İ.Göksel Yaman 10 Nisan 2012 Paylaş 10 Nisan 2012 Tüm Polis Teşkilatı'nın, ayrıca hizmet verip emekli olmuş, tüm Polis arkadaşlarımızın 167. Yıldönümü Kutlu Olsun. Ayrıca bu uğurda Şehit olmuşlarında Ruhları Şad Olsun.. 18 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 10 Nisan 2012 Paylaş 10 Nisan 2012 Tüm Polis Teşkilatı'nın, ayrıca hizmet verip emekli olmuş, tüm Polis arkadaşlarımızın 167. Yıldönümü Kutlu Olsun. Ayrıca bu uğurda Şehit olmuşlarında Ruhları Şad Olsun.. Dileklere aynen katılıyorum. 2 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 10 Nisan 2012 Paylaş 10 Nisan 2012 Tüm Polis Teşkilatı'nın, ayrıca hizmet verip emekli olmuş, tüm Polis arkadaşlarımızın 167. Yıldönümü Kutlu Olsun. Ayrıca bu uğurda Şehit olmuşlarında Ruhları Şad Olsun.. Amin . 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 10 Nisan 2012 Paylaş 10 Nisan 2012 (düzenlendi) İlteber bugünü hatırladığın ve hatırlattığın için çok teşekkürler abim. bende burdan emekli olmuş ve çalışan tüm meslektaşlarımın gününü kutlar, başarılar dilerim. 10 Nisan 2012 tarihinde Lokman Ceritlioğlu tarafından düzenlendi 7 Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 10 Nisan 2012 Paylaş 10 Nisan 2012 Tüm Polis Teşkilatı'nın, ayrıca hizmet verip emekli olmuş, tüm Polis arkadaşlarımızın 167. Yıldönümü Kutlu Olsun. Ayrıca bu uğurda Şehit olmuşlarında Ruhları Şad Olsun.. ++++ Amin. Gününüz kutlu olsun. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 10 Nisan 2012 Paylaş 10 Nisan 2012 Allah başımızdan eksik etmesin.Sıkışınca ilk aklımıza gelen yer...Gereken saygı ve sevgi gösterilmeli.Görevde ki polislerimize Allah kolaylık versin.Şehitlerimize de Allah rahmetini esirgemesin... 2 Yorum bağlantısı
Misafir 10 Nisan 2012 Paylaş 10 Nisan 2012 Bütün polislerimizin bu anlamlı günlerini yürekten kutlarım. En kötü arabalarıda böyle olsun inşallah. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Nisan 2012 Paylaş 10 Nisan 2012 İlteber, duyarlı davranışın için teşekkürler.. Tüm polislerimizin haftası kutlu olsun.. Gurur verici bir gün olduğu kanaatindeyim.. 4 Yorum bağlantısı
Emin Önal 10 Nisan 2012 Paylaş 10 Nisan 2012 Nice senelere..Tüm polis teşkilatını kutluyorum.. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Nisan 2012 Paylaş 10 Nisan 2012 meşakkatli meslek, ben beceremezdim 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 10 Nisan 2012 Paylaş 10 Nisan 2012 Tüm emniyet mensubu arkadaşların ve emekli olmuş forumdaki değerli abilerimizin başka Lokman abimin polis gününü kutluluyorum. Çalışanlar için duam rabbim gönlünüze göre istediğiniz bölümde çalışmayı nasip etsin. Emekli abilerimde gönüllerinin istediği yerleri gezip görmek sağlık sıhat diliyorum. Saygılarımla. 3 Yorum bağlantısı
Akan Belen 10 Nisan 2012 Paylaş 10 Nisan 2012 Hepinizin güni kutlu olsun.Şehitlerimizin ruhları şad olsun. 1 Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 10 Nisan 2012 Paylaş 10 Nisan 2012 Zor işleri çok zor Allah sabır versin hepsine... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 10 Nisan 2012 Paylaş 10 Nisan 2012 ...bu ve bu uğruda Canını seve seve feda eden Şehitlerimizin ve tüm güvenlik güçlerimizin Ruhları Şad olsun... Amin abi. 1 Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 10 Nisan 2012 Paylaş 10 Nisan 2012 Bu vesileyle Şehitlerimizin mekanı cennet, ruhları şad olsun. Tebrik yazan tüm dostlara teşekkür ederim, sağ olun, var olun. Bugüne özel cezalarda %50 indirim yaptırdım sizin için, üşenmedim bizzat görüştüm. Yapmanız gereken tek şey FordClubTR üyesi olduğunuzu trafikçiye söylemek. 1 Yorum bağlantısı
