İçeriğe Yönlendir

Polis Teşkilatının 170. Yıldönümü Kutlu Olsun

İ.Göksel Yaman

Recommended Posts

Mehmet Kaya
(düzenlendi)

Şehitlerimizin ruhu şaad olsun.Bu onurlu mesleği babamdan devraldım.Yıllar geçti 17 koca yıl ancak ben hala ilk günkü gibi mesleğime aşığım.... :police:

Birde Ahmet KIYAK'a soralım. :)

Senin işin kolay seninlerin ağzı var dili yok. Sen ölülerle uğraşıyorsun. Adamın işi zor dirilerle bizim adam edemediklerimizle uğraşıyor :)

tarihinde Mehmet Kaya tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Forum arkadaşlarımın yazmış oldukları tüm yorumlara aynen katılıyor ve rahmete gitmiş olanlarıda minnet ve şükranla anıyorum, ruhları şad mekanları cennet olsun....

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Pembe gömleğini giydiğinde mi soralım yoksam siyah tişörtünü giydiğindemi...Nerde bu moderatörüm benim.Yine gayboldu..... :D :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Pembe gömleğini giydiğinde mi soralım yoksam siyah tişörtünü giydiğindemi...Nerde bu moderatörüm benim.Yine gayboldu..... :D :D

Pembe deme üstüme alınıyorum. :) Şeker pembesi ve lila renginin tüm tonları mevcut dolabımda. Siyah kafve rengi gömleğimde :D

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Aslında çok doluyum ben bu 10 nisan konusunda ama burası yeri değil...

Başta İlteber olmak üzere (1 yıl önce yapılmış bir görüşmeyi dahi unutmamış), bütün forumdaşlarımızın ellerine, yüreklerine sağlık.

Anlıyoruz aslında seni. Şahsi değilse doluluğun, bizim de 24 Kasım'la ilgili taşmışlığımız var da. ;)

Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin

Başta İlteber olmak üzere (1 yıl önce yapılmış bir görüşmeyi dahi unutmamış), bütün forumdaşlarımızın ellerine, yüreklerine sağlık.

Abi, doluluk kısmını karıştırma, konuşursam ihraç olurum ben. :angry:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Emniyet teşkilatımızla gurur duyuyoruz. Güven içinde yaşamamızı sağlayan, aldığı paraya, sosyal haklarına, başındaki büyüklerinin anlamsız tavırlarına bakmaksızın, kelle koltukta gönül bağıyla işini yapan insanlar topluluğu. Allah her daim yardımcınız olsun. Allah razı olsun.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Abi 1 yıldır bugünün gelmesini özellikle bekliyordum..

Seninle tam 1 yıl önce konuştuğumuzda Dün Polis Teşkilatının 166. yıldönümüydü, Forumdan birisi konu açar mı diye bekledim ama kimse böyle bir konu açmadı demiştin...

Bende cevap olarak gün boyu aklımdaydı eve geç saatte geldim, sonradanda uyuduğumu foruma giremediğimi söylemiştim, neyse sağlık olsun diye konuyu kapatmıştık, bu konuşmayı hatırladığın içinde ayrıca Tebrik ediyorum abi seni..

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Forumumuzdaki arkadaşlarımız ve bu günü hak eden tüm meslektaşlarının günleri kutlu gelecekleri aydın olsun. Allah yar ve yardımcıları olsun.... :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers:

İltebere, Göksel e ve Yaman a da ayrıca teşekkürler olsun... :bravo: :bravo: :bravo:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Abi 1 yıldır bugünün gelmesini özellikle bekliyordum..

Seninle tam 1 yıl önce konuştuğumuzda Dün Polis Teşkilatının 166. yıldönümüydü, Forumdan birisi konu açar mı diye bekledim ama kimse böyle bir konu açmadı demiştin...

Bende cevap olarak gün boyu aklımdaydı eve geç saatte geldim, sonradanda uyuduğumu foruma giremediğimi söylemiştim, neyse sağlık olsun diye konuyu kapatmıştık, bu konuşmayı hatırladığın içinde ayrıca Tebrik ediyorum abi seni..

