Misafir 30 Ağustos 2012 Paylaş 30 Ağustos 2012 Çekimler Ipad ile olduğundan kalite biraz düşük ama sesler umduğumdan daha iyi yansımış videolara. Beğenileriniz için teşekkür ediyorum. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 30 Ağustos 2012 Paylaş 30 Ağustos 2012 Aaaa şimdi olmadı ama, bende diyorum görüntüde bir acaiplik var, sebebi tırtpad olmasıymış, andro zamsung olaydı, bu gibi problemler kessinlikle olmazdı Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 31 Ağustos 2012 Paylaş 31 Ağustos 2012 E hani beğenmemişsin Tebrikler üstadım... Ben çok beğendim ama sistem bir beğeniye izin veriyor Fason beğeni olmasın. Begenecegimden eminim Yorum bağlantısı
Misafir 1 Eylül 2012 Paylaş 1 Eylül 2012 Biraz daha ekleyelim, eskilere gidelim. Coşkun Sabah'tan sitem sevgiden doğar ve bir pazar günü Emel Sayın'dan dinlemiştim, sonra Nejat Alp, sonraları da yorumlandı diğer sanatçılar tarafından. En son benden olsun:) Senin olmaya geldim, Tanri istemezse yaprak düşmezmiş, Çok güzeldir sözleri, Benden çalması, sizden söylemesi:) Haktan bir ara yorumu ile bozsa da orjinal hali ile "kapın her çalındıkça" Bir tane de Nejat ALp'ten gelsin. Belki pek bilinmez ama güzel eserlerindendir. Çok geç anladım. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 1 Eylül 2012 Paylaş 1 Eylül 2012 Evren Bey hepsi birbirinden güzel. Elinize yüreğinize sağlık çok güzel çalışma olmuş. E hani beğenmemişsin Tebrikler üstadım... Ben çok beğendim ama sistem bir beğeniye izin veriyor Emmi beğendim Yazdıklarını okumadan beğenir sonra okurum Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 28 Temmuz 2013 Paylaş 28 Temmuz 2013 Evren abi halen devam mı? Gece gece iyi geldi, dinledim tek tek... Ben de istiyorum aslında bir org. Ancak bu PA3X'in fiyatı azıcık fazlaymış Daha ucuzlarını görmüştüm MediaMarkt'ta falan. İşimizi görür mü? Yorum bağlantısı
Misafir 29 Temmuz 2013 Paylaş 29 Temmuz 2013 Halen devam Zafercim. pa3X en pahalılarındandır. Ancak Pa800 ya da Pa600 hatta temiz bulabilirsen Pa80 ile de gayet keyif alırsın. Bu orgların standart ritmleri Türk altyapısına uygun olmadığı için USB ya da internetten düzenlenmiş setlerle çalışmak durumundasın. Parayla hazırlanmış usb setler gayet kalitelidir ama örneğin Pa3x için ikinci el usb set 350.-TL civarında. Yine Yamaha'nın A2000OR modeli vardır. Emo Usb ile beraber alınabiliyor. EMO bir markadr ve kaliteli orglar için kaliteli ritm setleri hazırlar. Yamaha'da özellikle EMO ile anlaşıp bir set hazırlattı. Sesleri Korg'a göre biraz daha alt düzey ama ritmleri oldukça güzeldir. Eğer pahalı dersen, Yamaha Or700'de (Turk versiyonu) alabilirsin. Saygılarımla. Halen devam Zafercim. pa3X en pahalılarındandır. Ancak Pa800 ya da Pa600 hatta temiz bulabilirsen Pa80 ile de gayet keyif alırsın. Bu orgların standart ritmleri Türk altyapısına uygun olmadığı için USB ya da internetten düzenlenmiş setlerle çalışmak durumundasın. Parayla hazırlanmış usb setler gayet kalitelidir ama örneğin Pa3x için ikinci el usb set 350.-TL civarında. Yine Yamaha'nın A2000OR modeli vardır. Emo Usb ile beraber alınabiliyor. EMO bir markadr ve kaliteli orglar için kaliteli ritm setleri hazırlar. Yamaha'da özellikle EMO ile anlaşıp bir set hazırlattı. Sesleri Korg'a göre biraz daha alt düzey ama ritmleri oldukça güzeldir. Eğer pahalı dersen, Yamaha Or700'de (Turk versiyonu) alabilirsin. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Misafir 29 Temmuz 2013 Paylaş 29 Temmuz 2013 Bir gün bi araya gelmek lazım,Çift klavyeyle bi resital yapmak lazım PA55TR Yorum bağlantısı
