Cihan Koçali 4 Nisan 2012 Paylaş 4 Nisan 2012 (düzenlendi) Arkadaşlar aracımın kaputunu açtığımda uzun süredir tıs tıs diye bir ses geliyordu ilk etapta umursamadım ama artık içeriden duyulmaya başlayınca biraz kulak verdim ve enjektör kısmından geldiğini farkettim Ve aracımda şu an yakıt durumu biraz yüksek gibi ve alt devirler cansız ayrıca ilk çalıştırmada zaman zaman agır çalışıyor sürekli değil daha önce başına gelen varmı acaba ve çözüm ne olabilr yardım 4 Nisan 2012 tarihinde Cihan Koçali tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Nisan 2012 Paylaş 4 Nisan 2012 içerde gözünüz yaşamıyor mu koku yok mu , ben 15 dayanamayıp dışarı atmıştım kendimi, kar yağarken . Pullar değişecek, 5 kr. luk malzeme ama, işçiliği biraz ağır ve sökülememe riski de var, yan, üst kapağın sökülme riski. Yorum bağlantısı
Cihan Koçali 4 Nisan 2012 Yazar Paylaş 4 Nisan 2012 Hayır içeride göz yakacak veya kendimi dışarı atacak kadar bir koku vs yaşamadım henüz fakat kaloriferi açtığımda içeri yağ kokusu veriyor ve yazdığım diğer tepkilerin bununla ilgisi olabilirmi acaba ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Nisan 2012 Paylaş 4 Nisan 2012 yağ değildir, mazot kokusudur, enhektör pulu kaçırıyor ise, enjektörün oturma yüzeyi zarar görmeden yaptırın Yorum bağlantısı
Cihan Koçali 4 Nisan 2012 Yazar Paylaş 4 Nisan 2012 Teşekkür ederim yarın ilk iş bu sorunu çözmem gerekiyor sanırım Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 Nisan 2012 Paylaş 4 Nisan 2012 Bu kadar nokta atışı ile çözmüşken, Çağlar abi'nin ve Osman ile Fatih usta'nın kendi yeri vardır, direk ona götürün derim. 1 Yorum bağlantısı
Cihan Koçali 4 Nisan 2012 Yazar Paylaş 4 Nisan 2012 Ben anadolu yaksındayım eğer tarif alabılırsem cok memnun olurum acıkcası enjektörle ilgilenecek bildigim bir yer yok Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Nisan 2012 Paylaş 4 Nisan 2012 http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/223690-osman-ve-fatih-maslakta/ Yorum bağlantısı
Ruhan Sorgun 4 Nisan 2012 Paylaş 4 Nisan 2012 (düzenlendi) Bu kadar nokta atışı ile çözmüşken, Çağlar abi'nin ve Osman ile Fatih usta'nın kendi yeri vardır, direk ona götürün derim. acep bu çağlar beyden 81 tane her ile klonlasakda saklasakda ihtiyaç olduğunda, aracı teslim etsek 4 Nisan 2012 tarihinde Ruhan Sorgun tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Cihan Koçali 4 Nisan 2012 Yazar Paylaş 4 Nisan 2012 Bu denli ilgi ve güven duyulduguna göre sana katılıyorum abicim Yorum bağlantısı
Ahmet Akdeniz 4 Nisan 2012 Paylaş 4 Nisan 2012 Benimde koku yapmıyordu hiç Çağlar abi ama tek enjektörden hafif bir kaçak vardı birde Çağlar ustanın dediği gibi bu şekilde fazla kullanmayın motot üst kapağı leş gibi oluyor enjektörler çıkmaya biliyor çok pislik yaparsa içeri kaçabiliyor dikkatli olunması lazım ve imkan varsa enjektörlerin güzelce banyo yaptırılması gerekli ben 50 lira vermiştim pullara ve fiberlere. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 Nisan 2012 Paylaş 4 Nisan 2012 Bu denli ilgi ve güven duyulduguna göre sana katılıyorum abicim Gözünüz kapalı teslim edebilirsiniz. Hatta öyleki, açık gidin, çay çorba tost ayran'la uyku getirip, öylede alabilirler 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Nisan 2012 Paylaş 4 Nisan 2012 Gözünüz kapalı teslim edebilirsiniz. Hatta öyleki, açık gidin, çay çorba tost ayran'la uyku getirip, öylede alabilirler sen bi gel de, sökelim soketlerini, sonra dilediğin zaman geri gidebilirsin Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 Nisan 2012 Paylaş 4 Nisan 2012 sen bi gel de, sökelim soketlerini, sonra dilediğin zaman geri gidebilirsin öhööm, eee, ne? kim? ne soketi Yorum bağlantısı
Muammer Aslan 6 Eylül 2012 Paylaş 6 Eylül 2012 (düzenlendi) bende bu sorunu yaşadım bugün arabayı servise götürdüm usta tıs tıs sesinin enjektörden geldiğini söyledi pul değişecek vs dedi.tahminen 80 lira civarı bir para tutacağını söyledi. bilgi olsun diye yazayım dedim arkadaşlar ha bide zaman alan bii işlemmiş yani motorun soğuması gerekiyormuş 4 5 sattlik bir işi var basit ama motorun soguması lazımmış motordan ses, motor sesi, enjektör 6 Eylül 2012 tarihinde Muammer Aslan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
sinaneren 19 Eylül 2012 Paylaş 19 Eylül 2012 aynı sorun bende vardı. sözde.yetkili servise gitmek istemedim internetten araştırdım nerde iyi usta vardır diye osman ustayla - fatih usta varmış (osman-fatih ustadan öncede baska bir usta yaptırmıştım).iş yerim hemen karsındaysı ozaman.yaklasık bir sene önceydi.bu konuyu daha önce yazacaktım sonra vazgeçtim. kimsenin ekmeğiyle oynamak istemedim.yada benim ustalardan çektiğim şanssızlıktır. iki defa tamir ettiler osman-fatih ustaya. ikincisinde turbonun hortumunu bağlamayı unutmuşlar, tem yolundan geri döndüm hortumu takıp kelepçeyi sıkıştırdılar.sonra ne oldu o kadar tamirden sonra tekrar aynı sorun olan benim paracıklara oldu. anladım ki bu iş tamircilerle olmayacak tanıdık birini buldum yetkili serviste tamir ettirdim.650 tl verdim. yetkili servisten öncede tamircilere bu enjektörler için 1000 tl yakın para verdim.osman usta ikinci defa yaptıktan sonra tekrar olurmu dediğimde olmazsa enjektörleri temizlettiriz ayarlarına baktırırız olmazsa arızalı ise yeni enjektör alman gerekir demişti.yetkili serviste araca açtıler ben dedimki başında bekliyecem. enjektörün üstü çamur olmuştu. servisteki usta daha önce takımlamı yerleştirdiler dedi bılmıyorum dedım bunun takımı var onla yerleştirilmesi gerekiyor, dedı. 3. enjektör cıkartıldıgın (sorunlu olan) osman-fatih ustanın bir tane ben diyim jonta-pul-erling hangisiyle siyah olanı yoktu.üstten sıktırmak için o parçayı koymamışlardı.ben biraz uzun anlattım bu bir tür şikayet oldu- osman - fatih ustayı bu konuda tavsiye edilince.allaha şükür hiçbir sey yok. nerdeyse takım halinde enjektör alacaktım. tabi ilk başta o kadar para harcamayıp enjektör alsam aynı şeye gelecekti. inşallah kimsenin hakkını yememişimdir. 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts