İçeriğe Yönlendir

Polis Teşkilatının 170. Yıldönümü Kutlu Olsun

İ.Göksel Yaman

Recommended Posts

• 2 yıl sonra...

forumdaki tüm polis arkadaşlarımızın ve polis teşkilatının,polis haftası kutlu olsun,allah yardımcıları olsun :bravo: :bravo: :bravo:

10996501_10204889581992751_3247526902954

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez
(düzenlendi)

kutlu olsun.

tarihinde Hüseyin Sönmez tarafından düzenlendi
  • Beğen 4
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Öncelikle şehit olan polislerimize Allahtan rahmet diliyorum.

Görevini icra eden polis arkadaşlarımızada, Allah kolaylık versin. İşleri gerçekten zor

• Beğen 8
Yorum bağlantısı
Murat Dere

Bugün Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 170. yıldönümü arkadaşlar. Yeni başlık açılmıyor madem, şu eski başlık değişsin artık. Ayıp oluyor.

Babam (akademinin ilk mezunlarındandır) başta olmak üzere bizim için canlarını ortaya koyan, mesleğini hakkıyla yapan tüm polis camiasının gününü kutluyorum. İnşallah gelecek sizlere mesleki koşullar olarak çok daha iyi günler getirir. Hepinizi ayakta alkışlıyorum. :bravo:

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Polis arkadaşların Polis Haftasını kutluyorum. Rabbim yardımcıları olsun. Onları korusun.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Gökhan Efiloğlu

Benim arkadaşım İstanbul'da Esenlerde Çevik kuvvette çalıştı.. Ben orayı gördükten sonra hiç bir polise saygısızlık edemem..

orayı gördüysen başka yer görmene gerek yok abi üçbuçuk yılımı prda geçirdim
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Gökhan Efiloğlu
(düzenlendi)

tüm meslektaşlarımın bayramı kutlu olsun nice 170 yıllara

tarihinde Gökhan Efiloğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 4
Yorum bağlantısı
Caner Kardeşseven

Yüksek bir vazife hissi ile bu görevi yapip, Türk milletine hoşgörü ve sevecen ve affedici ve bağişlayici ve " vicdanli " olan, tum vatandaşlari eşit gören, el aleme boyun bükmeyen polislerimiz mübarektir. Kutlu olsun, bin yıl olsun .

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

Sizlere yeni yılda çok fazla görev düşmemesi ümidiyle,yıldönümünüz kutlu olsun.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

unutulduk dedim ama unutulmamışız, başta şehit meslektalarımı Rahmetle anıyorum, bütün meslaktaşlarımın günü kutlu olsun.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Herkeslere çok teşekkür ediyorum.... :bravo:  20 yılı devirdik allahın izniyle.... :nazar:

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy

Tüm şehitlerin ruhu şad olsun. Değerli polislerimiz oldukça biz de kendimizi güvende hissediyoruz. Allah razı olsun.

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Devletimin milletimin polisinin polis haftası kutlu olsun..

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...