Misafir 29 Temmuz 2013 Paylaş 29 Temmuz 2013 Bir gün bi araya gelmek lazım,Çift klavyeyle bi resital yapmak lazım PA55TR Fan'ların olarak bu resitali heyecan ile bekliyoruz Hakan kurt fan club... Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 29 Temmuz 2013 Paylaş 29 Temmuz 2013 Evren Abi konuyu yeni gördüm. Böyle bir yeteneğin olduğunu bilmiyordum. Tek tek dinledim, sayfayı kapatmıyorum dinlemeye devam. Ellerine sağlık güzel Abim. Saygılarımla... Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 29 Temmuz 2013 Paylaş 29 Temmuz 2013 Halen devam Zafercim. pa3X en pahalılarındandır. Ancak Pa800 ya da Pa600 hatta temiz bulabilirsen Pa80 ile de gayet keyif alırsın. Bu orgların standart ritmleri Türk altyapısına uygun olmadığı için USB ya da internetten düzenlenmiş setlerle çalışmak durumundasın. Parayla hazırlanmış usb setler gayet kalitelidir ama örneğin Pa3x için ikinci el usb set 350.-TL civarında. Yine Yamaha'nın A2000OR modeli vardır. Emo Usb ile beraber alınabiliyor. EMO bir markadr ve kaliteli orglar için kaliteli ritm setleri hazırlar. Yamaha'da özellikle EMO ile anlaşıp bir set hazırlattı. Sesleri Korg'a göre biraz daha alt düzey ama ritmleri oldukça güzeldir. Eğer pahalı dersen, Yamaha Or700'de (Turk versiyonu) alabilirsin. Saygılarımla. Halen devam Zafercim. pa3X en pahalılarındandır. Ancak Pa800 ya da Pa600 hatta temiz bulabilirsen Pa80 ile de gayet keyif alırsın. Bu orgların standart ritmleri Türk altyapısına uygun olmadığı için USB ya da internetten düzenlenmiş setlerle çalışmak durumundasın. Parayla hazırlanmış usb setler gayet kalitelidir ama örneğin Pa3x için ikinci el usb set 350.-TL civarında. Yine Yamaha'nın A2000OR modeli vardır. Emo Usb ile beraber alınabiliyor. EMO bir markadr ve kaliteli orglar için kaliteli ritm setleri hazırlar. Yamaha'da özellikle EMO ile anlaşıp bir set hazırlattı. Sesleri Korg'a göre biraz daha alt düzey ama ritmleri oldukça güzeldir. Eğer pahalı dersen, Yamaha Or700'de (Turk versiyonu) alabilirsin. Saygılarımla. Abi teşekkür ederim açıklamaların için. Fakat hepsi de beni aşıyor maalesef Şu 300-500 TL'lik casio'lar falan var. Onlara enstrüman ekleyemiyor muyuz? Bağlama vs. sesi gibi. Dışarıdan yükleme yapma imkanı olmuyor mu bunların? Veya ritm eklenmiyor mu? Yorum bağlantısı
Misafir 29 Temmuz 2013 Paylaş 29 Temmuz 2013 Abi teşekkür ederim açıklamaların için. Fakat hepsi de beni aşıyor maalesef Şu 300-500 TL'lik casio'lar falan var. Onlara enstrüman ekleyemiyor muyuz? Bağlama vs. sesi gibi. Dışarıdan yükleme yapma imkanı olmuyor mu bunların? Veya ritm eklenmiyor mu? Türk ritm ve sesler casioda olmaz,yüklenmez... Başlangıç için önerebileceğim bi kaç marka var... http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-muzik-muzik-aletleri-korg-i3-sorunsuz-130116618/detay# http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-muzik-muzik-aletleri-satilik-org-korg-i4s-127275059/detay http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-muzik-muzik-aletleri-termemiz-e-40-org-132947867/detay Bunlardanda çok iyi ses ve ritm bekleme,ama bir zamanların en iyileriydi... Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 29 Temmuz 2013 Paylaş 29 Temmuz 2013 Ritm eklenmiyorsa, istediğim enstrümanlar olmayacaksa pek manası da yok benim için. Ben biraz daha bütçeyi artırayım bari. Teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Misafir 29 Temmuz 2013 Paylaş 29 Temmuz 2013 Roland e40 bende vardi. O zaman ritm kartlari vardi. Her kartta 8 ritm olurdu. Gayet guzeldi o zaman icin. Sonra tum kartlari biraraya eklediler . Rolandin ritmleri de sesleri de cok saglamdi. Mesela e40 taki klarnet sesi efsanedir. E70'le beraber 8 beat ve 16 beat ritmler cok kaliteli oldu. E40 oryantal bir org, saz sesleri yoktur ama gelisim icin tuşesi gayet kalitelidir. Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Recommended Posts