Bedri Baki 10 Nisan 2012 Paylaş 10 Nisan 2012 Allah polislerimizi başımızdan eksik etmesin, gece gündüz bizler için çalışıyorlar. Öğretmenleri 24 kasımda olduğu gibi, polisleri de sadece yılda bir gün hatırlamak biraz üzücü, ben poislerimizin 365 günün kutluyorum. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 10 Nisan 2012 Paylaş 10 Nisan 2012 Allah polislerimizin ve tüm güvenlik güçlerimizin yar ve yardımcısı olsun. 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 10 Nisan 2012 Paylaş 10 Nisan 2012 Dünyanın en zor işlerinden biri olan polislik mesleğini icra eden çok değerli insanlar, gününüz kutlu, yarınlarınız umut dolu olsun. Dağda terörist, şehirde suçluların peşinde koşarken şehit olan arkadaşlarım, arkada kalanlar sizleri aratmayacaktır inşallah, biliyoruz ki mekanınız cennettir. Polis Akademisi'nin ilk yıl mezunlarından biri olan babamın polis gününü özel olarak kutluyorum. Kendisi bu yıl 50. Polis Gününü kutladı. Dayımın günü de kutlu olsun. 4 Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 10 Nisan 2012 Paylaş 10 Nisan 2012 Tüm Emniyet teşkilatının 167 nci yıldönümünü kutluyorum. Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 10 Nisan 2012 Paylaş 10 Nisan 2012 (düzenlendi) Polisleri önceleri hiç sevmezdim.. Tabi sebebi ehliyetsiz araba kullanırken yakalanmamak için olsa gerek.. Nerede polis görsem kaçar onlara kendimi göstermemek için elimden geleni yapardım.. Taa ki; Marketimize 2004 yada 2006 yılında olması lazım hırsız girdi polisler gelip o kadar ilgili özenli davrandılar ki o zamandan sonra her defasında gidip yanlarına muhabbet ederdim.. Tabi bu düşündüklerim bizim ordaki polisler içindi.. Ülke genelindeki polisleri gerçekten tebrik ediyorum.. Haketmedikleri maaşı alsalarda kazandıkları her para helal onlara. Yapılabilecek en zor mesleği yapıyorlar.. Allah tüm polislerimize zeval vermesin.. Onların yardımcısı olsun.. Tüm şehit polislerimize de Allah rahmet eylesin.. Mekanları cennet olsun.. 10 Nisan 2012 tarihinde Sercan Eskin tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 10 Nisan 2012 Paylaş 10 Nisan 2012 Bir anı anlatayım; Babam trafik polisidir ve uzun yıllar Manisa-Salihli'de görev yaptı, okuldan üst devrem vardı, tam bir motor hastası ve aynı zamanda da Salihli'li, onunla beraber gelip gidiyorduk izinlerde, ancak haliyle babamı tanımıyordu, neyse gün oldu babamla arkadaşımı tanıştırdım, bir baktım ikisinde de acayip bir surat, meğer babam ev arkadaşıma sivildeyken ehliyetsiz motorla gezerken işlem yapıp motorunu bağlamış, önünden kaçtı diye de bir iki küçük tokatçık atmış (çok masumane) Hala gülerim aklıma geldikçe 1 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 10 Nisan 2012 Paylaş 10 Nisan 2012 Şehitlerimizin ruhu şaad olsun.Bu onurlu mesleği babamdan devraldım.Yıllar geçti 17 koca yıl ancak ben hala ilk günkü gibi mesleğime aşığım.... 4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts