelim.Değilsen kışın çıkmasını bekleyeceksin maalesef.

Sen günü söyle :D

İnşallah kısmet diyelim,ben de seni beklerim tolgahan :p

Abi benim İstanbul Günü birlik oluyor. Ah bi vakit bulsaydım :blush:

Hayırlı olsun Tolgahan, perdeler yakışmış.Teyp te 10 numara. :bravo:

Dip not: İzmire giderseniz hasanın farları sökün benim için.ben burdayken sökmedim , içimde bir uhte olarak kaldı :seytan:

Teşekkür ederim kardeşim. :)

Cevaben :p : Seni de alalım sende gel kardeşim, kendi işini kendin hallet :D

Yorum bağlantısı
Misafir

Abi benim İstanbul Günü birlik oluyor. Ah bi vakit bulsaydım :blush:

Topu bana attın yani :biggrin: peki öyle olsun tolgahan :)

Yorum bağlantısı
Misafir

Topu bana attın yani :biggrin: peki öyle olsun tolgahan :)

Önce ben davet ettim abi. Sen bi sıranı sav. Merak ediyorum zaten senin okus focus'unu :D

Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit

Olmadı HASAN TAHSİN ŞİPİT'in jantları kafaya koydum. :D

Müsaitsen gelip alayım, bi İzmire doğru gidesim geldi şimdi :seytan:

Dip not: İzmire giderseniz hasanın farları sökün benim için.ben burdayken sökmedim , içimde bir uhte olarak kaldı :seytan:

Kışt kışt. gidin kardeşim başka işiniz yok mu yahu. :D :D :D Ben sizin bod perdelerinize, otomatik arabalarınıza veya ledlerinize sulanıyor muyum. :p :p Bu ne yahu. :D :D

Yorum bağlantısı
Misafir

Kışt kışt. gidin kardeşim başka işiniz yok mu yahu. :D :D :D Ben sizin bod perdelerinize, otomatik arabalarınıza veya ledlerinize sulanıyor muyum. :p :p Bu ne yahu. :D :D

İşte beklenen adam geldi :p

Bi Bod perde, bi led verelim Jantları bana, Farları da Adnan'a ver :D :D

İnşallah diyorum o halde :biggrin:

Okus focusun son halini tıkla da gör o zaman :biggrin:

http://www.fordclubt...14#entry1677514

Zaten sıkı takipteyim abi :) Hasan'ın jantlardan sonra, sıradaki senin focusun :seytan:

Yorum bağlantısı
Misafir

Zaten sıkı takipteyim abi :) Hasan'ın jantlardan sonra, sıradaki senin focusun :seytan:

Eyvallah tolgahan çok saol...senin makina da kıyak amma :nazar:

Yorum bağlantısı
Misafir

Eyvallah tolgahan çok saol...senin makina da kıyak amma :nazar:

Yok abi baksana bi jant'ımız bile yok :seytan:

Yorum bağlantısı
Misafir

Yok abi baksana bi jant'ımız bile yok :seytan:

HTŞ bu haftasonu istanbulda olcak yağmalıyalım istersen :seytan:

Yorum bağlantısı
Misafir

Bende bu haftasonu İstanbul'a gidesim geldi :D nedense :fiuw:

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Htş ver jantları,farları kurtul hacı ben sana bmw 320 jantı ayarlayacağım :D:p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit

İşte beklenen adam geldi :p

Bi Bod perde, bi led verelim Jantları bana, Farları da Adnan'a ver :D :D

Avucunuzu yalarsınız. :p

Sende mi brütüs. :p

Htş ver jantları,farları kurtul hacı ben sana bmw 320 jantı ayarlayacağım :D:p

Sana kalırsak ayvayı hepten yedik. :D :D :D

Ama 3.20 yi kıs ile ayarlarsan sıkıntı yok. :D :D Sadece jantlara kandıramazsın beni. :D :D

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...