İçeriğe Yönlendir

Titanium Kül Tablası

Erkan Seyhun

Recommended Posts

Erkan Seyhun

arkadaşlar merhaba,

2010 collection aracımın vites önündeki boşluğa titaniumlarda olan kül tablası taktırmak istiyorum mümkünmüdür deneyeniniz var mı?

Yorum bağlantısı
Hüseyin Yergin

bencede sigarayı bırakmak en iyi çözüm sigara pişmanlıktır :bravo:

Yorum bağlantısı
Mahmut Türkmen

arkadaşlar merhaba,

2010 collection aracımın vites önündeki boşluğa titaniumlarda olan kül tablası taktırmak istiyorum mümkünmüdür deneyeniniz var mı?

Titaniumlarda orda kül tablası mı var? Benim aracımda içine ıvır zıvır doldurduğum bardak gibi birşey var kül tablası olarak.

Yorum bağlantısı
Metin Tunçer

Titaniumlarda orda kül tablası mı var? Benim aracımda içine ıvır zıvır doldurduğum bardak gibi birşey var kül tablası olarak.

Ben kapak zannetmiştim, meğer kül tablasıymış ordaki, bizim arabalarda küllük diye bir bardak var.

Yorum bağlantısı
Önder Özcan

vitesin önünde küllük yok ki,dokunmatik kapak var,ufak tefek şeyleri koymak için göz.küllük olarak,vitesle el freni arsaındaki bardaklığa konmuş plastik,kapaklı yuvarlak küllük var.artık hep o şekilde değil mi zaten küllükler

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erkan Seyhun

vitesin önünde küllük yok ki,dokunmatik kapak var,ufak tefek şeyleri koymak için göz.küllük olarak,vitesle el freni arsaındaki bardaklığa konmuş plastik,kapaklı yuvarlak küllük var.artık hep o şekilde değil mi zaten küllükler

bende öyle sanıyordum ama komple küllükmüş orası..

:D arkadaşlar sigara hayatımda kullanmadım kullanmamda.. sadece kapalı biyer olarak kuallnıcam.

çağlar abi orta konsol dediğin yer vitesin olduğu yermi?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mahmut Türkmen

Ben kapak zannetmiştim, meğer kül tablasıymış ordaki, bizim arabalarda küllük diye bir bardak var.

Sabah tekrar bakayım ama benim bildiğim orada küçük bir göz var kapaklı. Küllük olduğunu sanmıyorum.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Vitesin ön tarafındaki en alttaki kısımda küllük bulunur, vites ve arkaya devam eden parça da değişmesi gerekbilir.

27032012019.jpg

27032012016.jpg

Yorum bağlantısı
Erkan Seyhun

Vitesin ön tarafındaki en alttaki kısımda küllük bulunur, vites ve arkaya devam eden parça da değişmesi gerekbilir.

27032012019.jpg

27032012016.jpg

teşekkür ederim yardımlarınız için.. ben daha basit sanıyordum :)

birazdaha zamanı var ozaman baya teffaruatlı...

Yorum bağlantısı
Mahmut Türkmen

Bir yanlışlık olmasın ben biraz önce üzerimi giyip arabaya indim baktım o kısımda dokunulduğu zamna yavaşça açılan bir bölme var ve içinde plastik bir parça var ne sigara tutturulacak yer var ne de dolduğu zaman boşaltılabilecek. Focus 2 trendlerde orada bir kül tablası vardı yanlış hatırlamıyorsam hatta çakmakta oradaydı ama sanki titaniumda orda değil.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Seyyar çıkarıp temizlenebilcek bir küllük vardır kapağın içinde + bardaklık yuvasında da, seyyar, kapaklı 2. küllük var. Aslında toplam 2 adet.

Yorum bağlantısı
Erkan Seyhun

Bir yanlışlık olmasın ben biraz önce üzerimi giyip arabaya indim baktım o kısımda dokunulduğu zamna yavaşça açılan bir bölme var ve içinde plastik bir parça var ne sigara tutturulacak yer var ne de dolduğu zaman boşaltılabilecek. Focus 2 trendlerde orada bir kül tablası vardı yanlış hatırlamıyorsam hatta çakmakta oradaydı ama sanki titaniumda orda değil.

akşam akşam zahmet verdik sana :) dediğim gibi yanlış biliyor olabilirim atatürk oto sanayideydim bugün bende, kapak sanıyodum ordakiler kül tablası olduğunu söyledi.

Yorum bağlantısı
Mahmut Türkmen

akşam akşam zahmet verdik sana :) dediğim gibi yanlış biliyor olabilirim atatürk oto sanayideydim bugün bende, kapak sanıyodum ordakiler kül tablası olduğunu söyledi.

Zahmet olacak birşey yok ta aracı ilk aldığımda bayide tanıtımını yaparkende orayı ufak tefek koyabileceğiniz bir bölme diye tanıtmışlardı. Küllük olarakta o kapaklı bardak şeklindeki şeyi söylemişlerdi. hatta şimdi baktığımda o kapaklı bardak gibi şeyin üzerinde dumanı tüten bir sigara kabartması da mevcut :)

Yorum bağlantısı
Önder Özcan
(düzenlendi)

ben de sabah bakıcam ama hiç sanmıyorum oranın küllük olacağını.bi kere çok alakasız ve tehlikeli bir yer.sigara da durmaz,kayar biryerleri yakar,acayip tüter,heryeri is yapar.ben oraya selpak boyutunda gözlük bezi örttüm,elime hiç bir çukur-çıkıntı gelmedi.hayırdır inşallah

orası küllük ise de,araç kullanırken külünü vitesin deri kaplı çukuruna düşürmeden ya da oralarda biryerleri yakmadan oraya atmayı başaran kişiyi alnından öperim

27915596.jpg

Uploaded with ImageShack.us

tarihinde Önder Özcan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Misafir

Benim aracımda çağlar abinin dediği gibi küllük var,yerinden rahatlıkla çıkarılıyor ve hemen yanındada çakmağı mevcut.tabiki ben o gözü ufak tefek şeyler için kullanıyorum o ayrı.sigara kullanmıyorum,aracımdada içirmiyorum.

Yorum bağlantısı
Mahmut Türkmen

Benim aracımda çağlar abinin dediği gibi küllük var,yerinden rahatlıkla çıkarılıyor ve hemen yanındada çakmağı mevcut.tabiki ben o gözü ufak tefek şeyler için kullanıyorum o ayrı.sigara kullanmıyorum,aracımdada içirmiyorum.

Ghialarda olabilir ama titaniumlarda daha farklı o bölüm.

Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek

Anahtarsız çalıştırma olan araçlarda çakmak yerine start-stop düğmesi var. Çakmak ve kültablası, vitesin önündeki açılıp-kapanan göz içerisinde.

Yorum bağlantısı
Mahmut Türkmen

Anahtarsız çalıştırma olan araçlarda çakmak yerine start-stop düğmesi var. Çakmak ve kültablası, vitesin önündeki açılıp-kapanan göz içerisinde.

Hah şimdi olay çözüldü:) demekki start stop özelliğini koyunca çakmakla beraber o bölümü küllüğe çevirmişler.

Yorum bağlantısı
Erkan Seyhun

Hah şimdi olay çözüldü :) demekki start stop özelliğini koyunca çakmakla beraber o bölümü küllüğe çevirmişler.

sonunda anlaştık, arıyorum bakalım bulabilrsem takıcam :):)

Yorum bağlantısı
Metin Tunçer

Bende bu kapaktan aramıştım ama bana da titanyumlarda orada küllük var dediler, olsa güzel olurdu :unsure2:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...