Çağlar Bayur 8 Nisan 2012 Paylaş 8 Nisan 2012 Kar lambası yanmış, teknik adamım, kış lastiği şart Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 8 Nisan 2012 Paylaş 8 Nisan 2012 Şaka olduğunu söyle... Yoksa gider takar bu Daha dün söktürdüm lastikleri...İş çıkarmayın bana... Yorum bağlantısı
Misafir 8 Nisan 2012 Paylaş 8 Nisan 2012 Soketini bul wd40 sık düzelir diye düşünüyorum.Bunların dış kılıf kırılıpta içindeki hassas parçaya zarar gelmeden sorun çıkarma olasılıgı çok zor. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 9 Nisan 2012 Paylaş 9 Nisan 2012 Daha dün söktürdüm lastikleri...İş çıkarmayın bana... Aslında lastikleri söktürdün madem, davlumbazı da alıp yandan gireydin sensöre iyi olurdu. neyse artıkın arabanın altına yatman gerekcek. ya da arabayı lifte kaldırman Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Nisan 2012 Paylaş 9 Nisan 2012 Aslında lastikleri söktürdün madem, davlumbazı da alıp yandan gireydin sensöre iyi olurdu. neyse artıkın arabanın altına yatman gerekcek. ya da arabayı lifte kaldırman Hasan abi'nin altına girebileceği tek araç var oda Hummer 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 9 Nisan 2012 Paylaş 9 Nisan 2012 Hasan abi'nin altına girebileceği tek araç var oda Hummer Bende öyle düşünürdüm bu arabanın altına nasıl girecem diye. kafamı soktum gerisi rahat girdi. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 14 Nisan 2012 Paylaş 14 Nisan 2012 http://www.ebay.co.uk/itm/Ford-Mondeo-Focus-Fiesta-Outside-Temperature-Sensor-/270948731767?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item3f15cd8b77 işine yarar belki abi görünen o ki focusla felanda ortak. soket zaten çok kullanlan bi soket. Yorum bağlantısı
Akan Belen 14 Nisan 2012 Paylaş 14 Nisan 2012 Ufak bir hort olmuş bende devamını getireyim.Benim 306 tıda da aynı sıkıntı vardı benim ki hiç çalışmıyordu.Ama benim sensör sağ dış aynanın altında.O kadar aradım çözüm bulamadım.Kapıdan geçtiği için kapı açılacak falan filan dendi.geçen aynaları söktüğüm zaman swichlerini falan temizledim.Neyse sonra taktım çalışıyordu.Sudan kaynaklı bir sıkıntı gibi duruyor muhtemelen düzelir diye umut ediyorum.yok olmaz ise yukarıda adres verilmiş Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 14 Nisan 2012 Paylaş 14 Nisan 2012 o ilan ford için. ama uydurulur mu bilemem pejoya Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 14 Nisan 2012 Paylaş 14 Nisan 2012 -20 den sonra .... 0C yazısı çıkıyor... Bende bu aralar vakit bulamadım ama pazartesi günü bu işi çözeceğim .olmadı Ruhanın arabadan çaktırmadan sökeceğim... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Nisan 2012 Paylaş 14 Nisan 2012 http://www.ebay.com/itm/FORD-MONDEO-MK3-OUTSIDE-TEMPERATURE-SENSOR-2001-2007-/220985328142?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item3373c0820e Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 15 Nisan 2012 Paylaş 15 Nisan 2012 http://www.ebay.com/...=item3373c0820e benim attığım linkteki daha ucuza geliyor Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 17 Nisan 2012 Paylaş 17 Nisan 2012 http://www.ebay.com/...=item3373c0820e Bende burdan almıştım. Bir haftada elime ulaştı.. Yorum bağlantısı