Sen ne düşüncelisin. Seni canı gönülden tebrik ediyorum.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Tüm Polis teşkilatının Polis arkadaşların ,Polis olmaya gönül vermiş olan,emekli olan ve olacak olan arkadaşların günü kutlu olsun.İyiki varsınız. :flowers::bravo:

Yorum bağlantısı

Canımızı emanet ettiğimiz, başımız dertte iken ilk görmek ve ulaşmak istediğimiz, ne zaman şehadet haberi alsak yürekten dağlandığımız, yurdun her yerinde seve seve, vefakarca görev yapan tüm emniyet genel müdürlüğü personeli polislerimizin günleri kutlu olsun.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar

Allah bütün polislerimizin , vatanımızı,milletimizi huzur ve refah içinde yarınlara taşıyan bütün değerli polis teşkilatı mensuplarının yıldönümü kutlu olsun . Allah yardımcıları , yarınları hep daha güzel olsun inşallah ...

amin...

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Kapadokya forum avm içinde polis haftası ile ilgili bir sergi varmış... Hep beraber gittik, gezdik, bilgi aldık..

Özellikle Arda silahlar ve motorlar hakkında çok ciddi sorular sordu ve cevaplarını aldı.. :)

fotoraf0598g.jpg

fotoraf0600.jpg

fotoraf0603.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin

Bu düşüncelere sahip insanların varlığı beni oldukça mutlu etti. Tekrar teşekkürler. :) Mevzu derin fazla dalmayalım. :yes:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

aynen öyle Osman bak ben emekliyim sesim hiç çıkıyormu.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin

aynen öyle Osman bak ben emekliyim sesim hiç çıkıyormu.

Lokman Abi; senin unuttuğun kadarını biliyoruz abi biz daha...Siz her zaman önemlisiniz, sonsuz saygılarımla. :good1:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Bu düşüncelere sahip insanların varlığı beni oldukça mutlu etti.

Şahsen, canciğer arkadaşım bir polis, nelerle karşılaştığını sürekli görüyorum dinliyorum..

Yeğenim polis, ne halde çalışıyor görüyorum..

Aksi bir düşünce içinde olamayız..

Sabah dişçide Arda'nın randevusu vardı, ordayken, polis bandosu geçti.. çocukları eve bırakıp geldim, konu açılmadıysa açayım dedim, İlteber'in açtığını görünce çok sevindim..

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin

Bazılarına arkamızı dahi dönmeye gelmiyor Abi hele İstanbul malumun, bir de sabit fikirliler var ha bir de ön yargılılar var onları da unutmamak lazım. :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Benim arkadaşım İstanbul'da Esenlerde Çevik kuvvette çalıştı.. Ben orayı gördükten sonra hiç bir polise saygısızlık edemem..

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan
(düzenlendi)

Polislik gerçekten zor meslek.Allah bütün polis arkadaşlarımıza kolaylıklar versin.

Görevi esnasında şehit olan polislerimizi rahmetle, gazilerimizi şükranla anıyorum...

Ahmet abiye ve Şahin abiye buradan şükranlarımı sunuyorum... :bravo: :bravo: :bravo:

tarihinde Mustafa_Özcan tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Kapadokya forum avm içinde polis haftası ile ilgili bir sergi varmış... Hep beraber gittik, gezdik, bilgi aldık..

Özellikle Arda silahlar ve motorlar hakkında çok ciddi sorular sordu ve cevaplarını aldı.. :)

ne de uslu bir çocuktur :nazar: motoru nasıl devirmedi lem?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

ne de uslu bir çocuktur :nazar: motoru nasıl devirmedi lem?

Motor çok büyük Çağlar... Ben çıkıp tek tarafında zıplasam devrilmezdi :D

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan

Şahin abi ben bu pembe gömleği çok merak ettim ya.Ahmet abi bu gömleği bizden sır gibi saklıyor... :D :D :D

Yorum bağlantısı
Ali Eren

Forumumuzdaki tüm emniyet mensupları başta olmak üzere tüm polis teşkilatımızın günü kutluyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...