Serkan Danış 22 Nisan 2012 Paylaş 22 Nisan 2012 Bende burdan almıştım. Bir haftada elime ulaştı.. bu linkteki ürün kullanılmış diyor ? sizin gelen sıfırmıydı? Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 23 Nisan 2012 Paylaş 23 Nisan 2012 Kullanılmıştı. bu linkteki ürün kullanılmış diyor ? sizin gelen sıfırmıydı? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 18 Temmuz 2012 Paylaş 18 Temmuz 2012 Biz 20 gündür eksilerdeyiz mehmet bey led leri yanık anladığım kadarı ile. gerekli uyarıları veriyor ve ona göre ısıtıcıları falan da açıyor ancak sadece işaretler yanmıyor. gauge de de yanmıyor aynı ışıklar. Diğer konuya ekleyince gördüm, ee, gösterge içi led'ler çalıştı mı artık? Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 18 Temmuz 2012 Paylaş 18 Temmuz 2012 (düzenlendi) Diğer konuya ekleyince gördüm, ee, gösterge içi led'ler çalıştı mı artık? Yok Sani. Led demeyelimde (içinde ne olduğunu bilmiyoumlamba da olabilir) içindeki lambalarda sorun var heralde. Kar lambası ile onun üstündeki lamba yanmıyor. göstergeyi sökmem lazım. Ama şimdi teybi söktüm kurcalıyom, o bitsin teypten sonra sıra göstergeye gelecek. Ancak derece veya dereceya bağlı sistemlerin çalışmasında bir sıkıntı yok. Uyarılarını veriyor açacağı yerleri açıyor ama ışık yanmıyor sadece. Bu arada bu sensörün transitlerdeki ile aynı olduğunu öğrendim . Bir çok parçamız ortak zaten 18 Temmuz 2012 tarihinde Ertan Çabuk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tunç Tunçdemir 18 Temmuz 2012 Paylaş 18 Temmuz 2012 Sol farı sökünce oralarda bir yerlerde olması lazımdı yok abi sağ farın altında Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 18 Temmuz 2012 Paylaş 18 Temmuz 2012 yok abi sağ farın altında İçine oturunca sağ, karşıdan bakınca sol Yorum bağlantısı
Tunç Tunçdemir 18 Temmuz 2012 Paylaş 18 Temmuz 2012 İçine oturunca sağ, karşıdan bakınca sol +1 Yorum bağlantısı
Abdullah Gülgün 18 Temmuz 2012 Paylaş 18 Temmuz 2012 Bu gün sürekli kırmızı kar lambası yanan aracımda şunu gözlemledim; Aracı ilk çalıştırdığımda lambanın yanmadığını gördüm. Hemen gösterge panelindeki sıcaklığa baktım 35 diyor ve yükseliyordu. Sonra aracı çalıştırdığımda derecenin hızla düştüğünü gördüm hatta sarı ışık yandı. Ardından stop ettim dijital gösterge tekrar yukarı çıkmaya başladı. Motoru çalıştırdım tekrar ısı göstergesi düşmeye başladı. Sonuç olarak motor soğutma sistemindeki havanın bir kısmı bu sensöre doğru geliyor galiba. Araç haraket ettiğinde de kırmızıyı yakıyor. Soru: Kırmızı yandığında rezistansları otomatik yaktığında gösterge panelinde bunu görebilirmiyiz? Sygl. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 18 Temmuz 2012 Paylaş 18 Temmuz 2012 Bu gün sürekli kırmızı kar lambası yanan aracımda şunu gözlemledim; Aracı ilk çalıştırdığımda lambanın yanmadığını gördüm. Hemen gösterge panelindeki sıcaklığa baktım 35 diyor ve yükseliyordu. Sonra aracı çalıştırdığımda derecenin hızla düştüğünü gördüm hatta sarı ışık yandı. Ardından stop ettim dijital gösterge tekrar yukarı çıkmaya başladı. Motoru çalıştırdım tekrar ısı göstergesi düşmeye başladı. Sonuç olarak motor soğutma sistemindeki havanın bir kısmı bu sensöre doğru geliyor galiba. Araç haraket ettiğinde de kırmızıyı yakıyor. Soru: Kırmızı yandığında rezistansları otomatik yaktığında gösterge panelinde bunu görebilirmiyiz? Sygl. İlk çalıştırmada sıcaklık 0 altında ise resistansları otomatik açar. yoksa açmaz. resistansların yandığı zaten resistans tuşlaarı üzerindeki led lerden anlyabilirsiniz. anladığım kadarı ile sizin sensör bozulmuş gibi. Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 18 Temmuz 2012 Paylaş 18 Temmuz 2012 Bu soketten benim arabada da var. Tamponun orta kısmında, radyatörün önünde. Çalışması için sensörmü takmak gerekli.. 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 19 Temmuz 2012 Paylaş 19 Temmuz 2012 Bu soketten benim arabada da var. Tamponun orta kısmında, radyatörün önünde. Çalışması için sensörmü takmak gerekli.. Araç bilgi ekranında sıcaklığı göstermiyor mu? Yorum bağlantısı
Recommended Posts